Tilbage til mit elskede USA

Senest opdateret: 21.06.2018

Jeg har længe drømt om, at komme tilbage til mit elskede USA og nu bliver drømmen endelig til virkelighed! Om jeg glæder mig? Ja! Jeg glæder mig  ubeskriveligt meget.

Min kæreste og jeg har snakket meget om, at tage afsted denne sommer, men økonomien har ikke lige været der. Vi har derfor stået lidt på bar bund, med hvor vi skulle rejse hen på sommerferie. Men vi ville ikke bare nøjes og valgte at gøre alt hvad vi kunne, for at komme afsted. Det resulterede i, at vi gik helt amok med at sælge alt hvad vi ejede nærmest. Eller okay, det var måske også lige overdrevet nok. Vi solgte hvert fald alt vores gamle ragelse på loftet og alle de ting, som at vi alligevel ikke bruger. Vi arbejdede helt vildt, sparede på madkontoen og skaffede penge, hvor vi kunne. Og nu viser det sig, at det hele har betalt sig, for vi skal til USA om mindre end en uge!

Nu kunne jeg da virkelig godt overveje, at sælge alt hvad jeg ejede, bogstaveligt talt. For jeg mener 100 % at oplevelser gør dig mere rig, end ting nogensinde vil kunne gøre. Det bliver lidt af en spareferie, som så mange gange før. Men det er det hele værd, bare vi kommer tilbage til vores yndlings land, USA.

Læs lidt om rejseplanerne under billedet.

Tilbage til mit elskede USA - Rejsdiglykkelig.dk

Tingene er lidt forhastede og nu har vi pludselig sindssyg travlt med at planlægge rejsen! Et road trip til USA bliver ikke bare planlagt på en dag, eller for den sags skyld en uge, og jeg ved slet ikke hvordan vi skal nå det hele. Jeg har heldigvis allerede været mange af stederne og det gør planlægningen en hel del nemmere. Vi kan heldigvis også bestille mange af hotellerne og undersøge oplevelser i områderne undervejs.

Vi har 2,5 uge i USA og har planer om at køre lidt mere end det anbefalede antal kilometer pr. dag. Der er bare så mange smukke og fascinerende ting, som at vi simpelthen ikke vil gå glip af. Vores road trip skal med sikkerhed gå forbi Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, Monument Valley, Yellowstone og Mount Rushmore. Jeg skal nok dele vores endelige rute med jer, men det bliver nok først når vi kommer hjem igen. For jeg har som sagt meget travlt, som i virkelig travlt denne her gang! Det var alt for denne gang og god sommer til alle jer fantastiske læsere!Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

No Comments

Leave a Comment