Road trip rute i det vestlige USA

Senest opdateret: 25.07.2017

Road trip rute i det vestlige USA - Rejsdiglykkelig.dk

Det kan være en stor mundfuld at planlægge et road trip til USA. Landet er enormt og der er virkelig mange spændende og imponerende oplevelser. Derfor må du nødt til at prioriterer lidt, for du kan umuligt nå det hele på ét road trip.

I sommeren 2016 var jeg selv på et 25-dages langt road trip med min familie. Vores road trip rute i det vestlige USA førte os gennem 4 stater og vi tilbagelagde 5.600 kilometer på de amerikanske landeveje. Vi nåede desuden at overnatte på 17 forskellige hoteller i løbet af de 25 dage. Det var en stor oplevelse, som at jeg bestemt ikke vil være foruden!

Jeg brugte flere uger, dag ind og dag ud på at planlægge og planlægge og planlægge. Min far brugte også utroligt lang tid på reserverer alt og sørge for alt det praktiske. Det var svært at tilrettelægge en rute der passede til alle, når nu vi var 4 personer med hver vores interesser. Men jeg syntes, at det lykkedes meget godt og vi havde en fantastisk tur. Det kan altså tage meget lang tid at planlægge, og derfor vil jeg gerne dele vores rute og program med jer. Jeg håber, at det kan inspirere og guide jer lidt på vej til en rejse for livet.

Du har sikkert allerede set en road trip rute i det vestlige USA, der ligner vores rigtig meget. Det er nemlig en meget populær rute og det er ikke så svært, at forstå hvorfor! Du kan altid tilpasse ruten, således at den dækker dine egne behov og ønsker. Se vores rute og program længere nede på siden.

Road trip rute i det vestlige USA - Vores udlejningsbil - Rejsdiglykkelig.dk


Program:

Dag 1: Overnatning i Los Angeles

 • 172 km

Dag 2: Overnatning i Palm Springs

 • 318 km

Dag 3: Overnatning i Lake Havasu City

 • 373 km

Dag 4: Overnatning i Grand Canyon Village

 • 215 km

Dag 5: Overnatning i Page

 • 247 km

Dag 6: Overnatning i Saint George

 • 193 km

Dag 7: Overnatning i Las Vegas

Dag 8: Overnatning i Las Vegas

Dag 9: Overnatning i Las Vegas

Dag 10: Overnatning i Las Vegas

 • 394 km

Dag 11: Overnatning i Ridgecrest

 • 357 km

Dag 12: Overnatning i Fresno

 • 205 km

Dag 13: Overnatning i Stockton

 • 133 km

Dag 14: Overnatning i San Francisco

Dag 15: Overnatning i San Francisco

Dag 16: Overnatning i San Francisco

Dag 17: Overnatning i San Francisco

 • 192 km

Dag 18: Overnatning i Monterey

 • 331 km

Dag 19: Overnatning i Buellton

 • 70 km

Dag 20: Santa Barbara

 • 153 km

Dag 21: Overnatning i Los Angeles

 • 76 km

Dag 22: Overnatning  i Newport Beach

Dag 23: Overnatning i Newport Beach

 • 76 km

Dag 24: Overnatning i Los Angeles

Roadtrip rute i det vestlige USA - www.rejsdiglykkelig.dk


Du skal være opmærksom på, at afstandende i USA er længere end de ser ud til. Det kan hurtigt komme til at tage meget lang tid, at køre små 100 kilometer. Jeg blev selv meget overrasket, over at det kunne tage så lang tid, at komme frem til næste stop på ruten. Det kan hvert fald være en god idé, at undgå og køre mere end 300 kilometer pr. dag. Du kan læse et mere detaljeret dagsprogram for vores road trip her.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

4 Comments

 • Lars Marstrand marts 20, 2018 at 12:53 pm

  Hej Nikita,
  Kan man læse dine oplevelser et sted?
  Jeg skal på en ligende rejse i April/maj, 24 dage.

  Venlig hilsen
  Lars

  Reply
  • Rejs dig lykkelig april 6, 2018 at 7:31 pm

   Hej Lars.

   Undskyld for det meget sene svar, men jeg har simpelthen haft alt for travlt. Jeg håber ikke, at du er taget afsted til skønne USA endnu. 🙂
   Du kan læse lidt om mine oplevelser gennem linket her: http://rejsdiglykkelig.dk/category/destinationer/usa/.

   Hvis du er til store naturoplevelser vil jeg anbefale en overnatning i Grand Canyon, et besøg i Yosemite National Park, køretur på Pacific Coast Highway, se nogle af verdens største træer i Sequoia National Park, opleve hedebølgen i Death Valley eller besøge Bryce Canyon og Zion National Park. Det er helt klart et must see at se Horseshoe Bend eller Antelope Canyon, hvis du kommer på de kanter.

   Du bør selvfølgelig heller ikke gå glip af livlige Las Vegas, charmerende San Francisco og Los Angeles med Universal Studios, Hollywood osv. Jeg vil også anbefale et besøg i danske Solvang, western byen Oatman, Hoover Dam, Palm Springs og Mount San Jacinto State Park.

   Jeg kunne blive ved, men det er vidst ved at blive til en lang roman nu 😀 Der er utroligt mange oplevelser og du vil blive fascineret den ene gang efter den anden! Der er så smukt i USA og jeg drømmer mig tilbage hver dag. Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at spørge løs.

   Jeg håber at du får en fantastisk tur, hvilket jeg slet ikke er i tvivl om! 🙂

   Med venlig hilsen
   Nikita

   Reply
 • Lars april 10, 2018 at 2:33 pm

  Hej Nikita,
  Mange tak for dit svar 🙂
  Jeg bookede i weekenden det sidste hotel. Vores rute ligner meget din, dog har vi ikke rute 1 på, men vi skal istedet besøge San Diego. Og starter i SF og Slutter i LA.
  Zion kører vi dog igennem på vej til bryce.

  Alle de oplevelser har jeg på listen :)dog har jeg ikke hørt om Mount San jocinto nat park. Den vil jeg helt sikkert google.
  Har du andre gode fif eller gemte steder som vi skal opleve? Oatman fandt jeg på en anden rejse blog.

  Venlig hilsen
  Lars

  Reply
  • Rejs dig lykkelig april 13, 2018 at 2:52 pm

   Hej Lars.

   Det lyder også som en super spændende rute! 🙂
   Jeg vil hvert fald anbefale at opleve solopgangen eller solnedgangen i Grand Canyon. Solopgangen er virkelig smuk ved Yavapi Point i Grand Canyon Village.

   Det er også en god idé, at købe eller leje en GPS, så at I ikke pludselig farer vildt midt i en ørken 😀 Vi valgte desuden at købe en flamingo kasse i et byggemarked, som at vi brugte til at opbevare vores drikkevarer i. Vi sørgede bare for at købe en stor pose isterninger hver dag, så at drikkevarene hele tiden var iskolde.

   Siden du skrev sidst, har jeg faktisk fået lavet et mere detaljeret dagsprogram fra vores road trip. Du kan læse det her: http://rejsdiglykkelig.dk/dagsprogram-i-det-vestlige-usa/. Det kan være der er lidt inspiration til jeres tur 🙂

   Med venlig hilsen
   Nikita

   Reply

Leave a Comment