Sommerhus i Aabenraa

Senest opdateret: 15.07.2017

I dag drager jeg mod det sønderjyske med min familie. Mine forældre har lejet et sommerhus i Aabenraa og der skal vi tilbringe den næste uge. Det bliver en rigtig familietur med min mor, far, lillebror og hans kæreste, vores hund og selvfølgelig min kæreste. Vi mangler bare lige det danske sommervejr, som er ikke eksisterende.

Jeg ved ikke helt hvad vi skal lave endnu, men vi har snakket om en lille smuttur til Tyskland, så vi kan shoppe lidt (eller meget). Derudover vil vi også gerne besøge Universe, som er en science park på Als. Min kæreste og jeg har også snakket lidt om, at besøge Jump A Lot i Aabenraa, hvis vi kommer til at kede os. Så kan vores indre legebørn komme ud, ha ha. Man har vel kun det sjov man selv laver.

En ting er hvert fald sikkert! Vi skal slappe af og spille masser af brætspil og udendørsspil, spise noget lækkert mad og have det sjovt.

Se mine oplevelser under ferien i det sønderjyske her.

Sommerhus i Aabenraa - www.rejsdiglykkelig.dk

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

No Comments

Leave a Comment