Forløbet i lufthavnen i USA - Rejsdiglykkelig.dk

Sommerferie i USA

Ja det kommer nok ikke som nogen hemmelighed, at både Lasse og jeg er helt tossede med USA! Vi kunne sagtens finde på, at bruge hver eneste sommerferie i USA og det tyder da også på, at vi er godt på vej. Efter mit livs fedeste sommerferie i USA i 2016 havde jeg en drøm om, at vise Lasse det fantastiske og store land med uendelige muligheder. Vi tog allerede afsted i februar 2017 og Lasse blev straks tryllebundet – præcis som jeg havde forventet. Nu er der kun få dage til, at vi endnu engang tager afsted på mit fjerde og Lasses tredje road trip i USA! Vi glæder os helt ufatteligt meget til at blive genforenet med alle de overvældende oplevelser, gode fastfood kæder og uendelige shoppingmuligheder! Du kan læse mere om vores rejseplaner under billedet.

Vi havde egentligt planlagt at bruge vores sommerferie i USA på vestkysten igen, men har ændret planer i sidste øjeblik. Det er bare typisk os! Jeg var ellers i god tid med planlægningen, men pludselig bestemte vi os for, at vi hellere ville på road trip på USA’s østkyst. Vi har nemlig altid gerne ville opleve Washington D.C. og Niagara Falls, men vidste ikke helt hvad østkysten ellers havde at byde på. Det virkede pludselig oplagt at vælge østkysten fremfor vestkysten, som at vi jo alligevel har oplevet så meget af. Det resulterede i at jeg fik voldsomt travlt med at planlægge og finde ud af, hvad vi skulle opleve på vores roadtrip. Vi er heldigvis kommet godt med nu og har fået styr på de vigtigste ting. Vores altid langsomme beslutninger har resulteret i, at vi er kommet af med et uhyggeligt højt beløb for flybilletterne denne gang! Men vi håber, at det er pengene værd og at vi får mange spændende oplevelser for livet.

Vi skal gennem mange stater og det kan vise sig, at vi har taget en forhastet beslutning, som at der vil resulterer i mange timers kørsel. Men vi håber på det bedste! Det skal lige siges, at det bestemt ikke kan anbefales at være i sidste øjeblik med en rejse til USA. Det koster altid meget mere at bestille tingene i sidste øjeblik og der kan nemt gå rod i ruten, når tingene ikke er undersøgt ordentligt. Det er bare os i en nøddeskal. 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.