Hvor skal man bo i New York?

Det kan virkelig være svært, at vælge hvor man skal bo i New York, især hvis det er første gang man besøger den store by! Der er fem forskellige bydele i New York, hvoraf hver bydel er delt op i endnu flere bydele eller nabolag. Her er en lille guide til de bedste steder at bo, under ferien i New York.

Hvor skal man bo i New York - Kort over bydelene i New York - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Manhattan – Turisternes førstevalg

Manhattan er det mest populære sted at bo i New York, for det er her det hele sker! Men populariteten er også medvirkende til, at det generelt er dyrere at bo på Manhattan, end i de knap så populære bydele. Hvis man gerne vil bo midt i det hele, kan man med fordel bo i Midtown, hvor der er gåafstand til mange store seværdigheder og gode forbindelser med metroen. Man kan også vælge at bo direkte på Times Square, men der er meget hektisk og priserne er skruet helt i vejret! Jeg vil anbefale, at man kun tager et par overnatninger på Times Square. Man bliver nemlig hurtigt mæt af det travle og turistfyldte område.

Under min egen rejse til New York boede jeg på et billigt hotel i det familievenlige Upper West Side. Her var der gåafstand til Central Park og gode metroforbindelser til turistområderne.

Se et kort og en god guide over Manhattans bydele her.

Hvor skal man bo i New York - Manhattan - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Brooklyn

Brooklyn er også et godt sted at bo i New York og priserne er lidt lavere end på Manhattan. Brooklyn er New Yorks største bydel og byder på masser af restauranter, caféer, gallerier og shopping. Bydelen er den mest folkerige i New York og nogle af områderne kan være lidt skumle efter mørkets frembrud.

Hvor skal man bo i New York - Brooklyn - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.