Om Rejs Dig Lykkelig

Om

Hej, og velkommen til Rejs Dig Lykkelig!

Mit navn er Nikita og det er mig, der står bag denne danske rejseblog. Jeg er en ung kvinde midt i tyverne, der er bosat i en lille forstad til Herning. Jeg bor sammen med min mand Lasse, som også plejer at være min faste rejsepartner.

Jeg er lidt en alt mulig kvinde og arbejder med alverdens deltidsjobs, vikariater og studerer. Og så er jeg jo selvfølgelig også ejeren af denne rejseblog, som at der bliver lagt rigtig mange timer og hårdt arbejde i.

 

Begyndelsen på rejsen:


Det hele startede med en hjemmeside i 2013, hvor jeg skrev kun skrev om Alanya, Mallorca og London. Det hele virkede lidt underligt, fordi jeg skrev om vidt forskellige destinationer – og jeg havde ikke engang været i London endnu dengang.

Jeg troede selv på at jeg var en professionel rejseblogger fra starten af, men jeg havde så meget at lære endnu! Når jeg ser tilbage på det i dag, kan jeg tydeligt se at det var en sindssygt dårlig og pinlig hjemmeside. Jeg blev sjovt nok aldrig helt tilfreds med siden.

Det hele ændrede sig i juli 2017, da jeg tog den endelige beslutning om at flytte og omdanne Rejs Dig Lykkelig til en rejseblog. Jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund siden, og er så glad for min beslutning!

Der er ikke mange penge i at være rejseblogger i Danmark, så i sensommeren 2020 tog jeg skridtet videre og startede en engelsk rejseblog. Du kan se min engelske rejseblog her: Endless Travel Destinations. Jeg kan dog godt mærke at jeg ikke er på hjemmebane med en engelsk rejseblog, men mon ikke det kommer en dag?

Om Rejs Dig Lykkelig

 

Indhold på rejsebloggen:


Her på rejsebloggen bliver der delt ud af mine rejseoplevelser og erfaringer fra hele verden. Du kan læse om alt fra mine road trips i USA, strandferie i Thailand til min hemmelige bryllupsrejse med en rundrejse i Asien og Oceanien. Du kan også læse om pulserende storbyer, afslappende charterrejser eller oplevelser i både Danmark og udlandet.

Hvis noget af ovenstående har fanget din interesse, er du landet på den helt rigtige rejseblog! Skynd dig at hoppe ind på min side med alle de destinationer, som jeg har skrevet om her på rejsebloggen: Find en destination.

 

Rejs mens du stadig kan


Jeg lever meget efter, at det er vigtigt at rejse mens du stadig kan. Man ved aldrig hvad der sker i morgen, så det er med at nyde hvert eneste sekund.

Efter min mening sker de mest mindeværdige oplevelser, når du besøger et andet land og oplever en anden kultur, der tager dig ud af din komfortzone. Min evige udlængsel har været der så længe jeg kan huske, og den skyldes nok især at jeg vil have minder for livet.

Det skal være sådan at Lasse og jeg kan sidde som 70-årige og tænke tilbage på alle vores fantastiske rejseminder. Vi skal kunne sige til hinanden, at det her var livet og vi valgte at leve det! Jeg vil gerne være rig, men jeg vil langt hellere være fattig på kistebunden og rig på oplevelser.

Om Rejs Dig Lykkelig

 

Hvor har jeg været?


Jeg har faktisk rejst siden det år jeg blev født, men i løbet af min barndom har det mest været til destinationer i Europa. Min første flyvetur var til Mallorca som 1-årig imens min næste flyvetur først var som 14-årig til Tenerife i julen 2008. Vi benyttede os meget af road trips i Europa i min barndom, men i dag har jeg fløjet med mere end 60 forskellige fly.

Da jeg blev kærester med Lasse i 2015, begyndte vi for alvor at udforske verdenen sammen. Siden da, har jeg været i adskillige lande i Asien, rejst til Oceanien og været i USA adskillige gange. Indtil videre har jeg besøgt 30+ lande og jeg er slet ikke færdig med at udforske verdenen endnu!


Tryk her for at se, hvilke lande jeg har besøgt