Gratis guidet rundtur i Amsterdam

Min kæreste og jeg kørte på ferie til Amsterdam sidste sommer. Vi ville gerne høre noget om byens historie, så jeg fandt en gratis guidet rundtur. Der er mange forskellige gratis rundture i Amsterdam, men vi valgte en gennem SANDEMANs NEW Amsterdam.


Gratis guidet rundtur i Amsterdam - Sandemans New Amsterdam - www.rejsdiglykkelig.dk

 

SANDEMANs NEW Amsterdam

Den berømte gratis rundtur varer i 3 timer og giver et godt overblik over Amsterdam og historien bag byen. Derfor er det også bedst, at tage på rundvisningen i starten af dit ophold, således at det bliver nemmere for dig, at finde rundt i byen. Guiden på turen vil hellere end gerne hjælpe dig med dine spørgsmål og planlægning. Under rundvisningen kommer du bl.a. forbi Anne Franks hus, Begijnhof, Red Light District, museer, coffeeshops, berømte kirker og meget mere! Selvom at turen er gratis, er det en god idé, at have nogle kontanter med, som du kan give i drikkepenge til guiden.

 

Hvor starter turen?

Turen starter ved National Monument på Dam Square. Man kan evt. bestille en tid i forvejen, hvis man vil være sikker på, at der er flere pladser tilbage. Vi valgte, at møde op på Dam Square til den engelske rundvisning, uden forudbestilling. Der var dårligt vejr den dag, så der var ikke så mange, som at der skulle med på rundvisningen. Der er rundture flere gange om dagen, men det er en god idé, at tjekke tidspunkterne og hvilket sprog der bliver talt på den enkelte tur, på deres hjemmeside.

Du kan se deres hjemmeside ved at trykke her.

Gratis guidet rundtur i Amsterdam - Sandemans New Amsterdam 1 - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.