6 must see seværdigheder i Venedig

Venedig er en af de mest romantiske byer i verden med sine kanaler, broer, gondoler og charmerende bygninger. Der er mange spændende oplevelser i den romantiske by, men her kan du få et overblik over de bedste seværdigheder i Venedig.


 

Gondoltur på Canal Grande

Den verdensberømte kanal, Canal Grande, er Venedigs største vandvej. En af de mest charmerende måder at opleve Canal Grande og Venedig på, er ved at hoppe ombord på en af de mange gondoler. På en sejltur gennem Venedigs mange kanaler kommer du forbi overdådige palæer, historiske bygninger, gamle broer og masser af andre både. Gondolerne er Venedigs vartegn og derfor er gondolturene desværre meget meget dyre! Prisen for en halv times sejltur koster et sted mellem 70-100 euro alt efter om det er dag eller aften. Men det er et must, at være på vandet under sit ophold i Venedig.- Så hvis du ikke har lyst til, at betale i dyre domme for en halv times sejltur kan du tage med en Vaporetto, der er Venedigs vandbusser og meget billigere.

Must see seværdigheder i Venedig - Gondoltur på Canal Grande - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Dogepaladset (Palazzo Ducale)

Det imponerende palads blev bygget i det niende århundrede og har huset Venedigs herskere i mere end 1.000 år. Paladset er et bevis på Venedigs store rigdomme under Renæssancen. Indenfor kan du udforske Dogepaladset med sine overdådige sale og spændende historie.

Must see seværdigheder i Venedig - Dogepaladset - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Markuspladsen (Piazza San Marco)

Markuspladsen ligger i hjertet af Venedig og er den største åbne plads i byen. Pladsen er omringet af imponerende bygninger og har udsigt til Canal Grande. Markuspladsen er fyldt med turister, gadesælgere og ikke mindst duer. Du kan umuligt undgå, at komme forbi pladsen under dit besøg i Vendig.

Must see seværdigheder i Venedig - Markuspladsen - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Rialtobroen (Ponte di Rialto)

Rialtobroen er den ældste af de mange broer, der krydser Canal Grande. Der er mange souvenirbutikker på broen, hvilket resulterer i utroligt mange mennesker næsten hele tiden. Men Rialtobroen har også en fantastisk udsigt over Canal Grande. Broen er meget romantisk om aftenen og der har været et stort antal frierier gennem tiden.

Must see seværdigheder i Venedig - Rialtobroen - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Markuskirken (Sankt Markus Basilika)

Markuskirken er en romerskkatolsk domkirke og en af Vendigs mest besøgte seværdigheder. Kirken bliver ofte omtalt som Guldkirken pga. dens overdådighed. Markuskirken er bl.a. udsmykket med guld, diamanter, rubiner, mosaikker og marmorskulpturer fra handelsmænd og udplyndringer.

Must see seværdigheder i Venedig - Markuskirken - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Sukkenes Bro (Ponte dei Sospiri)

Sukkenes Bro forbinder det overdådige Dogepalads og det berygtede statsfængsel. Navnet på broen menes at stamme fra, når fangerne gik over broen fra forhørslokalet i Dogepaladset og over til statsfængslet, hvor de så Venedigs charme for sidste gang i meget lang tid. Hvis du er en rigtig romantiker kan du tage en sejltur i en gondol og kysse din elskede under broen ved solnedgang- Det siges at give evig lykke og kærlighed.

Must see seværdigheder i Venedig - Sukkenes Bro - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.