Find det bedste hotel til prisen

Guide til at finde det bedste hotel til prisen - Rejsdiglykkelig.dk

Det kan være svært at finde det bedste hotel til prisen, da der er flere forholdsregler der er med til, at afgøre prisen på hoteller på forskellige tidspunkter. Men der er heldigvis hjælp på vej, for herunder får du en lille guide til hotelbooking og hvordan du finder den billigste af de billigste overnatninger.


Undersøg markedet

Brug nogle dage på at undersøge markedet. Find ud af om prisen på hoteller er billigere om aftenen eller om morgenen, eller om prisen stiger eller falder i løbet af dagene. Det kan ofte være en fordel, at være lidt fleksibel med datoen.

Find det bedste hotel til prisen - Rejsdiglykkelig.dk

 

Kend dine behov

Find ud af hvad du har behov for under opholdet. Overvej om du f.eks har behov for en god beliggenhed, parkering, swimmingpool, morgenmad eller noget helt andet. Hvis du har et lavt budget er det ikke sikkert, at du kan få råd til et hotel der opfylder alle dine behov. Sæt dig ned og bestem dig for, hvilke ting der er vigtigst for dig under opholdet.

 

Brug en søgemaskine

Det er nemt og ofte billigst at bruge en søgemaskine til at finde et hotel. Søgemaskiner sammenligner hotellernes priser og giver dig muligheden, for at søge efter hoteller der stemmer overens med dine behov. Min favorit er helt klart Hotels.com, hvor du som medlem får mange fordele. En af de bedste fordele er, at hvis du indsamler 10 overnatninger gennem Hotels.com, får du en gratis overnatning. Derudover giver de også adgang til hemmelige priser, hvor du kan spare en del penge.

 

Tjek hotellet på TripAdvisor

Det er ikke altid, at du kan stole på bedømmelser og antallet af stjerner på hotellets egen hjemmeside eller på søgemaskiner. Derfor er det en god idé, at bruge TripAdvisor, hvor du kan læse om tidligere gæsters bedømmelser af hotellet. Her er du mere sikker på, at bedømmelserne er ærlige og relevante for dig.

 

Hold øje med ekstra gebyrer

Sørg altid for at holde øje med ekstra gebyrer, da der er nogle hoteller, der skjuler dem godt. Selvom at prisen for en overnatning er billig, kan det være at du både skal betale for WiFi, håndklæder, morgenmad, turistskatter og meget mere. Det er vigtigt at læse alt om hotellet, også det med småt.


 

Undersøg pakkerejser

Hvis du både skal booke hotel og fly, kan det i nogle tilfælde være billigere at booke en pakkerejse. Det kan f.eks. være hvis du skal til Spanien eller Tyrkiet.

 

Book et hotel med gratis afbestilling

Du har ofte mulighed for, at afbestille dit hotel gratis indtil 24-48 timer før du ankommer. Hvis der kommer et billigere hotel eller at det samme hotel falder i prisen, kan du afbestille din tidligere reservation og lave en ny reservation.

 

Reserver hotellet i sidste øjeblik

Hvis du er fleksibel og kan vente med at booke dit hotel, kan det være en fordel, at vente med at booke det til sidste øjeblik. Der er mange hoteller med ekstra lave priser i sidste øjeblik, da de bare gerne vil have udlejet deres tomme værelser.

 

Klag over problemer

Hvis du har problemer med et rodet værelse, larmende naboer eller noget helt tredje, kan du med fordel klage til hotellet. Du kan være heldig, at blive opgraderet til et andet værelse eller måske får du lidt af dine penge tilbage. Men du skal selvfølgelig kun klage, hvis der faktisk er et problem. Der er ikke noget værre end gæster, der bare klager i håb om at få gratis goder.

Find det bedste hotel til prisen - Rejsdiglykkelig.dk

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.