Den første rejse uden familien

Den første rejse uden familien - Rejsdiglykkelig.dk

I starten af maj 2015 tog jeg på den første rejse uden min familie. Jeg husker tydeligt hvor nervøs jeg var over, at skulle rejse uden dem og stå med hele ansvaret for turen. Men jeg var også meget spændt over, at skulle rejse alene med min kæreste og selv bestemme hvad vi skulle opleve, hvad vi skulle spise og alt andet på turen. Det var altså ikke bare den første rejse uden min familie, men også den første rejse med min kæreste. Vi havde kun været sammen i 3 måneder og havde allerede bestilt en rejse til Bulgarien, men det var først til sommer.

Jeg fandt rejsen ret spontant, da jeg sad på min skole og surfede lidt på nettet. Jeg sad drømmende og kiggede på afbudsrejser, og her fandt jeg en helt vildt billig rejse til Alanya. Rejsen kostede kun 1.400 kr. pr. person med fly, hotel og transfer, men man skulle allerede flyve ugen efter! Jeg skyndte mig ud for, at ringe til min kæreste og høre om han kunne få fri fra arbejdet. Det var heldigvis hans korte arbejdsuge og derfor kunne det sagtens lade sig gøre. Yes!En uge senere blev vi kørt til Billund lufthavn af min mor, som var meget nervøs over at lade os rejse helt alene. Jeg var som sagt også meget nervøs over, at skulle stå for hele planlægningen af rejsen selv. Det plejer altid at være mig, som finder ud af hvad man kan lave på de forskellige destinationer, men jeg havde aldrig stået for flybilletter og hotelbooking før. Nu har jeg til gengæld stået for det mange gange, for vi har rejst en hel del de sidste 2 år.

Rejsen til Alanya gik utroligt godt og var starten på en forhold med masser af rejser og store oplevelser sammen. Jeg havde heldigvis været i Alanya to gange før, så det var ikke helt ukendt for mig. Min kæreste har ikke rejst så meget i sin barndom, og det var faktisk hans første flyvetur nogensinde i en alder af 21 år! På det tidspunkt var vi total modsætninger på rejsefronten, men han blev heldigvis ramt af rejsefeber ligesom mig. Hele rejsen blev hvert fald endnu mere spændende af, at min kæreste skulle på sin første flyvetur og på ferie i et varmt land for første gang i hans liv.

Piratskib i Alanya - Rejsdiglykkelig.dk

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.