Road trip i Florida - Rejsdiglykkelig.dk

Min road trip rute i Florida

Min road trip rute i Florida - Rejsdiglykkelig.dk

I februar 2017 var jeg på et 13 dages road trip i Florida. Turen gik bl.a. igennem Miami, Orlando, Clearwater, Everglades og Key West. Jeg vil gerne vise jer ruten og programmet over turen, men det er ikke den anbefalede rute. Hvis jeg skal til Florida igen er der nemlig nogle ting, som at jeg vil gøre anderledes, men det kan I læse mere om nederst i indlægget.


Program:

Dag 1:  Lander i Miami International Airport

  • 281 km

Overnatning i Palm Bay

  • 166 km

Dag 2: Overnatning i Orlando

Dag 3: Overnatning i Orlando

Dag 4: Overnatning i Orlando

Dag 5: Overnatning i Orlando

Dag 6: Overnatning i Orlando

  • 323 km

Dag 7: Overnatning i Arcadia

  • 316 km

Dag 8: Overnatning i Homestead

  • 66 km

Dag 9: Overnatning i Miami

Dag 10: Overnatning i Miami

Dag 11: Overnatning i Miami

Dag 12: Overnatning i Miami

 

Min road trip rute i Florida

 

Grunden til de lange distancer skyldes, at vi er kørt nogle omveje, for at se de populære seværdigheder og byer. Jeg vil ikke anbefale andre, at bruge ruten eller programmet, men jeg har til gengæld lave en ny rute, som at jeg selv ville have brugt, hvis jeg havde vidst bedre. Du kan se den anbefalede rute her.

Vi var desværre kommet til at tage for mange overnatninger i de store byer, hvilket gjorde at vi skulle køre meget langt nogle gange, da vi jo kun havde 13 dage. Vi var bl.a. nødt til at køre direkte til Palm Bay, da vi landede i Miamis lufthavn. Og man magter altså ikke lige at kører 281 km efter en flyvetur. Derudover havde vi ikke nok penge, til at overnatte i Key West, Clearwater eller på et ordentligt hotel i Miami. Det var også ret træls, men vi overlevede og man lærer af sine fejl. Selvom at vi havde lavet en dum rute, havde vi en helt igennem fantastisk ferie i Florida.Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.