Turen går til Mallorca - Rejsdiglykkelig.dk

Turen går til Mallorca

Nu har vi endelig bestemt os for, hvor turen går hen og det bliver til smukke Mallorca. Vi valgte at betale lidt ekstra for, at komme til Mallorca frem for Bulgarien eller Tyrkiet, hvor min kæreste og jeg allerede har været sammen. Jeg har været på Mallorca tre gange før, men min kæreste har aldrig været der. Så vi blev enige om, at det var på tide, at han fik oplevet øen, som alle rejser til og alle snakker om. Jeg har heller ikke været der siden 2011, så jeg glæder mig til at vende tilbage igen.


 

Hvornår rejser vi?

Vi rejser allerede på tirsdag, da det er en afbudsrejse, som vi har bestilt gennem Spies. Vi gav 2.100 kr. pr. person for fly t/r fra Billund, 7 overnatninger i Alcudia og transfer t/r mellem Palma og Alcudia. Hvis vi havde valgt at rejse en uge efter, ville vi have nået ind i juli måned og så skal jeg da lige love for at priserne stiger i vejret! Det kan altså virkelig godt betale sig, at rejse lige inden eller efter de populære sommerferieuger. Vi nyder hvert fald godt af at rejse uden for højsæsonerne, så længe vi endnu ikke har skolebørn eller arbejde som ikke kan rykkes.

 

Hvor skal vi bo?

Vores hotel hedder BelleVue Club Apollo og ligger som sagt i Alcudia. Hotellet er ikke bedømt overdrevet godt, så vi har været lidt nervøse. Men vi er blevet enige om, at vi forbereder os på det klammeste hotelværelse til dato, for så bliver man altid positivt overrasket. Eller næsten altid hvert fald? Men men men vi er ikke lige de rigeste mennesker for tiden. Vi er næsten lige flyttet sammen i et lækkert leje-hus og jeg har stået uden fast job i en længere periode. Så man må jo prioriterer. Det er altid bedre at komme afsted, end ikke at komme afsted overhovedet.

Vi kan til gengæld trøste os med, at hotellet ligger i den mest populære ferieby på hele Mallorca. Derudover har hotellet intet mindre end 17 hotel-bygninger, 8 swimmingpools, masser af underholdning og aftenshows. Hotellet er så stort, at det nærmest er en hel by. Det tiltalte os helt vildt! Vi har hvert fald svært ved, at skjule begejstringen for alle andre områder på hotellet.

 

Planlægningen

Jeg er fuld i gang med at planlægge alle de ting vi skal opleve på Mallorca. Jeg plejer at bruge flere dage eller uger på, at skrive om ALT hvad man overhovedet kan opleve på rejsemålet. Men nu har jeg jo ikke så lang tid at gøre med. Mon ikke at jeg når at skrive om de vigtigste ting, inden vi drager mod sydens sol?

Turen går til Mallorca. www.rejsdiglykkelig.dk


Læs alle indlæg fra Mallorca

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.