Eisreisenwelt - Verdens største ishule - www.rejsdiglykkelig.dk

Eisreisenwelt: Verdens største ishule

Drømmer du om at besøge verdens største ishule? Så er du simpelthen nødt til at læse denne artikel om Eisreisenwelt i Østrig.

Det er ved at være en del år siden jeg besøgte Eisreisenwelt, der er verdens største ishule. Den store ishule er beliggende i Werfen i Østrig, cirka 40 kilometer syd for Salzburg. Eisreisenwelt er over 42 kilometer lang, men det er kun en lille del af den, som er åbent for turister.

Turen i hulen foregår med en engelsk- eller tysktalende guide. Undervejs bliver der fortalt om de mange smukke isformationer. Bemærk at det desværre ikke tilladt at tage billeder derinde. Temperaturen i hulen er ofte under frysepunktet, så husk endelig noget varmt tøj.

Eisreisenwelt - Verdens største ishule - www.rejsdiglykkelig.dk

Den flotte tur op til ishulen kræver en god kondition – og at man ikke har højdeskræk. For at komme op til toppen af bjerget skal man nemlig med en svævebane, hvorfra der i øvrigt er en fantastisk udsigt!

Derudover skal man gå en hel del både inden og efter turen med svævebanen. Et besøg i selve Eisreisenwelt tager omkring 75 minutter. Man kommer dog hurtigt til at bruge mindst 3 timer inklusiv turen med svævebanen og gåturene.

Du kan tjekke priser, åbningstider og lignende på Eisreisenwelts officielle hjemmeside.

Eisreisenwelt - Udsigt nær verdens største ishule - www.rejsdiglykkelig.dk

Planlæg din tur til Østrig:

Bestil fly til Østrig (reklamelink)

Bestil hotel i Østrig (reklamelink)

Bestil biludlejning i Østrig (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Østrig (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

kommentarer