10 Oplevelser i Marmaris

Marmaris er en skøn by med masser af solskinstimer og et smukt hav omringet af kuperede bjerge. Når man ligger ved havets skvulpende bølger og kigger ud over kysten, er det let at forveksle Marmaris med noget mere oversøisk. Der er mange spændende oplevelser i Marmaris og jeg vil dele nogle af dem med jer herunder.

Tilbageblik på 2017 - Familieferie i Mamaris - www.rejsdiglykkelig.dk


Atlantis Waterpark

Atlantis Waterpark ligger helt ned til strandpromenaden og har sin egen strand med gratis liggestole. Det er ikke det største vandland, men der er omkring 8 forskellige rutsjebaner, børnebassin, bølgebassin, minigolf og restauranter. Se mere om Atlantis Waterpark her.

 

Borgen

Borgen er et af Marmaris’ vartegn og ligger bag ved marinaen og den gamle bydel. Den historiske borg blev bygget i 1522 med det formål, at beskytte byen mod fjender og blev brugt som bopæl under forberedelserne til erobringen af Rhodos. I dag er det et museum med genstande fra Datca halvøen. Der er også en restaurant og en fantastisk udsigt over marinaen i Marmaris.

Oplevelser i Marmaris - Borgen - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Bådture

Marmaris byder på uendeligt mange bådture! Man kan bl.a. tage på bådture til Dalyan floden, Turtle Beach, Rhodos og meget mere. Der masser af bådture med fokus på dykning, badning og solbadning. Det kan være en god idé, at gå en tur langs marinaen og få et bedre overblik over de mange forskellige ture.

 

Dancing Fountains

Dancing Fountains er et stort sprinvand i centrum af Marmaris. Hver aften kl. 21.00 er der et flot show med musik, billeder og lys i forskellige farver. Under showet bliver vandet skudt flere meter op i luften i takt til musikken, imens en projekter viser billeder på en vifte af vand i springvandet.

 

Dykning

Det er meget populært at dykke i området omkring Marmaris pga. det klare vand og de mange forskellige fiskearter. Under havet ved Marmaris kyst gemmer sig en spændende historie med skibsvrag, levn fra fortiden og grotter. Der findes flere forskellige bådture, hvor man kan lære at dykke.

Oplevelser i Marmaris - Dykning - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Grand Bazaar

En stor labyrint af små butikker med alt fra kopivarer til tyrkiske specialiteter. Her kan du finde tøj, sko, tasker, smykker, tæpper, kryderier, te og meget mere til fornuftige priser. Det er selvfølgelig tilladt at prutte om prisen i basaren, hvor du sagtens kan komme ned på halv pris de fleste steder. Sælgerne kan være meget påtrængende, men man skal bare ignorer dem, hvis de bliver for provokerende.

 

Icmeler

En gammel idyllisk fiskerby, der ligger omkring 7 kilometer fra Marmaris. Bugtens åbning ligger tættere på Icmelers strand, hvilket gør den renere end stranden i Marmaris. Man kan vælge at tage en rask vandretur langs strandpromenaden til Icmeler, men man kan også tage med en lokal dolmus eller båd fra Marmaris.


 

Marinaen

Det er super hyggeligt, at gå en tur langs den to kilometer lange marina i Marmaris. Der er masser af store yachts, som at man umuligt kan undgå, at blive bare lidt fascineret af. Der er også rig mulighed, for at finde noget lækkert mad på en af de mange restauranter langs marinaen.

Oplevelser i Marmaris - Marinaen - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Marmaris Bjerge

Bjergene omkranser Marmaris og byder på nogle fantastiske udsigtspunkter. Den frodige natur i bjergene og de specielle dyrearter gør turen i bjergene endnu mere spændende. Man kan vælge at leje en bil eller scooter og tage op i bjergene, men man kan også bestille udflugter rundt omkring i Marmaris.

 

Netsel Marina

Den eksklusive marina er for de meget velhavende. Ved siden af marinaen ligger der et shoppingcenter med ægte og dyre mærkevarer, restauranter og barer. Der er en hyggelig og rar stemning i centret, hvor de passer godt på de hjemløse katte og hunde.

Oplevelser i Marmaris - Nestel Marina - www.rejsdiglykkelig.dk

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.