Mine Favorit Storbyer i Verden - Kyoto - Rejs Dig Lykkelig

Mine Favorit Storbyer i Verden

Mangler du inspiration til, hvor du skal rejse hen næste gang? Her får du et overblik over mine favorit storbyer i verden.

Efter at have besøgt 40 lande og mindst lige så mange storbyer, har jeg valgt at lave en liste over mine favorit storbyer i verden.

Der er simpelthen så mange fantastiske storbyer, så det har ikke været helt nemt, at udvælge dem! Alligevel er der altså bare nogle byer, som har stjålet mit rejsehjerte mere end andre.

Hvorvidt det også bliver dine nye yndlingsbyer, er nok lidt af en smagssag. Det er derfor vigtigt at kigge lidt nærmere på, hvorvidt de nu også opfylder netop dét, som du vil have ud af en storbyferie.

Her på rejsebloggen kan du få et overblik over mine favorit storbyer i verden. Måske kan listen inspirere dig til, hvor du skal rejse hen næste gang?

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til rejsen (reklamelink)

Bestil hotel til rejsen (reklamelink)

Bestil pakkerejse til rejsen (reklamelink)

Bestil biludlejning til rejsen (reklamelink)

Bestil oplevelser på rejsen (reklamelink)

 

Mine Favorit Storbyer i Verden:


New York City

Min absolutte yndlingsby er uden tvivl New York City! Det er bare ét af de steder, som du skal besøge mindst én gang i livet.

New York City er beliggende i staten New York på USA’s østkyst, så det er forholdsvist nemt at komme dertil. Ja, faktisk findes der efterhånden en del direkte flyforbindelser dertil fra Danmark.

På en rejse til New York kan du glæde dig til, at udforske storbyen over dem alle. Her er der vitterligt alt dét, som en storby SKAL indeholde.

Tårnhøje bygninger, verdenskendte seværdigheder, rørende mindesmærker, prestigefyldte museer, ikoniske vartegn, flotte udsigtspunkter og shoppingmuligheder i absolut verdensklasse. New York har det hele!

Drømmer du om at besøge The Big Apple? Så kan jeg varmt anbefale, at kigge efter hoteller i New York City her (reklamelink) samt billige fly til NYC her (reklamelink).


Læs også: Rejseguide til New York

Mine Favorit Storbyer i Verden - New York City - Rejs Dig Lykkelig

 

Lissabon

Lissabonog hele Portugal generelt – har længe været en overset rejsedestination i Europa. Det er derfor ikke længe siden, at Lasse og jeg besøgte landet for første gang. Og wow, hvor blev vi positivt overraskede!

På vores road trip i Portugal kom vi forbi mange fantastiske steder, men det var især hovedstaden, Lissabon, som lynhurtigt stjal mit rejsehjerte.

Ja, faktisk er Lissabon blevet en af mine favorit storbyer i Europa såvel som i resten af verden på rekordtid. Lissabon er nemlig utroligt charmerende!

Her er der fyldt med hyggelige kvarterer, bakkede gader, smukke udsigter, gamle sporvogne og en spændende historie. Ikke nok med det, så er der også en tilbagelænet atmosfære, fordelagtige priser og et mildt klima.

Lissabon minder lidt om en miniudgave af San Francisco, fordi der er så mange lighedstegn. Jeg synes dog personligt meget bedre om Lissabon end San Francisco.

Hvis du gerne vil besøge den portugisiske hovedstad, kan du finde mange gode hoteller i Lissabon her (reklamelink).


Læs også: 25 Must-See Seværdigheder i Lissabon

Mine Favorit Storbyer i Verden - Lissabon - Rejs Dig Lykkelig

 

Singapore

Singapore er både en by, et land og en ø på én og samme tid. Det er det mindste land i Sydøstasien, men alligevel er der ualmindeligt meget plads.

Den topmoderne storby er også kendt som ”The Fine City”, fordi der er så mange love og regler. Alt dette har også resulteret i, at byen er ualmindelig ren og sikker. Det er ret specielt, men samtidig er det også fascinerende.

I Singapore kan du gå på opdagelse i en multikulturel storby med alt fra autentiske bydele til topmoderne områder.

Her er der fyldt med spændende attraktioner, flotte bygninger, imponerende shows og udsøgte madoplevelser. Du kan finde fly til Singapore her (reklamelink) samt hoteller i Singapore her (reklamelink).

