Danmarks bedste rejseblog - www.rejsdiglykkelig.dk

Konkurrence om Danmarks Bedste Rejseblog

Travelmarket afholder en konkurrence om titlen som Danmarks bedste rejseblog, og Rejs Dig Lykkelig er blandt kandidaterne. Der er rigtig mange gode rejseblogs med i konkurrence. Jeg indrømmer gerne, at det bliver meget svært at slå dem.

Min rejseblog er kun fire måneder gammel, så jeg er ret ny inden for bloggerverdenen. Men det kunne jo virkelig være fedt, at vinde sådan en stor titel allerede.

 

Konkurrencen er delt op i 2 forskellige dele:

1. Danmarks bedste rejseblog (jurybestemt)

2. Danmarks mest populære rejseblog (brugerbestemt)

 

Jeg har mest brug for hjælp i konkurrencen om Danmarks mest populære rejseblog. Det er nemlig den blog med flest stemmer, der vinder konkurrencen.

Det vil betyde rigtig meget for mig, hvis du vil stemme på Rejs Dig Lykkelig her. Det kræver blot at du trykker på linket og finder bloggen på Travelmarkets konkurrenceside. Herefter skal du bare trykke på ”stem nu”.

Tusind tak for din støtte!

Danmarks bedste rejseblog

 

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *