Jeg giver en tur til London Baby - www.rejsdiglykkelig.dk

Jeg giver en tur til London baby

Okay, i sangen synger Johnson måske at han ikke giver en tur til London, men det gør jeg altså. For tilbage i oktober havde min kæreste fødselsdag og jeg valgte at give ham en tur til London. Det var godt nok meningen, at gaven skulle bruges lidt før, men vi har haft meget travlt og nu bliver det altså først til januar. Jeg har bestemt heller ikke noget imod, at starte året med en miniferie. Vi plejer altid at rejse i februar, men flybilletterne var billigere i januar, hvert fald på dem datoer vi kunne rejse. Jeg købte flybilletterne på Momondo.dk og de kostede kun 272 kr. for 2 personer tur retur fra Billund til Stansted! Det var SÅ billigt, at jeg simpelthen måtte nødt til at slå til med det samme.

Vi skal kun være i London i 3 dage, så vi nøjes bare med at have håndbagage med. Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig har fløjet uden en kuffert, så det bliver helt nyt for mig. Jeg plejer altid at have 10 tons tøj med, men mon ikke det er rigeligt med 10 kg håndbagage, nu hvor vi kun er væk et par dage. Jeg glæder mig hvert fald til, at vi bare kan vade ud af lufthavnen, uden at skulle vente på vores kufferter. Det tager altid så lang tid og jeg når altid at blive halv nervøs i mellemtiden. For hvad nu hvis min kuffert ikke er der og jeg mister alle mine ting? Er jeg den eneste, der altid får de tanker eller er det meget normalt?

Jeg har drømt om at besøge London så længe jeg kan huske, men det er bare aldrig blevet til noget. Så jeg glæder mig virkelig meget, til at opleve den populære storby. Min kæreste har heller aldrig været i London, så det bliver nyt for os begge to.

Jeg skal snart til at planlægge, hvad vi skal opleve i London. Har du nogle gode forslag og idéer, til hvad vi bare SKAL opleve under vores miniferie? Jeg tager også meget gerne imod gode tips og råd. Tak på forhånd kære læser.

Jeg giver en tur til London Baby - www.rejsdiglykkelig.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.