Sådan finder du de billigste flybilletter

Guide til at finde de billigste flybilletter - Rejsdiglykkelig.dk

Det kan være svært, at gennemskue hvornår flybilletter er billigst. Priserne kan varierer meget fra dag til dag, da priserne afhænger af udbud og efterspørgsel. Men der findes nogle tommelfingerregler, som kan hjælpe dig, med at bestille flybilletter på det helt rigtige tidspunkt. Læs med her og bliv klogere på, at finde de billigste flybilletter til din næste rejse.


 

Søgemaskiner

For at få et overblik over de billigste flybilletter, kan du benytte rejsesøgemaskinerne, som sammenligner priserne fra forskellige flyselskaber og rejsebureauer. Der findes mange hjemmesider til dette, men jeg er personligt tilhænger af momondo.dk, som har et rigtig godt system. Derudover er der også flybillet.dk, flyscanner.dk, travelmarket.dk og mange flere.

 

Opret en prisagent

Hvis du holder øje med prisen på en bestemt afgang, kan du oprette en prisagent. Prisagenten overvåger prisen for dig og giver dig besked, når prisen på afgangen er ændret. Det er en gratis service, der tilbydes hos de fleste rejsesøgemaskiner.

 

Tag afsted uden for højsæson

Du får oftest den billigste pris på flybilletter, hvis du rejser på et tidspunkt, hvor andre ikke kan eller vil rejse. Priserne på flybilletter til Thailand er f.eks. meget dyre om vinteren, men billige om sommeren, da der er ekstremt varmt i sommermånederne. Derimod er flybilletter til Kina meget billige om vinteren, men dyre om sommeren, da der er enormt koldt i Kina om vinteren.


Bestil i god tid

Flybilletter bliver ofte dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Det skyldes, at et fly traditionelt er opdelt i mange forskellige prisklasser og de billigste billetter sælges først. Destinationen er selvfølgelig medvirkende til, hvor tidligt du skal booke flybilletter. Hvis turen går til Europa er det som regel billigst, at booke flybilletter 4-6 uger før afrejse. Hvis turen derimod går til Thailand, USA eller lignende, er det bedst at bestille flybilletter cirka 2-3 måneder før afrejse. Man skal også passe på, med at bestille flybilletterne i alt for god tid. Hvis du booker et helt år i forvejen, så ved flyselskaberne, at du bare VIL af sted der og så tager de et stort beløb for det.

 

Vær fleksibel med afrejselufthavnen

Danmark er et lille land og det kan derfor godt betale sig, at tjekke priserne på afrejse fra andre lufthavne. Der kan også være mange penge at spare, ved at flyve fra Hamborg eller Frankfurt. Tjek om det kan betale sig med benzin og parkering i lufthavnen eller om du evt. kan tage et tog.

Sådan finder du de billigste flybilletter - Vær fleksibel med afrejselufthavn - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Bedste købstidspunkt på ugen

Det siges at flybilletter er billigst hver tirsdag eftermiddag cirka kl. 15.00. Grunden er ganske enkelt, at flyselskaberne sætter deres flybilletter på udsalg mandag aften. Dagen efter, altså tirsdag, sætter de konkurrerende flyselskaber deres priser ned på de samme ruter for at matche dem. Flyselskaberne holder ofte deres udsalg i tre dage, således at priserne stiger igen torsdag aften. De dyreste dage at bestille flybilletter er derfor i weekenden.

 

Rejs på bestemte dage og tidspunkter

Folk foretrækker at rejse ud om fredagen og hjem om søndagen, derfor er det de dyreste dage at rejse på. Det er typisk billigere at flytte sin afrejse eller hjemrejse med en enkelt dag. Det siges at tirsdag er den billigste dag at flyve på. Herudover er onsdag og lørdag også billige. Efterspørgslen på afrejse tidligt om morgenen eller sent om aftenen er lille, og derfor kan der være lidt penge at spare på de skæve tidspunkter.

 

Husk de skjulte gebyrer

Når du søger efter flybilletter er flyselskabets gebyrer ofte ikke medregnet i prisen. Du skal derfor være opmærksom på, om prisen forbliver det samme under bestillingen. De skjulte gebyrer kan f.eks. være ydelser såsom sædevalg, baggage, brug af kreditkort ved betalingen m.m.

Sådan finder du de billigste flybilletter - Husk de skjulte gebyrer - www.rejsdiglykkelig.dk

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.