Om Rejsebloggen - Hvem er jeg -- Rejs Dig Lykkelig

Om

 

Hej, og velkommen til Rejs Dig Lykkelig!

Jeg hedder Nikita og det er mig, der skriver her på rejsebloggen. Jeg er en ung kvinde i slutningen af tyverne, som er bosat i en lille forstad til Herning sammen med min mand, Lasse.

Ligesom de fleste andre mennesker, har jeg også altid fået at vide, at det er vigtigt at få en god uddannelse og et fast job, som man er glad for.

Problemet er bare, at jeg ikke er glad i et fast 7-16 job, hvor jeg lever i et hamsterhjul og arbejder for at fremme andres virksomhed.

Jeg vil langt hellere bruge alt min tid på at fremme min egen virksomhed og bruge min hverdag på dét, som gør mig allermest glad – nemlig at drive denne danske rejseblog.

Det er også netop derfor, at jeg valgte at satse alt og køre fuldtid på Rejs Dig Lykkelig i sommeren 2021. I dag er det en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs!

Om Rejsebloggen - Hvem er jeg - Rejs Dig Lykkelig

 

Begyndelsen på rejsen:


Det hele startede med en hjemmeside i 2013, hvor jeg kun skrev om Alanya, Mallorca og London.

Det hele virkede lidt mærkeligt. Jeg skrev om vidt forskellige destinationer og havde ikke engang været i London endnu.

Allerede fra starten af, troede jeg selv på, at jeg var en topprofessionel rejseblogger. Jeg blev dog hurtigt klogere. Der var SÅ meget mere at lære endnu!

Det hele ændrede sig heldigvis i juli 2017, hvor jeg tog den endelige beslutning om, at flytte og omdanne Rejs Dig Lykkelig til en rejseblog.

I sensommeren 2020 startede jeg desuden en engelsk rejseblog, som du kan se her: Endless Travel Destinations.


Se hvordan du kan støtte rejsebloggen


Om Rejs Dig Lykkelig

 

Indhold på rejsebloggen:


På rejsebloggen bliver der delt ud af mine rejseoplevelser og erfaringer fra hele verden.

Her kan du læse om alt fra road trips i USA og strandferie i Thailand til min hemmelige bryllupsrejse i Asien og Oceanien.

Du kan også finde oplevelser, praktiske informationer og rejsetips til pulserende storbyer, afslappende charterdestinationer og naturskønne øer i Danmark såvel som udlandet.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, er du landet på den helt rigtige rejseblog! Skynd dig at hoppe ind på siden, hvor du kan se alle destinationerne:


Find en rejsedestination


Om Rejsebloggen - Hvem er jeg - Rejs Dig Lykkelig

 

Rejs imens du kan


Jeg lever meget efter, at det er vigtigt at rejse imens du stadig kan. Det er aldrig til at vide, hvad der sker i morgen, så det er med at nyde hvert eneste sekund.

Efter min mening, sker de mest mindeværdige oplevelser, når du besøger et andet land og oplever en anden kultur, som tager dig ud af din komfortzone.

Min evige udlængsel har været der så længe jeg kan huske. Den skyldes nok især, at jeg vil have minder for livet.

Det skal være sådan at Lasse og jeg kan sidde som 70-årige og tænke tilbage på alle vores fantastiske rejseminder. Vi skal kunne sige til hinanden, at det her var livet og vi valgte at leve det!

Jeg vil gerne være rig, men jeg vil langt hellere være fattig på kistebunden og rig på oplevelser.

Om Rejs Dig Lykkelig

 

Hvor har jeg været?


Jeg har rejst siden jeg var helt lille. Min første flyvetur var til Mallorca som 1-årig imens min næste flyvetur først var som 14-årig, hvor vi var på Tenerife i julen 2008.

I min barndom tog min familie og jeg ofte på road trips i Europa. Alligevel har jeg i dag fløjet med mere end 80 forskellige fly.

Da jeg blev kærester med Lasse i 2015, begyndte vi for alvor at udforske verden sammen. Siden da har jeg været i adskillige lande i Asien, rejst i Oceanien og været på road trip i USA adskillige gange.

Indtil videre har jeg besøgt 40+ lande, og jeg er slet ikke færdig med at udforske verden endnu!


Se hvilke lande jeg har besøgt


Om Rejsebloggen - Hvem er jeg - Rejs Dig Lykkelig