Hvor skal man bo i New York?

Guide til de bedste steder at bo i New York - www.rejsdiglykkelig.dk

Det kan virkelig være svært, at vælge hvor man skal bo i New York, især hvis det er første gang man besøger storbyen. New York er nemlig kæmpestor og består af fem forskellige bydele, hvoraf hver bydel er delt op i endnu flere bydele eller nabolag. Det kan være meget uoverskueligt, men jeg har lavet en lille guide herunder, hvor du kan læse om de bedste steder at bo under din ferie i New York City.


Guide til de bedste steder at bo i New York - Rejsdiglykkelig.dk


Manhattan: Turisternes førstevalg

Manhattan er det mest populære sted at bo i New York, for det er her det hele sker! Men populariteten er også medvirkende til, at det generelt er dyrere at bo på Manhattan end i de knap så populære bydele.

Midtown: Hvis du gerne vil bo der hvor det hele sker, kan du med fordel bo i Midtown, hvorfra der er gåafstand til mange store seværdigheder og gode forbindelser med metroen.

Times Square: Du kan også vælge at bo direkte på Times Square, men der er meget hektisk og priserne er skruet helt i vejret! Hvis du absolut vil bo på Times Square, vil jeg anbefale at det kun er et par overnatninger. Man bliver nemlig hurtigt mæt af det ekstremt travle og turistfyldte område.

Upper West Side: Under min egen rejse til New York boede jeg på et billigt hotel i det familievenlige Upper West Side. Her var der gåafstand til Central Park og gode metroforbindelser til turistområderne. Det var et udmærket område, men det kan være en stor fordel at bo tættere på centrum.

Du kan se et kort og lære meget mere om Manhattans bydele her.

Guide til de bedste steder at bo i New York - Manhattan - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Brooklyn

Brooklyn er også et godt sted at bo i New York og priserne er lidt lavere end på Manhattan. Brooklyn er New Yorks største bydel og byder på masser af restauranter, caféer, gallerier, shopping og ikke mindst gode metroforbindelser. Bydelen er den mest folkerige i New York og du skal være opmærksom på, at nogle af områderne kan være lidt skumle efter mørkets frembrud.

Guide til de bedste steder at bo i New York - Brooklyn - Rejsdiglykkelig.dk


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.