Fotodagbog: London

Fotodagbog fra London - Rejsdiglykkelig.dk

Min kæreste og jeg er næsten lige kommet hjem fra en skøn tur til London. Det var vores første tur til London og vi havde skyhøjeforventninger, men vi blev bestemt ikke skuffede! London er nemlig en fantastisk storby med masser af underholdning og oplevelser så langt øjet rækker. Vi havde kun 3 dage i London, så vi havde travlt med at nå alt det vi ville. Vi fik set meget af det, men vi gemmer resten til vores næste besøg. Det bliver nemlig bestemt ikke sidste gang, at vi besøger den spændende storby. Se min fotodagbog fra London herunder.


Før musen hen over/klik på billederne i min fotodagbog fra London, for at se hvor billederne er taget.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

2 thoughts on “Fotodagbog: London

  • Det lader til, at I har haft en rigtig dejlig tur til London! Jeg har kun besøgt byen en enkelt gang for et par år siden, men jeg bliver absolut nødt til at komme tilbage dertil en dag (:

  • Vi havde en rigtig god tur og er glad for endelig at have set lidt af London. Ja du må hellere komme tilbage igen engang, for det er godt nok en skøn by! 🙂 Jeg ville gerne have haft en kuffert med, så vi kunne købe mere af det billige tøj i Primark osv. Men det må blive næste gang så 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.