De bedste sider med afbudsrejser

Der findes en milliard forskellige sider på nettet med afbudsrejser og det kan hurtigt blive uoverskueligt. Jeg har personligt tre forskellige sider, som at jeg foretrækker at bruge når jeg søger efter afbudsrejser.


De bedste sider med afbudsrejser - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Travelmarket.dk

Travelmarket er efter min mening, den bedste side til at finde afbudsrejser. Det er super nemt at finde rundt i tingene og tilvælge de ting, som at man ønsker under sin rejse. Man kan også nemt vælge hvad for nogle lufthavne man vil flyve fra og hvilke destinationer man helst vil rejse til. Det er en yderst simpel og nem side som bl.a. har afbudsrejser fra Spies, TUI, Apollo, Sunweb, Bravo Tours, Sun Tours osv. Besøg siden her.

 

Afbudsrejser.dk

Afbudsrejser.dk er også en god side, MEN den er desværre ikke nær så nem og lige til. Du kan kun vælge én lufthavn eller alle lufthavne i hele Danmark. Derudover kan du også kun vælge et land eller alle lande. Det kan godt være lidt træls, men på trods af det, så er der nogle gode og billige afbudsrejser. Der findes bl.a. afbudsrejser fra Spies, TUI, Apollo, Bravo Tours, Solfaktor osv. Besøg siden her.

 

Momondo.dk

Momondo har også afbudsrejser, og udvalget er lidt anderledes end de to andre websites. Grunden skyldes, at der er utrolig mange afbudsrejser fra Solfaktor. Jeg kan godt lide at Momondo skiller sig lidt ud i forhold til Afbudsrejser.dk og Travelmarket, som mere eller mindre viser de samme rejser. Besøg siden her.

De bedste sider med afbudsrejser 1 - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.