Tilbageblik på 2018

Endnu et år er gået og det er dermed tid til et tilbageblik på året der gik. Jeg syntes efterhånden, at tiden er begyndt at gå alt for hurtigt og jeg kan slet ikke følge med længere. Der har været ekstra meget fart på siden sommerferien og vi har faktisk slet ikke været ude at rejse siden juli. Men det er egentligt også helt okay, for jeg føler virkelig at det lige har været sommer. Der er heldigvis ikke lang tid til, at vi drager ud på en ny spændende og længe ventet rejse. Men jeg må desværre nødt til at vente lidt endnu, før jeg kan fortælle hvor turen går hen næste gang. Men lad os tage et tilbageblik på 2018 og følg med i hvilke rejser det blev til. Vi skal også have et hurtigt overblik over, hvilke indlæg der var de mest populære i 2018.
Storbyferie i London

Vi startede året ud med en forlænget weekendtur til London. Hverken min kæreste eller jeg havde været i London før, selvom at flybilletterne er billige og flyveturen er kort. Vi blev positivt overraskede og det blev hurtigt klart for os, at det ikke var sidste gang vi besøgte den pulserende storby. Eftersom at London er en af verdens mest populære byer, havde vi selvfølgelig travlt med, at se alle de store og berømte seværdigheder. Vi kunne heller ikke lade være med, at shoppe lidt og priserne var skruet helt i bund pga. januarudsalg. Det var bare lidt ærgerligt, at vi kun havde håndbagage med, for vi kunne ikke have så meget ekstra med hjem, øv. Det var en skøn start på året med store seværdigheder og lidt shopping. Det er lige de to ting, som for alvor kendetegner en rigtig storby.

Tilbageblik på 2018 - Storbyferie i London - Rejsdiglykkelig.dk

Tilbageblik på 2018 - London Eye- Rejsdiglykkelig.dk

Tilbageblik på 2018 - Tower of London - Rejsdiglykkelig.dk

Tilbageblik på 2018 - Tower Bridge - Rejsdiglykkelig.dk

 

Krakow og Wroclaw med en tur forbi Berlin

Påskeferien blev brugt på, at tage på road trip til Polen med min kæreste, far og lillebror. Og ja, der var lidt mandehørm over turen, men det kunne have været meget værre. Vi tog den hårde køretur fra Herning til Krakow i et stræk med korte pauser undervejs selvfølgelig. Vi brugte et par dage i Krakow og fik bl.a. set den smukke gamle bydel og kom på en følelsesladet rundtur i Auschwitz. Herefter brugte vi en halv dag i Wroclaw, som havde den smukkeste gågade. Vi fik desværre ikke oplevet så meget andet i Wroclaw, men det må vi havde til gode til en anden god gang. Dagen efter vendte vi kursen mod Danmark igen, men vi havde lige en overnatning i Berlin på halvejen. Her agerede jeg turguide for min far og lillebror, som ikke havde oplevet så meget af Berlin før. Det var en skøn påskeferie og det var en fornøjelse med de billige priser i Polen. Det var selvfølgelig også fantastisk, at komme tilbage til Lasse og jeg’s elskede Berlin.

Tilbageblik på 2018 - Brandenburger Tor - Rejsdiglykkelig.dk

Tilbageblik på 2018 - Auswitch - Rejsdiglykkelig.dk

Tilbageblik på 2018 - Hard Rock Cafe i Krakow- Rejsdiglykkelig.dk

Tilbageblik på 2018 - Wroclaw - Rejsdiglykkelig.dkJesperhus med svigerfamilien

I starten af maj skulle vi på weekendophold i Jesperhus med Lasses familie. Det var en super hyggelig tur med masser af afslapning, lækkert mad og lidt alkohol. Vi brugte dagene på at besøge blomsterparken, svømme i badelandet, spille minigolf og tage på shoppingtur. Det er altid rart, at komme lidt væk hjemmefra og nu ser vi frem til endnu en tur til maj næste år.

Tilbageblik på 2018 - Jesperhus Blomsterpark - Rejsdiglykkelig.dk

 

 

Road trip i USA

Det er jo nærmest blevet en tradition, at jeg tager til USA hvert år og 2018 var bestemt ingen undtagelse. Lasse og jeg vidste først med sikkerhed, at vi skulle afsted én uge før flyet lettede fra Billund til Los Angeles. Det blev lidt kaotisk at planlægge et road trip til det store USA på rekordtid, men jeg havde heldigvis allerede været på halvdelen af turen før. Det endte med at jeg havde overplanlagt vores tur og det pludselig blev til utrolig mange kilometer på de amerikanske landeveje. Men det var jo også medvirkende til, at vi fik oplevet endnu mere! Vi tilbragte 18 dage i USA’s vilde vesten og kom gennem intet mindre end 9 stater. Det var også en meget uheldig ferie, der bl.a. resulterede i ekstremt dyre flybilletter, et utal af uforudsete udgifter, en tordenstorm i Las Vegas og en flymotor der sprang i luften fredag den 13. Men vi overlevede det hele og det er da meget sjovt, at tænke tilbage på nu. Vi elsker USA og alle de overraskelser landet giver os!

Tilbageblik på 2018 - Walk of Fame - Rejsdiglykkelig.dk

Tilbageblik på 2018 - Rocky Mountain National Park - Rejsdiglykkelig.dk

Tilbageblik på 2018 - Monument Valley - Rejsdiglykkelig.dk

Tilbageblik på 2018 - Las Vegas - Rejsdiglykkelig.dk

 

Sommerhus nær Ulfborg

I efteråret tog vi på en 2-dages tur til Ulfborg, for at besøge Lasses far, kone og deres to hunde i det sommerhus de havde lejet. Sommerhuset lå i en lille by i nærheden af Ulfborg og vi fik brugt lidt tid ved havet. Derudover brugte vi meget tid på, at spille spil med de andre og spise alt det gode mad, som at de havde lavet både morgen, middag og aften. Det var en super hyggelig lille smuttur i familiens tegn.

Tilbageblik på 2018 - Vesterhavet - Rejsdiglykkelig.dk


De 10 mest læste indlæg i 2018

Det er desværre ikke blevet til så mange blogindlæg i år, men jeg har simpelthen haft alt for travlt. Det er lidt ærgeligt, men der er til gengæld lavet mange indlæg, som er ekstra detaljerede i forhold til sidste år. Jeg kan også trøste mig selv med, at der endelig er begyndt at komme mange flere besøgende og lidt indtjening på rejsebloggen. Det er kun blevet til 34 blogindlæg i 2018 og det er uden tvivl noget, som at jeg har tænkt mig at forbedre betydeligt næste år.

De 10 mest læste indlæg i 2018 er følgende:

  1. 15 oplevelser i Nice
  2. 20 must see seværdigheder i Berlin
  3. Bydele i Paris: Beskrivelse af de 20 arrondissementer
  4. Hvor skal man bo i New York?
  5. Rejseguide til Istanbul
  6. Indendørs oplevelser i Herning
  7. Shopping i Alanya
  8. 16 oversete seværdigheder i Berlin
  9. Rejseguide til Berlin
  10. Rejseguide til HamborgFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.