Stilhed på bloggen

Der har været meget stille på bloggen den seneste måned og det er der en helt særlig grund til. Jeg har nemlig haft rygende travlt med at arbejde med flere forskellige jobs. Det har desværre medvirket til, at det er gået i stå herinde, men jeg skal nok vende stærkt tilbage igen.

Jeg drømmer om mange rejser til både Australien, New Zealand, USA, Kina og mange flere lande, men det koster også knaster. Derfor har jeg valgt, at sætte mit fokus på at arbejde så meget som muligt i den kommende tid, således at der kan komme nogle penge i kassen og endnu flere spændende blogindlæg på www.rejsdiglykkelig.dk.

Jeg håber virkelig, at I stadig vil følge med i mine eventyr, selvom at der måske bliver lidt stille herinde.


God jul og godt nytår til jer alle.

God jul og godt nytår - www.rejsdiglykkelig.dk

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.