4 af de bedste oplevelser på Tenerife

Vulkanøen Tenerife er en spansk perle, der ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst. Øen byder på en hav af fede oplevelser og en skøn natur! Herunder får du en liste med 4 af de bedste oplevelser på Tenerife.

De bedste oplevelser på Tenerife - Rejsdiglykkelig.dk


Cueva del Viento

Europas længste lavatunnel på 18 km blev udviklet for 27.000 år siden. Det skete under udbrud fra Pico Viejo vulkanen, der ligger ved siden af Mount Teide. Tunnelen består af en enorm labyrint af underjordiske passager i tre etager, hvor man kan se de flotte lavaformationer. En guidet rundtur tager ca. 2 timer og det er vigtigt, at være klædt ordentligt på med lange bukser og gode vandresko.

 

Masca

Den lille maleriske landsby ligger i en frodig dal, som løber gennem et af De Kanariske Øers ældste områder. Køreturen til landsbyen er nervepirrende på de små snoede veje, men der venter en uforglemmelig udsigt langs vejen! Hvis man tager den berømte 8 kilometer lange vandrerute fra Masca og ned til bugten skal man regne med, at det tager omkring 3 timer. Når man kommer ned til bugten kan man enten vælge, at gå hele vejen tilbage igen eller at tage en båd fra bugten tilbage til Los Gigantes. Man skal bare være opmærksom på, at ruten tilbage er meget hård og det kræver en god form, at gå i det ujævne terræn op ad bakke.

De bedste oplevelser på Tenerife - Masca - Rejsdiglykkelig.dk

 

Siam Park

Siam Park er et af de største vandlande i hele Europa. Navnet stammer fra parkens thailandske tema og alle bygningerne er inspireret herefter. Der er så mange, at det er den største samling af thailandske bygninger uden for Thailand. Siam Park har bl.a. verdens største kunstige bølge med en højde på omkring 3 meter. Der er også en 28 meter høj rutsjebane, der går gennem et bassin fyldt med hajer. Derudover tilbyder parken legeland til de små, flere rutsjebaner, Lazy River, vandfald, sandstrande og meget mere!

 

Teide Nationalpark

Nationalparken byder på et utroligt landskab af kratere, vulkaner og floder af forstenet lava. Her finder du også Tenerifes varemærke, Mount Teide, der er en slumrende vulkan! Mount Teide har en højde på 3.718 meter og et krater på 80 meter i diameter, hvilket gør den til Spaniens højeste punkt og verdens tredjestørste vulkan.


De bedste oplevelser på Tenerife - Teide Nationalpark - Rejsdiglykkelig.dk


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.