Flugten gennem regnstorm i Las Vegas

Under vores road trip i USA’s vilde vesten kunne vi selvfølgelig ikke komme udenom et par dage i Las Vegas. Mange af vores aftener blev brugt på, at se de enorme og imponerende hoteller på The Strip. Men én aften gik tingene ikke helt som planlagt og vi blev udsat for en regnstorm. Amerikanerne kalder dem for thunderstorms og de er altså ikke til at spøge med tværtimod.

Flugten gennem regnstorm i Las Vegas - Rejsdiglykkelig.dk


Regndråber

Det var vores anden dag på Stratosphere Hotel og vi ville opleve endnu flere af hotellerne på The Strip. Vi tog pænt tøj på og begyndte langsomt at gå de 7 kilometer til den anden ende af The Strip. Det var nemlig der vi slap aftenen forinden og vi ville selvfølgelig ikke gå glip af noget. Vi nåede kun at se tre hoteller før vi mærkede små regndråber på vores arme. Vi var netop trådt ud af Luxor og kigge op mod himlen, men tænkte at de små dråber var til at overleve.

 

Løb for livet!

Der gik ikke to sekunder, før blæsten pludselig begyndte at tage hårdt fat i palmerne. Før vi havde set os om begyndte det at regne med kæmpestore og kraftige regndråber. Vi begyndte at gå hurtigt, så vi kunne komme i læ på Excalibur Hotel. Men pludselig gik det helt amok! Blæsten blev til storm, regnen føltes som hagl og vi kunne ikke se noget som helst. Lasse råbte bare ”LØB!” og så løb vi alt det vi kunne, men vi kunne jo ikke ordentligt se noget. Det resulterede i at vi løb ud foran biler på vejen, imens vi dækkede vores ansigter for regnens kraftige dråber. Vi kunne lige skimte lyset fra døren på hotellet og kom endelig ind i sikkerhed. 30 sekunder efter knækker en palme og en kæmpestor gren lander lige der, hvor vi lige havde løbet. Sh*t det var heldigt!Alarmer og sirener på hotellerne

Hotellets glasdøre gav sig helt vildt og folk skreg ved indgangen. Palmerne rokkede fra side til side og knækkede, og skilte væltede. Jeg var sikker på, at der var en tornado på vej. Det var virkelig voldsomt, men skete så pludseligt. Det viste sig, at det var regnstorm og gudskelov for det. Alarmerne lød på hotellerne og advarede mod at gå ud i uvejret. Jeg ved ikke hvor lang tid der gik, måske en halv time, før stormen havde lagt sig. Folk begyndte at gå ud og ind af hotellet. Lasse vurderede at det var nu vi skulle gå de 7 kilometer tilbage til vores hotel. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre uden ham i uventede situationer. Jeg er altid helt ved siden af mig selv.

 Flugten gennem regnstorm i Las Vegas - UVejret fortsætter - Rejsdiglykkelig.dk

 

Flugten gennem The Strip

Det regnede stadig og vi blev plaskvåde, men det var en mild regn. Vi søgte dækning på alle hotellerne på vejen hjem. Vi nåede ikke langt, før det begyndte at regne kraftigt og pludseligt igen. Blæsten begyndte at trække op og palmerne svajede fra side til side igen. Vi var netop på vej ud på en gangbro, men tog chancen og løb over til det næste hotel. Her søgte vi dækning indtil regnen og blæsten havde lagt sig. Uvejret stoppede og vi fortsatte flugten tilbage til vores hotel. Der gik ikke længe, før det regnede voldsomt igeeen og lynene slog ned til alle sider. Da uvejret faldt ned igen, var det hele ved at være ovre. Nu var der fri passage til at komme hele vejen hjem, men der var stadig langt. Vi måtte nødt til at gå i klamt kloakvand, for kloarkerne var blevet oversvømmede. Det var virkelig ulækkert.

 

Nedslået lyn og strømsvigt

Efter 2,5 timer var vi tilbage på vores hotel gennemblødte og udmattede. Vi gik op på vores hotelværelse, men opdagede hurtigt at der ikke var strøm. Oh no, det magtede vi virkelig ikke efter sådan en tur. Vi overvandt trætheden og gik ned i receptionen, hvor vi fandt ud af at mange andre værelser også havde strømsvigt. Det viste sig at et lyn var slået ned i Stratosphere tårnet, som er Las Vegas’ højeste punkt. Der var ikke noget at gøre og vi måtte bare vente på at strømmen kom tilbage. Vi var heldige og fik refunderet vores hotelgebyr for den ene dag, selvom at strømmen vendte tilbage efter en time.

Flugten gennem regnstorm i Las Vegas - Stormen knækkede træer osv. -Rejsdiglykkelig.dk

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

1 thought on “Flugten gennem regnstorm i Las Vegas

 • Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at rejsdiglykkelig.dk promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.