Bemærk, at Singapore er kendt som et af verdens dyreste og mest velhavende lande. Det er også dyrt, men det er altså ikke så slemt sammenlignet med den vestlige verden.


Læs også: Rejseguide til Singapore

Singapore - Rejs Dig Lykkelig

 

Istanbul

En anden af mine favorit storbyer er Istanbul, som er Tyrkiets og Europas største by. Her bliver du mødt af en perfekt sammensmeltning af to vidt forskellige verdener på én og samme tid.

Det er nemlig her Europa møder Asien, østen møder vesten og gammelt møder nyt. Ja, faktisk er det den eneste by i verden, som er beliggende på to forskellige kontinenter.

Her kan du udforske storslåede moskeer, gamle kirker, eksklusive paladser, historiske vartegn, rolige parker og betagende udsigtspunkter.

Ikke nok med det, så er Istanbul også en af verdens bedste shoppingbyer. Her bliver du mødt af alt fra kæmpestore shoppingcentre og eksklusive modebutikker til farverige bazarer og moderne shoppinggader.

Istanbul er altså en meget spændende, multikulturel, mangfoldig og eventyrlig by, som jeg virkelig kan anbefale at besøge!

Der findes et bredt og varieret udvalg af hoteller i Istanbul her (reklamelink). Ellers kan du også finde pakkerejser til Istanbul her (reklamelink).


Læs også: Rejseguide til Istanbul

Mine Favorit Storbyer i Verden - Istanbul - Rejs Dig Lykkelig

 

Los Angeles

Det er bestemt ikke alle, der er vilde med Los Angeles, men jeg er nu rigtig glad for byen! Den stjernespækkede millionby er nemlig stedet, hvor drømme bliver til virkelighed for rigtig mange mennesker.

Det er her de mange verdensberømte Hollywood-film bliver lavet og mange af de største stjerner bor i deres luksuriøse palæer.

Som et resultat af den verdensførende filmindustri, er byen også propfyldt med ikoniske bydele, områder og bygninger, som du helt sikkert allerede har set i en film eller TV-serie. Det er meget sjovt, at se stederne i virkeligheden.

Los Angeles er en drømmende by, hvor alt er muligt. Bagved alt stjernestøvet er der dog også snuskede områder og hjemløse, som viser den barske virkelighed bag kulissen.

Alligevel er LA en fantastisk storby med mange sjove ting at give sig til. Det var den første by, som jeg besøgte på mit første road trip i det vestlige USA. Det er måske også netop derfor, at den er helt speciel for mig!

Hvis du drømmer om en rejse til millionby, kan du finde fly til LA her (reklamelink). Derudover kan du også kigge efter hoteller i Los Angeles her (reklamelink).


Læs også: 25+ Must-See Seværdigheder i Los Angeles

Mine Favorit Storbyer i Verden - Los Angeles - Rejs Dig Lykkelig

 

Berlin

Berlin er helt klart en af mine favorit storbyer i Europa. Det er også den by på listen, som ligger tættest på Danmark! Det er super nemt at køre dertil, så det er jo egentligt meget heldigt, når nu det er en by som jeg er ret glad for! 😀

Den tyske hovedstad er virkelig interessant, og byder på mange spændende, lærerige, historiske og kulturelle oplevelser.

Her finder du alt fra mindesmærker fra 2. verdenskrig, imponerende monumenter og følelsesladede museer til imponerende bygninger, underholdende attraktioner og lange shoppinggader.

Berlin er også fyldt med hyggelige kvarterer, dejlige parker, flotte kirker og udsigtspunkter. Der er simpelthen så mange ting at give sig til, at det er det perfekte sted for hele familien.

Vil du gerne på storbyferie i Tysklands hovedstad? Så kan du eventuelt overveje, at køre dertil i din egen bil. Du kan finde hoteller i Berlin her (reklamelink).


Læs også: Rejseguide til Berlin

Berlin - Rejs Dig Lykkelig

 

Tokyo

Under vores jordomrejse var vi en tur forbi Japan, som virkelig fascinerede os meget! Vi var især vilde med Tokyo, som er verdens største by.

På trods af sin enorme størrelse og store menneskemængder, var det nemt at komme rundt. Japanerne er virkelig søde og ydmyge, så selvom vi nogle gange var som sild i tønder, var det aldrig et problem.

Japanerne står altid pænt i kø, ingen snyder foran og det er sjældent, at de maser eller rammer en. Det er ellers til trods for, at de kan gå utroligt tæt i tætpakkede områder.

