10 oplevelser i Sunny Beach

Sunny Beach er et af Bulgariens mest populære rejsemål. Den lange sandstrand, de lave priser og det farverige natteliv er et stort trækplaster for både familier og unge. Sunny Beach er altså et perfekt valg til dig, der vil have sol og strand om dagen og fest om aftenen. Under min rejse til Sunny Beach syntes jeg faktisk, at det var utroligt svært, at finde nogle sjove aktiviteter i dagtimerne. Men jeg fandt heldigvis nogle spændende oplevelser og dem får du her.


Oplevelser i Sunny Beach - Sunny Beach - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Aqua Park

Bulgariens ældste vandland med 30 forskellige vandattraktioner. Her er der bl.a. flere forskellige vandrutsjebaner, Lazy River og bølgepool, der er omgivet af palmer, springvand og liggestole. Der er også en mini Zoo med kaniner, får og heste. Hvis sulten melder sig, er der nogle kiosker og restauranter i parken. Aqua Park har en gratis shuttle bus, der kan køre dig direkte til parken. Læs mere om stedet her.

 

Bazaren

Byens bazar ligger for enden af Flower Street. I boderne og de små butikker kan du finde alt fra tøj, tasker, sko, smykker, keramik, souvenirs osv. Du kan forhandle dig til et billig pris på de fleste ting.

 

Bådture

Der findes mange forskellige bådture i Sunny Beach. Du kan bl.a. komme ud og sejle med et piratskib, hvor der er masser af sjov og spas for børnene. Du kan også komme ud og sejle med en partybåd, hvor der er masser af fest og farver. Kontakt evt. dit rejseselskab, for at få flere oplysninger om de forskellige bådture.

Oplevelser i Sunny Beach - Bådture - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Flower Street

Hovedgaden i Sunny Beach byder på masser af butikker og boder med tøj, sko, tasker, solbriller og souvenirs til gode priser. Der er også restauranter, caféer og barer.

 

Gokartbane

Sunny Beach’s gokartbane er 440 meter lang og er et af de hurtigste gokartbaner i Bulgarien med en hastighed på op til 80 km/t. Der er også børne gokarts, hvor der selvfølgelig vil blive sat hastighedsbegrænsning på. Læs mere her.

 

Luna Park

Et tivoli med forlystelser til både børn og voksne. Der er bl.a. nogle rutsjebaner, et spøgelseshus, en karrusel, trampoliner, radiobiler og et skydeområde, hvor man kan vinde forskellige præmier. Der er gratis adgang til parken, men man skal betale for hver enkelt forlystelse. Læs mere om tivoliet her.

 

Nessebar

Nessebar er på UNESCO’s verdensarvsliste og er en af Bulgariens største seværdigheder. Byen ligger på en klippehalvø og er en levende museumsby med smalle brostensgader, historiske kirker, små hyggelige huse og butikker. Nessebar har også nogle hyggelige restauranter med udsigt over Sortehavet. Der er et sjovt turist-tog, som kører fra Sunny Beach til Nessebar.

Oplevelser i Sunny Beach - Nessebar - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Paintball

Paintball banen er på 5000 kvm. Og er en labyrint af træhytter, tønder, skyttegrave og øde kampmarker. Her vil du skulle vise dine skydningsevner, fysiske udholdenhed og dine løbefærdigheder over for dine fjender. Paintball er et fremragende valg til teambuilding, fordi at det gør folks bånd til hinanden stærkere.

 

Stranden

Den lange og brede sandstrand strækker sig over mange kilometer. Her kan du finde den ene solseng efter den anden, som at du kan leje for en hel dag. Der er også masser af strandcaféer, sælgere og vandsport. Den hyggelige strandpromonade er bilfri og er værd, at gå en tur på.

 

Vandsport

Den næsten 8 km lange sandstrand byder på mange muligheder for vandsport. Du kan f.eks. prøve jetski, parasailing, vandski osv.

Oplevelser i Sunny Beach - Vandsport - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.