Varme rejsemål i vintermånederne

(Dette indlæg indeholder reklame links)

Når kulden for alvor kommer til Danmark og temperaturerne langsomt når ned på minus grader, kan vi alle pludselig få lyst til, at stikke af mod varmere himmelstrøg. Derfor har jeg lavet en guide, om nogle af de bedste rejsemål med solgaranti i vintermånederne.


 

Dubai

Dubai er begyndt at blive en populær vinterdestination for danskerne pga. det behagelige klima. Her er der solgaranti i vintermånederne med en gennemsnitstemperatur på 24 grader. Køb Lonely Planet’s rejsebog om Dubai her.


Varme rejsemål i vintermånederne - Dubai - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Egypten

Egypten har et varmt og solrigt klima, hvilket gør det til en god destination i vintermånederne. Her er der solgaranti hele året rundt. Gennemsnitstemperaturen i vintermånederne er på omkring 21 grader. Køb rejsebog om Egypten her.

 

Florida

Florida har et behageligt klima i vintermånederne og er et trygt rejsemål. Her ligger gennemsnitstemperaturen i vintermånederne på 20-24 grader. Køb rejsebøger til Florida her og her.

 

Gran Canaria

Gran Canaria er en af danskernes yndlingsdestinationer om vinteren pga. det behagelige vejr. Øens gennemsnitstemperatur i vintermånederne er på omkring 20 grader. Køb rejsebog til Gran Canaria her.

Varme rejsemål i vintermånederne - Gran Canaria - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Indien

Indien er et smukt og farverigt land med et tropisk klima. Byen, Goa, er med sine lange sandstrande det perfekte rejsemål i vintermånederne. Her er gennemsnitstemperaturen i vintermånederne på omkring 29-30 grader. Køb rejsebøger til Indien her og her.

 

Israel

Israel ligger på østkysten af Middelhavet. Det er især den sydlige del af landet, der er velegnet til en vinterrejse. Her ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 20 grader i vintermånederne. Køb rejsebog til Israel her.

Varme rejsemål i vintermånederne - Israel - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Kap Verde

Kap Verde øerne ligger ud for den afrikanske vestkyst og har et tropisk klima. Vintermånederne byder på en gennemsnitstemperatur på omkring 22-23 grader.

 

Madeira

Den portugisiske ø, Madeira, ligger ud for Marokkos kyst og er meget populær i vintermånederne pga. øens milde klima. Madeira har en dagstemperatur på omkring 20 grader og masser af solskinstimer i vintermånederne.

Varme rejsemål i vintermånederne - Maderia - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Marokko

Marokko ligger i det nordvestlige afrika og byder på mange dejlige turiststeder. Vintermånederne i Marokko kan dog være lidt kolde med en gennemsnitstemperatur på omkring 17-20 grader. Køb rejsebog til Marokko her.

 

Tenerife

Den spanske ø, Tenerife, er den største i øgruppen de Kanariske Øer. Her er gennemsnitstemperaturen i vintermånederne på 20-22 grader. Køb rejsebøger til Tenerife her og her.

 

Thailand

Thailand er meget populær i vintermånederne. Her er både sol, varme og strand med en gennemsnitstemperatur i vintermånederne på omkring 32 grader. Køb rejsebøger til Thailand her og her.

Varme rejsemål i vintermånederne - Thailand - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.