Hvem er jeg? - Gibson Steps i Australien - Rejsdiglykkelig.dk

Hvem er jeg?

Hej, og velkommen til Rejsdiglykkelig.dk

Mit navn er Nikita og det er mig, der står bag rejsebloggen. Jeg er en ung kvinde midt i tyverne, som er bosat i en lille forstad til Herning. Jeg bor sammen med min mand Lasse, som også plejer at være min faste rejsepartner. Jeg er lidt en alt mulig kvinde og arbejder både med rengøring i private hjem, servicering i en pølsevogn og som vikar med primært rengøring. Og så er jeg selvfølgelig ejeren af denne blog, som at der bliver lagt rigtig mange timer og arbejde i.

Det hele startede med et website i 2013, hvor jeg skrev om Alanya, Mallorca og London. Det hele virkede lidt underligt, for det var vidt forskellige destinationer og jeg skrev endda om London, før jeg overhovedet havde været der. Jeg blev aldrig helt tilfreds med siden og var ikke specielt engageret. Men det hele ændrede sig i juli 2017, da jeg tog den endelige beslutning om, at flytte og omdanne rejsdiglykkelig.dk til en rejseblog. Jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund og er så glad for min beslutning!

Her på siden bliver der delt ud af mine rejseoplevelser og erfaringer fra hele verden. Du kan læse om mine road trips i USA, strandferie i Thailand, rundrejse i Asien og Oceanien. Eller du kan læse om pulserende storbyer, afslappende charterrejser eller oplevelser i både Danmark og udlandet. Hvis noget af det har fanget din interesse, så er du landet på den helt rigtige rejseblog.

Hvem er jeg? - Rejsdiglykkelig.dk

Rejs mens du stadig kan

Jeg lever meget efter, at det er vigtigt at rejse mens du stadig kan. Man ved aldrig hvad der sker i morgen og det er med at nyde hvert eneste sekund. Efter min mening sker de mest mindeværdige oplevelser, når du besøger et andet land og oplever en anden kultur, der tager dig ud af din komfortzone.

Jeg er ikke helt ligesom mange andre rejsebloggere, for jeg er virkelig dårlig til slow travel! Der skal ikke meget til før, at jeg keder mig og det er vigtigt for mig, at der sker noget hele tiden. Det vil du måske også bemærke på bloggen, hvis du læser om mine forskellige road trips. Der har nemlig været lidt for travlt nogle gange og jeg fortryder det altid bagefter. Det er en at de ting, som at jeg personligt vil øve mig i at blive bedre til – og måske det kommer én dag.

Min evige udlængsel har været der så længe jeg kan huske, og den skyldes nok især, at jeg vil have minder for livet. Det skal være sådan, at Lasse og jeg kan sidde som 70-årige og tænke tilbage på alle vores fantastiske rejseminder. Vi skal kunne sige til hinanden, at det var livet og vi valgte at leve det. Jeg vil gerne være rig, men jeg vil langt hellere være fattig på kistebunden og rig på oplevelser.

Hvem er jeg? - Monument Valley i USA - Rejsdiglykkelig.dk

Hvem er jeg? - Salt Lake City i USA - Rejsdiglykkelig.dk