Min yndlings rejseform

Jeg er en meget rejselysten person, hvilket jeg nok har arvet fra begge mine forældre. Men jeg har nok arvet størstedelen fra min far, der er meget eventyrlysten og elsker at udforske nye lande og steder, imens min mor er mere til charterrejser. Jeg er sindsygt dårlig, til at ligge og slappe af i en solstol hele dagen eller bare i få timer. Der skal ske noget hele tiden! Man er vel rejst afsted for at opleve noget nyt?

Min yndlings rejseform er uden tvivl road trips. Her mener jeg, hvor man flyver til destinationen og lejer en bil. Og så er det bare ud, for at udforske landet på egen hånd. Nogle folk vil nok mene, at det er stressende at skifte hotel hver nat. Men jeg syntes at det er sindsygt spændende! Man oplever så mange forskellige ting og kommer vidt omkring i landet!

Hvis du aldrig har prøvet det før, så er det virkelig bare at komme afsted. Jeg kan helt klart anbefale det!

Min yndlingsrejseform - www.rejsdiglykkelig.dk

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

2 thoughts on “Min yndlings rejseform

    • Tusind tak for de søde ord. Jeg følger også meget med på jeres blog, som er en stor inspirationskilde og fuld af gode historier 🙂
      Ja man vælger aldrig forkert med et roadtrip gennem USA, det er helt klart det fedeste. Alt er så stort og smukt, og mulighederne er uendelige!
      Jeg kan se på jeres Instagram, at I snart skal til USA igen og jeg må indrømme, at jeg er meget misundelig! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.