Eisreisenwelt: Verdens største ishule

Det er ved at være en del år siden, at jeg besøgte Eisreisenwelt, der er verdens største ishule. Den store ishule er beliggende i Werfen i Østrig cirka 40 kilometer syd for Salzburg. Eisreisenwelt er over 42 kilometer lang, men det er kun en lille del af den, der er åben for turister.

Turen i hulen foregår med en guide, der enten taler engelsk eller tysk, hvor der bliver fortalt om de mange smukke isformationer. Det er desværre ikke tilladt at tage billeder derinde (billedet nedenunder er ikke mit). Temperaturen i hulen er oftest under frysepunktet, så husk endelig noget varmt tøj.

Eisreisenwelt - Verdens største ishule - www.rejsdiglykkelig.dk

Den flotte tur op til ishulen kræver en god kondition og at man ikke har højdeskræk. Man skal nemlig med en svævebane til toppen af bjerget, hvorfra udsigten i øvrigt er fantastisk. Derudover skal man gå en del både inden og efter turen med svævebanen. Et besøg i Eisreisenwelt tager omkring 75 minutter, men man kommer til at bruge mindst 3 timer på turen med svævebanen og gåturene.

Du kan se den officielle hjemmeside med priser, åbningstider osv. ved at trykke her.

Eisreisenwelt - Udsigt nær verdens største ishule - www.rejsdiglykkelig.dk

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

2 thoughts on “Eisreisenwelt: Verdens største ishule

  • Hej Jeppe.
   Der er desværre ikke tøj til udlåns, så det er med at huske noget varmt tøj til besøget. Der er nemlig hundekoldt derinde! 🙂
   Man skal gå et godt stykke og der er en del trapper, så det er også en god idé med gode kondisko. 🙂

   Med venlig hilsen
   Nikita/Rejs dig lykkelig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.