Varme rejsemål i vintermånederne

(Dette indlæg indeholder reklame links)

Når kulden for alvor kommer til Danmark og temperaturerne langsomt når ned på minus grader, kan vi alle pludselig få lyst til at stikke af mod varmere himmelstrøg. Derfor har jeg lavet en liste med nogle af de bedste rejsemål med solgaranti i vintermånederne.


 

Dubai

Dubai er begyndt at blive en populær vinterdestination for danskerne og det er med god grund, for klimaet er behageligt og luften er ikke for tør i vinterperioden. Selv i vintermånederne er der solgaranti i Dubai med gennemsnitstemperaturer på 24 grader om dagen og lunt havvand, men der kan dog være lidt køligt om aftenen og natten. Hvis du planlægger at rejse til Dubai, kan du med fordel købe Lonely Planets rejsebog gennem linket her.

Varme rejsemål i vintermånederne - Dubai - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Egypten

Egypten har et varmt og solrigt klima, hvilket gør det til en populær destination i vintermånederne. Landet har solgaranti hele året rundt med høje temperaturer om sommeren og mere behagelige temperaturer i vinterperioden. Temperaturen om vinteren ligger på omkring 21 grader om dagen, hvor nætterne er cirka 10-15 grader køligere. Du kan købe en rejsebog til Egypten her.

 

Florida

Florida er selvfølgelig en meget dyrere destination end de to førstnævnte, men du får helt sikkert de bedste rejseminder for pengene. Florida er et perfekt rejsemål i vintermånederne og temperaturen sniger sig meget sjældent under 20 grader. Hvis du planlægger et eventyr til Florida, kan du købe to forskellige rejsebøger her og her.


Gran Canaria

Gran Canaria er en af danskernes favorit destinationer i vintermånederne på grund af det behagelige vejr. Den solrige Ø har en gennemsnitstemperatur på omkring 20 grader om dagen i vinterperioden. Der er ofte varmt nok, til at man både kan ligge ved stranden og poolen. Det kan dog være meget køligt om aftenen, så husk endelig en tyk trøje eller en tynd jakke. Du kan købe en rejsebog om Gran Canaria her.

Varme rejsemål i vintermånederne - Gran Canaria - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Indien

Indien er et stort land og temperaturen er meget forskellig alt efter hvor man rejser hen. Men det er meget populært at besøge Indien i vintermånederne, da det er den tørre periode med behagelige temperaturere. Under Indiens højsæson i vinterperioden ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 26-30 grader om dagen, men det kommer stadig an på, hvor man helt præcis rejser til. Hvis du gerne vil vide mere om Indien, kan du med fordel købe en af de to rejsebøger her og her.

 

Israel

Israel er endnu et godt rejsemål i vintermånederne, hvor især den sydlige del af landet er velegnet til en vinterrejse. De fleste steder i Israel har en mild vinter med en temperatur på omkring 20 grader om dagen, men det er dog meget køligere i Jerusalem og andre højtliggende områder. Man skal være opmærksom på, at det er regnperiode i Israel om vinteren, hvor det regner mindst i den sydlige del af landet. Du kan købe en rejsebog om Israel her.

Varme rejsemål i vintermånederne - Israel - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Kap Verde

Kap Verde har solgaranti året rundt og er derfor et perfekt rejsemål i vintermånederne, når det er koldt og gråt i lille Danmark. Den gennemsnitlige temperatur ligger på omkring 24 grader om dagen i vinterperioden og om natten er temperaturen som regel lige under de 20 grader. vandets temperatur om vinteren er mindst 20 grader, så man kan sagtens boltre sig i de blå bølger.

 

Madeira

Madeira har en mild temperatur hele året rundt og er derfor perfekt til en vinterrejse. Temperaturen i vinterperioden er næsten altid på omkring 20 grader om dagen og omkring 16 grader om natten. Det regner desværre en del på Madeira i december og januar, men regnen kommer ofte i korte og kraftige byger.

Varme rejsemål i vintermånederne - Maderia - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Marokko

Der kan være ekstremt varmt i Marokko om sommeren, hvilket resulterer i at mange besøger landet om vinteren. Temperaturen varierer meget alt efter hvor man rejser hen, men jeg vil tage udgangspunkt i Marrakech, der er et yderst populært rejsemål i Marokko. I vinterperioden ligger temperaturen i Marrakech på omkring 17-20 grader om dagen, men temperaturen falder desværre voldsomt om natten, hvor temperaturen ofte er helt nede på 6 grader. Du kan købe en rejsebog om Marokko her.

 

Tenerife

Tenerife er kendt for sit evige forår og har en behagelig varme året rundt med masser af solskinstimer. I løbet af vinteren ligger temperaturen på Tenerife ofte på 21-22 grader om dagen og vandtemperaturen ligger lige under de 20 grader. Om natten er der en del køligere med temperaturer på omkring 15 grader, så husk endelig en tyk trøje eller tynd jakke til de kølige timer. Du kan køb to forskellige rejsebøger til Tenerife her og her, hvis du har planer om at besøge den Kanariske Ø.


 

Thailand

Thailand er blevet et meget populært rejsemål i vintermånederne og det er ikke så svært, at forstå hvorfor. Thailands højsæson er nemlig om vinteren, hvor der både er tørt og solrigt stort set konstant. Man er uden tvivl sikret solgaranti om vinteren med mindst 28 grader om dagen og et sted mellem 20-24 grader om natten. Hvis du har planer om at besøge smukke Thailand, kan du købe nogle gode rejsebøger her og her.

Varme rejsemål i vintermånederne - Thailand - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.