Balatonsøens bedste campingplads - Camping Füred - www.rejsdiglykkelig.dk

Balatonsøens Bedste Campingplads: Camping Füred

Planlægger du en rejse til Balatonsøen? Glem ikke at tjekke denne anmeldelse af Camping Füred ved Balatonsøen i Ungarn.

Camping Füred ligger i badebyen, Balatonfüred, i den nordlige ende af Balatonsøen, der er den største sø i Centraleuropa. Campingpladsen er en af de største og mest populære ved hele Balatonsøen. Det er ikke uden grund, at pladsen har fået sådan et godt ry, for der er nemlig masser at lave på den store plads.

Med sit store udvalg af faciliteter, har Camping Füred noget for hele familien. Til de vandglade gæster er der både en sandstrand, opvarmet swimmingpool, børnebassin, vandsportsfaciliteter og en stor vandrutsjebane, som fører direkte ud i Balatonsøen.

Til de aktive gæster er der en tennisbane, volleyballbane, fodboldbane, minigolf og bordtennis. Derudover byder den store campingplads på et stort supermarked, restauranter, barer, børneklub, legeplads, voksenunderholdning, opholdsrum, legeplads, sauna og meget mere.

Uden for Camping Füred ligger der mange vindrueplantager, hvor der er rig mulighed for at tage på vinsmagning. Du kan også tage på en hyggelig udflugt til Ungarns hovedstad, Budapest. Der er desuden en jernbane langs det meste af Balatonsøen, hvor du kan tage toget mod et lille gebyr.

Hvis du ikke har din egen campingvogn, telt eller lignende, kan du også leje bungalows, mobilehomes og lejligheder.

Bemærk at mange faciliteter kun har åbent i højsæsonen.
Balatonsøens bedste campingplads - Camping Füred - www.rejsdiglykkelig.dk
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *