Om Rejs Dig Lykkelig

Om

Hej, og velkommen til Rejs Dig Lykkelig!

Mit navn er Nikita og det er mig, der står bag denne danske rejseblog. Jeg er en ung kvinde midt i tyverne, der er bosat i en lille forstad til Herning. Jeg bor sammen med min mand Lasse, som også plejer at være min faste rejsepartner.

Jeg er lidt af en alt mulig kvinde og arbejder med flere forskellige deltidsjobs og vikariater samtidig med at jeg studerer. Nå ja, og så er jeg jo selvfølgelig også ejeren af denne rejseblog, der bliver lagt utroligt mange timer og hårdt arbejde i.

 

Begyndelsen på rejsen:


Det hele startede med en hjemmeside i 2013, hvor jeg faktisk skrev kun skrev om Alanya, Mallorca og London. Det hele virkede lidt mærkeligt, fordi jeg skrev om vidt forskellige destinationer og ikke engang havde været i London endnu.

Jeg troede selv på at jeg var en topprofessionel rejseblogger fra starten, men jeg blev hurtigt klogere. Der var så meget mere at lære endnu! Når jeg ser tilbage på min gamle hjemmeside i dag, er det tydeligt at den var MEGET dårlig. Jeg blev sjovt nok aldrig helt tilfreds med den.

Det hele ændrede sig heldigvis i juli 2017, da jeg tog den endelige beslutning om at flytte og omdanne Rejs Dig Lykkelig til en rejseblog. Jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund – og er så glad for min beslutning!

Der er desværre ikke mange penge i at være rejseblogger i Danmark (støt rejsebloggen). Derfor tog jeg skridtet videre i sensommeren 2020, hvor jeg startede en engelsk rejseblog. Du kan se min engelske rejseblog her: Endless Travel Destinations. På nuværende tidspunkt kan jeg dog tydeligt mærke at jeg ikke er på hjemmebane på den engelske rejseblog, men mon ikke det kommer en dag?

Om Rejs Dig Lykkelig

 

Indhold på rejsebloggen:


Her på rejsebloggen bliver der delt ud af mine rejseoplevelser og erfaringer fra hele verden. Du kan læse om alt fra mine road trips i USA, strandferie i Thailand til min hemmelige bryllupsrejse, der bestod af en rundrejse i Asien og Oceanien. Du kan også læse om pulserende storbyer, afslappende charterdestinationer samt oplevelser i Danmark såvel som i udlandet.

Hvis noget af ovenstående har fanget din interesse, er du landet på den helt rigtige rejseblog! Skynd dig at hoppe ind på min side, hvor du kan se alle destinationerne jeg har skrevet om: Find en destination.

 

Rejs imens du kan


Jeg lever meget efter, at det er vigtigt at rejse imens du kan. Man ved aldrig hvad der sker i morgen, så det er med at nyde hvert eneste sekund.

Efter min mening sker de mest mindeværdige oplevelser, når du besøger et andet land og oplever en anden kultur, der tager dig ud af din komfortzone. Min evige udlængsel har været der så længe jeg kan huske. Den skyldes nok især, at jeg vil have minder for livet.

Det skal være sådan at Lasse og jeg kan sidde som 70-årige og tænke tilbage på alle vores fantastiske rejseminder. Vi skal kunne sige til hinanden, at det her var livet og vi valgte at leve det! Jeg vil gerne være rig, men jeg vil langt hellere være fattig på kistebunden og rig på oplevelser.

Om Rejs Dig Lykkelig

 

Hvor har jeg været?


Jeg har faktisk rejst siden det år jeg blev født, men i løbet af min barndom har det mest været til destinationer i Europa. Min første flyvetur var til Mallorca som 1-årig imens min næste flyvetur først var som 14-årig, hvor vi skulle til Tenerife i julen 2008. I løbet af min barndom, benyttede vi os meget af road trips i Europa. Alligevel har jeg fløjet med mere end 60 forskellige fly i dag.

Da jeg blev kærester med Lasse i 2015, begyndte vi for alvor at udforske verden sammen. Siden da har jeg været i adskillige lande i Asien, rejst til Oceanien og været på road trip i USA adskillige gange. Indtil videre har jeg besøgt 30+ lande, og jeg er slet ikke færdig med at udforske verdenen endnu!


Tryk her for at se, hvilke lande jeg har besøgt