10 af Europas oversete storbyer

(Dette indlæg indeholder reklame links)

Hvis du drømmer om en storbyferie, men ønsker at prøve noget andet end de mest kendte storbyer såsom London, Paris, Rom, Amsterdam, Barcelona osv. bør du læse med her. Europa byder nemlig på mange smukke og fascinerende storbyer, der desværre ikke får den opmærksomhed, som at de burde.


Lissabon, Portugal

Lissabon er Portugals hovedstad og største by. En rejse til Lissabon byder på en rejse ind i et af de ældste kapitler af Vesteuropas historie, da det er Vesteuropas ældste hovedstad. Byen er bygget på syv høje og har bevaret sine maleriske kvarterer, der stammer tilbage fra byens grundlæggelse. Oplev livet i den eventyrlige storby med gammeldags sporvogne, hyggelige caféer, gamle huse og stejle gader.

Køb rejsebøger om Lissabon her og her.
Europas oversete storbyer - Lissabon - www.rejsdiglykkelig.dk

Beograd, Serbien

Beograd var hovedstaden i det tidligere Jugoslavien og er i dag hovedstaden i Serbien. Beograd tilbyder det samme som alle andre storbyer, blot til et meget lavere prisniveau og med færre besøgende. Den strategisk vigtige beliggenhed har resulteret i en lang og dramatisk historie med krige og kriser. I dag er Beograd en af Sydøsteuropas mest indbydende byer med masser af hyggelige steder og en livlig natur.

Europas oversete storbyer - Beograd - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Riga, Letland

Letlands hovedstad, Riga, er en morderne storby i drift, der har bevaret meget af sin oprindelige historie og arkitektur. Byens udvikling har resulteret i en spændende blanding af fortid og nutid. Riga er det rene eventyr med huse med jugendfacader, gourmetrestauranter og stemningsfulde caféer. Hovedstaden er både anderledes, spændende, kulturel, historisk, ung og mystisk.

Europas oversete storbyer - Riga - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Moskva, Rusland

Moskva er Ruslands hovedstad og er med sine 12 millioner indbyggere den største by i Rusland og Europa. Moskva er en spændende og anderledes storby med masser af smukke bygningsværker, kulturelle skatte og historiske attraktioner. Byen er over 800 år gammel og gennem en stor del af sin levetid har den ikke alene været hovedstad for verdens største land, men også samlingspunkt for en magt, der har haft stor betydning i det meste af verden.

Køb rejsebog om Moskva her.

Europas oversete storbyer - Moskva - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Budapest, Ungarn

Budapest er Ungarns smukke og interessante hovedstad. Floden Donau løber gennem byen og deler den op i bydelene Buda og Pest. Byen er en af Europas smukkeste og mest stemningsfulde storbyer, fordi den kombinerer de moderne og kulinariske oplevelser med historiske bygninger og et hav af kulturelle seværdigheder. Budapest er kendt som det Østeuropæiske Paris pga. sine brede boulevarder, smukke arkitektur og romantiske atmosfære.

Køb rejsebøger om Budapest her og her.

Europas oversete storbyer - Budapest - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Athen, Grækenland

Athen er Grækenlands hovedstad og verdens mest moderne antikke hovedstad med en historie, der går længere tilbage end i nogen anden europæisk storby. Det er en by i evig udvikling, men som samtidig har den mest afslappende og skønne stemning. Athen byder på mange hyggelige og charmerende områder, kulturelle perler, eksklusiv shopping, kyster og en smuk natur.

Køb rejsebog om Athen her.

Europas oversete storbyer - Athen - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Helsinki, Finland

Havnebyen Helsinki er Finlands hovedstad og landets kommercielle centrum. Storbyen er påvirket af øst og vest, og i dag blander spændende ny og gammel arkitektur sig sammen på en harmonisk måde. Helsinki byder på kulturelle oplevelser, menneskefyldte boulevarder, eksklusiv shopping, hyggelige caféer og en betagende natur. Byen er bygget på mange øer og har derfor masser af oplevelser både til lands og vands.

Køb rejsebog om Helsinki her.

Europas oversete storbyer - Helsinki - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Bergen, Norge

Bergen er Norges næststørste by og tidligere hovedstad. Byen er efter norske forhold en storby, men har charme og atmosfære som en landsby. Bergen ligger ved kysten og er omringet af en smuk natur, herunder masser af bjerge, der kan tage pusten fra enhver! Fortiden bliver forenet med nutiden med det sprudlende havnemiljø og bryggen, som er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Europas oversete storbyer - Bergen - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Bruxelles, Belgien

Bruxelles er Belgiens hovedstad og hele Europas politiske hovedstad. Byen byder på en blanding af kultur, arkitektur og god mad kombineret med kongelig tradition. Bruxelles har mesterværker på hver en gade, lækre restauranter, eksklusive shoppingcentre, smukke parker, boulevarder, politiske hovedbygninger, interessante museer og alt hvad en storby ellers bør have.

Køb rejsebog om Bruxelles her.

Europas oversete storbyer - Bruxelles - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Edinburgh, Skotland

Edinburgh er hovedstaden i Skotland og er Storbritanniens smukkeste by. Edinburgh byder på et enestående landskab i barske omgivelser, er bygget på syv høje og er den eneste storby i verden med en udslukt vulkan i bykernen. Der er et hav af spændende og smukke seværdigheder i Edinburgh og flere af dem er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Køb rejsebog om Edinburgh her.

Europas oversete storbyer - Edinburgh - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.