I Japan er det altså ikke bare Tokyo som er interessant, men også alle de andre områder, befolkningen og kulturen. Det er så anderledes og unikt, at det vil fascinere de fleste!

Tokyo er desuden hjem til mange spændende seværdigheder, unikke bydele, skøre aktiviteter, blinkende neonlys, nytænkende museer, rolige parker og hellige templer. Det er bare en fantastisk storby!

Hvis du overvejer en rejse til Japan, kan du finde fly til Japan her (reklamelink) samt hoteller i Tokyo her (reklamelink).

Mine Favorit Storbyer i Verden - Tokyo - Rejs Dig Lykkelig

 

Las Vegas

Las Vegas er beliggende i staten Nevada i USA og er én af de byer, som du enten hader eller elsker. Jeg har besøgt byen to gange, og er stadig helt vild med den!

Den neonoplyste ørkenby er kendt som verdens underholdningshovedstad og de voksnes legeplads. Her er der fyldt med gigantiske kasinoer, funklende neonlys, festlige natklubber, vilde forlystelser og besynderlige museer.

Ikke nok med det, så er der også et enormt udvalg af fascinerende shows og shoppingmuligheder i absolut verdensklasse.

Las Vegas er altså en by, som handler om underholdning! Nogle vil mene den er meget falsk, fordi den ikke er specielt autentisk. Andre vil til gengæld mene, at den er spændende, anderledes og underholdende.

Jeg er helt klart på sidstnævnte, fordi byen er så unik og vitterligt har endeløse underholdningsmuligheder!

Du kan se priserne på hoteller i Las Vegas her (reklamelink) og finde fly til Las Vegas her (rekamelink). Du bør desuden kraftigt overveje, at leje en bil (reklamelink) til et road trip på USA’s vestkyst.


Læs også: 30+ Gode Oplevelser i Las Vegas

Las Vegas - Rejs Dig Lykkelig

 

Flere Fantastiske Storbyer


Udover de nævnte storbyer, er der også en del andre byer, som ikke helt nåede med på listen over mine favorit storbyer i verden. Det skal dog lige siges, at de var meget tæt på at komme med på listen!

Herunder får et hurtigt overblik over endnu flere fantastiske storbyer, som jeg virkelig også kan anbefale andre rejsende at besøge.

London: London er Englands hovedstad og største by. Det kræver kun en kort flyvetur fra Danmark – og vupti, så befinder du dig i en af verdens bedste storbyer!

Bangkok: Bangkok er Thailands pulserende og kontrastfulde hovedstad, og er ligeledes helt speciel! Her er der fyldt med spændende ting at se og gode shoppingmuligheder.

Dubai: Dubai kan måske virke som en meget falsk by. Jeg synes dog, at den glitrende ørkenby er ret fascinerende med sine mange verdensrekorder og unikke attraktioner.

Stockholm: Stockholm er Sveriges hovedstad og største by. Den ligger ikke frygteligt langt fra Danmark, men er utroligt smuk, hyggelig og spændende.

Kyoto: Kyoto er en charmerende og kulturel storby, som du bare SKAL besøge i Japan! Her er der fyldt med ældgamle templer, helligdomme, parker og meget mere.

Sydney: Sydney er den største by i Australien og har en fantastisk vibe, som virkelig bør opleves! Udover Sydney, var jeg også ret glad for Melbourne og Brisbane i Australien.

Mine Favorit Storbyer i Verden - Kyoto - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over mine favorit storbyer i verden. Jeg håber, at den har givet dig lidt inspiration til din næste rejse. Det er hvert fald byer, som jeg kraftigt kan anbefale at besøge!

Har du allerede besøgt nogle af byerne? Hvis ja, hvad syntes du så om dem? Og hvad er dine favorit storbyer i verden?

Find mere inspiration til rejsen:

De Bedste Storbyer i Europa

• 12 Af Verdens Mest Ikoniske Vartegn

• Varme Rejsemål i Vintermånederne

• Gode Charterferie Destinationer i Europa

… Eller læs alle artikler med ferieinspiration

Planlæg din rejse:

Bestil fly til rejsen (reklamelink)

Bestil hotel til rejsen (reklamelink)

Bestil pakkerejse til rejsen (reklamelink)

Bestil biludlejning til rejsen (reklamelink)

Bestil oplevelser på rejsen (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *