15 af verdens billigste feriedestinationer

(Dette indlæg indeholder reklame links)

Selvom at flybilletten let kan løbe op i flere tusinde kroner, så kan det faktisk godt betale sig at vælge nogle af nedenstående feriedestinationer. I mange af landende kan du leve som en konge for et meget lille beløb. Du kan f.eks. tage til Asien og komme af med det samme beløb, som du betaler for en ferie i Spanien med lommepenge.


 

Cambodia

Cambodia er blevet kåret til verdens billigste turistmål i 2017 og det er med god grund. Det er faktisk så billigt, at du kan finde overnatninger til kun 14 kr. pr nat. Et måltid i et gadekøkken koster ca. 8 kr. og et måltid lokal mad på en billig cafe koster ca. 23 kr. Du kan selvfølgelig også finde gode restauranter, hvor prisen godt kan komme op på 75 kr. pr. person.

Cambodia har et tropisk klima og en gennemsnitstemperatur for året på 27 grader. Det fantastiske land byder på overdådige templer (hvoraf Angkor templerne er de mest populære), uspoleret natur, idylliske lokale landsbyer, vandfald, dybe jungle, øde paradisøer, store bjerge, et rigt dyreliv og uberørte nationalparker. Køb engelsk rejsebog om Cambodia her.

Verdens billigste feriedestinationer - Cambodia - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Vietnam

Vietnam er kåret til verdens anden billigste turistmål i 2017. Her kan du finde overnatninger ned til omkring 22 kr. pr nat. Et måltid i et gadekøkken koster ca. 6 kr. og et måltid lokal mad på en billig cafe koster ca. 30 kr. Hvis du lever på et stramt budget er det faktisk muligt at klare dig for 50 kr. om dagen, inkl. overnatning, lokal mad, drikkevarer og transport.

Det nordlige Vietnam har et subtropisk klima med køligt vejr om vinteren, hvertfald i forhold til det sydlige Vietnam, hvor der er et tropisk klima med dagstemperaturer over 30 grader. Vietnam har en meget smuk natur og byder også på flotte strande, gamle templer, historiske seværdigheder, udsøgt mad og en stor gæstfrihed. Køb rejsebog om Vietnam her.

Verdens billigste feriedestinationer - Vietnam - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Indien

Indien er kåret til verdens tredje billigste turistmål i 2017. Det er muligt at finde overnatninger til ca. 30 kr. pr nat. Et måltid i et gadekøkken koster omkring 8 kr. og et måltid lokal mad på en restaurant koster 20 kr. Det er faktisk muligt at leve som en konge i Indien for kun 140 kr. pr dag.

Størstedelen af Indien har et tropisk klima med høje temperaturer. I hovedstaden, New Delhi, ligger den årlige gennemsnitstemperatur på ca. 25 grader, og temperaturen kommer ofte over 40 grader i de varmeste måneder. Indien kan bl.a. prale af det ikoniske tempel Taj Mahal. Derudover byder landet på hektiske storbyer, ældgamle templer, dybe jungle, kridhvide sandstrande og uberørte nationalparker. Køb rejsebøger om Indien her og her.

Verdens billigste feriedestinationer - Indien - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Malaysia

Det er generelt billigt at rejse i Malaysia, og som i de fleste sydøstasiatiske lande kan du forvente at få meget for pengene. Faktisk har Malaysia tidligere været kåret til, at være den billigste feriedestination i verden. Du kan finde en overnatning til omkring 35 kr. pr nat. Et måltid lokal mad koster ca. 15 kr., imens et måltid på en restaurant koster 80 kr.

Malaysia har et tropisk regnklima, men der er forskel på temperaturen i Øst- og Vestmalaysia. I Vestmaysia er temperaturen på 27 grader det meste af året, imens Østmalaysia har svingende temperaturer mellem 22 og 33 grader. Landet byder på nogle uforglemmelige oplevelser, herunder rivercruise i junglene, kridhvide sandstrande, travle storbyer, ældgamle templer, verdens ældste regnskov og trekking i bjergene. Køb rejsebøger om Malaysia her og her.

Verdens billigste feriedestinationer - Malaysia - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Thailand

Thailand er et at danskernes favorit rejsemål i vintermånederne og en af grundende er nok det lave prisniveau. Det eventyrlige land byder på overnatninger til omkring 30 kr. pr nat. Et måltid i et gadekøkken koster ca. 6 kr. og et måltid mad på en billig restaurant kan sagtens koste 30 kr.

Klimaet i Thailand er tropisk med en gennemsnitstemperatur på over 30 grader hele året rundt. Thailand byder på bounty strande, farverige markeder, imponerende templer, jungle og regnskove, nationalparker med rigt dyreliv, pulserende og osende Bangkok, paradisøer og en stor gæstfrihed. Køb rejsebøger om Thailand her og her.

Verdens billigste feriedestinationer - Thailand - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Ungarn

Europa byder også på nogle billige feriedestinationer. En af dem er Ungarn, som er utrolig billig at opholde sig i. Det er muligt at finde overnatninger til omkring 60 kr. pr nat. Et måltid på en billig cafe koster ca. 43 kr., imens et måltid på en middelmådig restaurant koster omkring 115 kr.

Ungarn har et kontinentalt klima med varme, tørre somre og kolde, fugtige vintre. I sommerperioden ligger temperaturerne omkring 25-27 grader, imens vinterperioden har temperaturer ned til frysepunktet. I Ungarn kan du opleve hovedstaden Budapest, storslåede kirker, slotte, Balaton Søen osv. Køb rejsebog om Ungarn her.

Verdens billigste feriedestinationer - Ungarn - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Sri Lanka

Sri Lanka er også et billigt asiatisk land og det er især tøj der er billigt her. Faktisk siger man at det billigste sted at købe tøj, er på Sri Lanka. Landet har overnatninger til omkring 45 kr. pr nat. En tre retters middag på en middelmådig restaurant koster ca. 45 kr.

Klimaet på Sri Lanka er tropisk med tørre årstider og regnfulde årstider. Temperaturene nær kysten er omkring 20-30 grader hele året rundt. Sri Lanka byder på kongebyer, bjergtagende oplevelser, gamle templer og buddhaer, antikke byer, smukke teplantager, bounty strande og et rigt dyreliv. Køb rejsebog om Sri Lanka her.

Verdens billigste feriedestinationer - Sri Lanka - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Kina

Generelt er Kina billigt at rejse rundt i, men den eneste undtagelse er Hong Kong. Det er muligt at finde overnatninger til 50 kr. pr nat. Et måltid i et gadekøkken koster ca. 15 kr., imens et måltid på en god restaurant koster omkring 70 kr.

Kina’s klima er præget af landets enorme størrelse som huser 1,3 milliarder mennesker, hvilket er en femtedel af jordens befolkning. I den nordlige del er klimaet tempereret med sommertemperaturer på ca. 25 grader og meget kolde vintre. I den sydlige del er klimaet subtropisk med meget varme somre og milde vintre. Kina er et spændende land med masser af oplevelser og indtryk. Den Kinesiske Mur er selvfølgelig et must når man er i Kina. Derudover kan man opleve kinesiske templer og verdens største tempelområde, kejserpaladser, museer, majestæstiske buddhaer, moderne og osende storbyer, høje skyskrabere og meget mere. Køb rejsebøger om Kina her og her.

Verdens billigste feriedestinationer - Kina - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Brasilien

Det er faktisk også billigt nok at leve i Brasilien. Her kan du overnatte for omkring 60 kr. pr nat. Et måltid på en billig restaurant koster omkring 40 kr., imens et måltid på en middelmådig restaurant koster ca. 125 kr.

Brasilien er næsten lige så stor som hele Europa, og har derfor forskellige klimaer. Med undtagelse af den sydligste del af Brasilien, har det meste af Brasilien et tropisk klima med høje temperaturer og en lang regntid. Temperaturen i Brasilien ændrer sig ikke meget i løbet af året og de fleste steder er der aldrig under 20 grader. Brasilien byder på nogle uforglemmelige oplevelser, herunder Amazonfloden, dybe jungle og regnskove, Rio De Janeiro, Kristus-statuen, brusende vandfald, lækre sandstrande og uberørte nationalparker. Køb engelsk rejsebog om Brasilien her.

Verdens billigste feriedestinationer - Brasilien - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Argentina

Argentina er verdens ottende største land og hvis du holder dig væk fra eksklusive hotspots kan du f.eks. nemt være i Buenos Aires for 240 kr. om dagen. Du kan finde overnatninger til ca. 65 kr. Et måltid på en billig restaurant koster ca. 62 kr., imens et måltid på en middelmådig restaurant koster omkring 125 kr.

Argentina’s klima er tempereret, hvor det er køligt i syd og subtropisk i nord. I hovedstaden Buenos Aires er der 18-29 grader i vintermånederne, imens der i sommermånederne kun er 7-19 grader. Argentina byder på de storslåede Andesbjerge, brusende vandfald, uberørte nationalparker,  hovedstaden Buenos Aires, den sydligste by i verden, isblå søer, enestående dyreliv, forførende tangoshows og meget mere. Køb rejsebog om Argentina her.

Verdens billigste feriedestinationer - Argentina - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Bulgarien

En anden billig feriedestination i Europa er Bulgarien med sine turistbyer ved det Sorte Hav. Prisniveauet i Bulgarien er selvfølgelig betydeligt dyrere end de tidligere destinationer, men det er stadig meget billigere end i Danmark. Du kan finde overnatninger i Bulgarien til 70 kr. pr nat. Et måltid på en billig restaurant koster omkring 41 kr., imens et måltid på en middelmådig restaurant koster omkring 90 kr.

Bulgarien har et tempereret fastlandsklima med kolde vintre, hvor temperaturen kan nå ned under frysepunktet og varme somre med temperaturer på omkring 25 grader. Mange forbinder Bulgarien med vilde unge mennesker på druktur, men landet byder på meget mere end det! Der er faktisk også rigtig mange børnefamilier, der tager turen til Bulgarien for at holde sommerferie. Bulgarien byder på badebyer med lækre sandstrande, verdensarven Nessebar, museer, klostre og kirker, hyggelige markeder, badelande og ren afslapning.

Verdens billigste feriedestinationer - Bulgarien - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Tyrkiet

Tyrkiet er en yderst populær feriedestination blandt danskerne bl.a. pga. de billige priser og solgarantien i forhold til f.eks. Spanien. I Tyrkiet kan du overnatte for ca. 70 kr. pr nat. Et måltid på en billig cafe koster ca. 35 kr., imens et måltid på en middelmådig restaurant koster omkring 80 kr.

Tyrkiet har et tempereret klima mod øst og kontinentalt klima mod vest. I sommerperioden ligger temperaturene i Tyrkiet ofte på over 30 grader. Landet byder bl.a. på afslappende badebyer, pulserende storbyer, hammam’s, storslåede moskéer, gamle ruinbyer, bjerge og grotter og eneståene naturfænomener. Køb rejsebog om Tyrkiet her.

Verdens billigste feriedestinationer -Tyrkiet - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Kroatien

Kroatien er et af de billigste lande i Europa. Her kan du overnatte for omkring 75 kr. pr nat. Et måltid på en billig cafe koster ca. 55 kr., imens et middelmådigt måltid på en restaurant koster omkring 120 kr.

Kroatien har et subtropisk middelhavsklima i de sydlige kystområder, mens der i resten af landet er et tempereret fastlandsklima. I Kroatien kan du bl.a. se hovedstaden Zagreb, gamle paladser, idylliske byer, azurblå laguner, museer, antikke byer, grønne pinjeskove og mægtige bjerge. Køb rejsebog om Kroatien her.

Verdens billigste feriedestinationer - Kroatien - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Sydafrika

Sydafrika skulle også lige med på listen, da det er forholdsvis billigt at opholde sig i landet. Det er lidt dyrere at overnatte i Sydafrika og koster omkring 110 kr. pr nat. Et måltid mad på en billig cafe koster omkring 53 kr., imens et måltid på et middelmådig restaurant koster omkring 114 kr.

Vejret i Sydafrika er forskelligt alt efter, hvor i landet du befinder dig. Faktisk er det sommer i Sydafrika, når det er vinter i Danmark. I december, januar og februar er det varmest og dagtemperaturerne ligger mellem 25-30 grader. Hvorimod juni, juli og august er de koldeste måneder med dagstemperaturer helt ned til 16 grader. Sydafrika kan prale med nogle uforglemmelige og enestående oplevelser! Du kan bl.a. opleve Cape Town, uspolerede strande, smukke naturreservater, nationalparker, storslåede bjerge, brusende vandfald og tage på safari. Køb rejsebog om Sydafrika her.

Verdens billigste feriedestinationer - Sydafrika- www.rejsdiglykkelig.dk

 

Grækenland

Landets økonomiske vanskeligheder har gjort priserne på turiststederne lavere end de plejede at være. De berømte øer er selvfølgelig dyrere at opholde sig på, end de mindre berømte øer. På øen Skiathos kan du f.eks. overnatte for 170 kr. pr nat. Et måltid mad på en billig cafe koster ca. 45 kr., imens et måltid på en middelmådig restaurant koster omkring 90 kr.

Grækenlands sydlige del har middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Den nordlige del del af landet har tempereret fastlandsklima med varme somre, og frost og sne om vinteren. Grækenland byder på mange oplevelser, alt efter hvor du befinder dig. Du kan bl.a. opleve hovedstaden Athen med sine mange ruiner og museer. De fleste øer i det græske øhav byder på gode sandstrande, kirker og klostre. Køb e-rejsebog om Grækenland her.

Verdens billigste feriedestinationer - Grækenland - www.rejsdiglykkelig.dk


Priserne er vejledende og er fundet ud fra nogle af de billigste hoteller/hostels, derfor skal man også forvente hoteller med en lav standard til disse priser. Du må forvente at standarderne i disse lande er anderledes end i Danmark, og i nogle tilfælde får du også hvad du betaler for. Derfor kan det ofte godt betale sig, at betale lidt ekstra for sit måltid, sin overnatning og sine oplevelser.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.