Min yndlings rejseform

Jeg er en meget rejselysten person, hvilket jeg nok har arvet fra begge mine forældre. Men jeg har nok arvet størstedelen fra min far, der er meget eventyrlysten og elsker at udforske nye lande og steder, imens min mor er mere til charterrejser. Jeg er sindsygt dårlig til, at ligge og slappe af i en solstol hele dagen eller bare i få timer. Der skal ske noget hele tiden! Man er vel rejst afsted for at opleve noget nyt?

Min yndlings rejseform er uden tvivl road trips. Her mener jeg, hvor man flyver til destinationen og lejer en bil, og så er det bare ud, for at udforske landet på egen hånd. Nogle folk vil nok mene, at det er stressende at skifte hotel hver nat. Men jeg syntes at det sindsygt er spændende! Man oplever SÅ mange forskellige ting og kommer vidt omkring i landet!

Hvis du aldrig har prøvet det før, så er det virkelig bare at komme afsted. Jeg kan helt klart anbefale det!

Roadtrip i USA, gennem Death Valley

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *