Jeg har fået den bedste fødselsdagsgave!

(Indlægget er skrevet d. 8 juni)

Jeg har virkelig fået den dejligste overraskelse på min fødselsdag! Min søde kæreste har nemlig valgt, at give mig en rejse i fødselsdagsgave og jeg er SÅ glad og spændt! Han forstår virkelig at forkæle mig og jeg er så evig taknemmelig. Han er uden tvivl den bedste!

Vi regner med at tage af sted i slutningen af juni, inden rejserne bliver alt for dyre. Det bliver en afbudsrejse, som vi bestiller en uges tid før vi tager afsted. Vi ved ikke helt hvor turen går hen endnu, men vi regner med at det bliver Bulgarien eller Tyrkiet, eller hvad der lige er billigt til den tid.

Jeg glæder mig sindsygt meget til en charterrejse med min kæreste igen, hvor vi bare skal koble helt af.
Bedste fødselsdagsgave - www.rejsdiglykkelig.dk
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.