6 must see seværdigheder i Barcelona

Barcelona er en skøn by med masser af store seværdigheder og smuk arkitektur. Her kan du læse om 6 must see seværdigheder i Barcelona, som at du bestemt ikke bør gå glip af under din ferie i storbyen!


Sagrada Familia

Sagrada Familia er Barcelona’s mest populære seværdighed og er en stor udfærdig kirke, der er designet af Antoni Gaudi. Det har taget over 100 år, at bygge den storslåede kirke og den er langt fra færdig endnu, selvom at der bygges på den hele tiden. Grunden til det langsomme byggeri skyldes, at finanseringen af byggeriet kun sker gennem donationer og billetsalg. Når kirken en dag står færdig skal der efter Gaudis planer være 18 tårne, hvoraf flere af dem er over 100 meter og et spir på 170 meter, der repræsenterer Jesus. Sagrada Familia’s popularitet og placering på UNESCO’s Verdensarvsliste smitter af på antallet af besøgende og køen til kirken er altid meget lang! Det kan derfor være en god idé, at bestille billetterne hjemmefra og dermed springe køen over.

Must see seværdigheder i Barcelona - Sagrada Familia - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Casa Batllo

Casa Batllo er endnu et berømt mesterværk af Antoni Gaudi og var det første højdepunkt i hans karriere. Der er ingen tvivl om, at arkitektens fantasi er blevet brugt på det højeste på husets skelet lignende facade og det buede tag fyldt med farverige mosaikker, der får taget til at ligne en drageryg. Casa Batllo er bestemt også imponerende indeni, men prisen er desværre meget høj.

Must see seværdigheder i Barcelona - Casa Batllo - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Det gotiske kvarter (Barri Gotic)

Det gotiske kvarter er den ældste del af Barcelona med masser af velbevarede bygninger fra middelalderen. Kvarteret er fyldt med hyggelige smalle gader, små butikker, gode restauranter og torve. Der ligger også spændende seværdigheder såsom Barcelona’s katedral, klostre og museer.

Must see seværdigheder i Barcelona - Det gotiske kvarter - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Camp Nou

Stadionet er FC Barcelona’s hjemmebane og er Europas største, og verdens femte største stadion med plads til omkring 100.000 tilskuere. Camp Nou opleves selvfølgelig bedst under en stemningsfuld topkamp blandt alle FC Barcelona’s fans. Om dagen kan man komme på en guidet rundtur på det gigantiske stadion, hvor man bl.a. kommer forbi tilskuerpladserne, spillerbænkene, omklædningsrummet, presserummet og museet, der især handler om FC Barcelona’s historie og imponerende mængde trofæer.

Must see seværdigheder i Barcelona - Camp Nou - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Park Guell

Den specielle park er endnu et værk, der er designet af Antoni Gaudi og er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Park Guell er fyldt med stenkonstruktioner, mosaikskulpturer og snoede stier. Derudover er der bl.a. to huse i parken, en café, verdens længste bænk og en kæmpe terrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Barcelona!

Must see seværdigheder i Barcelona - Park Guell - www.rejsdiglykkelig.dk

 

La Rambla

La Rambla er Barcelonas 1,2 kilometer lange og populære gågade. Ramblaen er ofte fyldt med liv, turister, sælgere og gadekunstnere, der optræder for småpenge. Langs hele gågaden ligger der gode restauranter, barer, butikker og små boder. Vær opmærksom på lommetyve og lad dine værdigenstande blive på hotellet. Barcelona har nemlig nogle af Europas bedste lomme- og tricktyve.

Must see seværdigheder i Barcelona - La Rambla - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *