Påskeferie i Polen og Berlin - Rejsdiglykkelig.dk

Påskeferie i Polen og Berlin

Påskeferien nærmer sig og der er heldigvis kun en lille 1 uges tid, til at jeg rejser til Polen. Det er faktisk min første tur til Polen, så jeg glæder mig helt vildt! Jeg skal rejse med min kæreste, far og lillebror, men min mor bliver desværre hjemme. Øv. Jeg kan godt frygte, at der bliver lidt for meget mandehørm. Ha ha. 😀

Vi har valgt at køre hele vejen til Polen den første dag. Det bliver en lang dag, men det bliver dejligt at have tilbagelagt de mange kilometer. Vi kører hjemmefra torsdag morgen kl. 05.30 og holder et stop ved grænsen i Tyskland. Her skal vi have købt et par kasser sodavand og noget slik til turen. Derefter går turen videre til Krakow, hvor vi har bestilt 2 overnatninger på et hotel i det jødiske kvarter. I Krakow skal vi selvfølgelig se den gamle bydel, det jødiske kvarter, Wawel Højen, Jomfru Maria Kirken og hvad vi ellers kan nå. Vi skal også på en guidet tur til Auschwitz og Birkenau koncentrationslejr. Vi har faktisk netop valgt at tage til Polen, for at besøge Auschwitz. Jeg er sikker på, at det bliver en skræmmende og rørende oplevelse.

Efter at have besøgt Krakow tager vi videre til Wroclaw, som skulle være en meget smuk og charmerende polsk by. Vi har kun en overnatning i Wroclaw, så det bliver bare til en hurtig smuttur. Vi ved ikke helt hvad vi skal opleve i byen endnu, men det skal vi nok finde ud af. Vi slutter ferien af med en overnatning i skønne Berlin. Min kæreste og jeg elsker virkelig Berlin, så vi glæder os til at vende tilbage igen og gense seværdighederne. Jeg regner med, at jeg skal rende rundt og lege guide i Berlin Mitte. Min lillebror har nemlig aldrig været i Berlin og min far har ikke set så meget af den tyske hovedstad.

Nu må det gerne snart blive skærtorsdag, så vi kan komme afsted. Tiden kan kun gå for langsomt, for jeg glæder mig til at holde påskeferie i Polen og Berlin!

Påskeferie i Polen og Berlin - Rejsdiglykkelig.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.