3 absolut must see seværdigheder i Nice

Nice er et meget populært feriemål i Frankrig og byder på mange spændende seværdigheder. I denne lille guide vil jeg kun komme ind på de tre største og absolut must see seværdigheder i Nice.


Promenade des Anglais

Promenaden i Nice strækker sig elegant langs bugten og er byens største vartegn. Promenaden er fyldt med palmetræer, parker, hoteller, restauranter og caféer. Det er et must, at se den livlige promenade des Anglais når du er i Nice.

Must see seværdigheder i Nice - Promenade des Anglais - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Vieux Nice

Vieux er den gamle bydel i Nice og er en labyrint af smalle og hyggelige gader. Stedet er fyldt med restauranter, barer, små butikker og sælgere. Hver morgen, på nær om mandagen, bliver de små gader fyldt op med farverige blomster og frugter på markedet, Cours Saleya.

Must see seværdigheder i Nice - Vieux Nice - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Colline du Chateau

Slotsbjerget byder på det bedste udsigtspunkt i Nice, hvor der er udsigt over den gamle bydel, havnen og promenaden. Der er også nogle gamle ruiner fra en middelalderborg og en park på bjerget. Parken er et dejligt åndehul og har både en legeplads, kirkegård, vandfald, restauranter og butikker. Turen op til Colline du Chateau er hård, men du kan også tage med den gratis elevator, der fører dig næsten hele vejen op til toppen af bjerget. Det er også muligt at køre derop selv eller tage med det lille turist tog.

Must see seværdigheder i Nice - Colline du Chateau - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.