De Bedste Rejsemål i Bulgarien - Rejs Dig Lykkelig

De Bedste Rejsemål i Bulgarien

Planlægger du en rejse til Bulgarien? Så må du ikke glemme at læse denne artikel om de bedste rejsemål i Bulgarien.

Bulgarien ligger på Balkanhalvøen i det sydøstlige Europa og er omgivet af store bjergkæder og lange kyststrækninger ved Sortehavet.

Det er et yderst populært rejsemål i Europa med billige priser, lange sandstrande, historiske seværdigheder, smuk natur og udsøgte madoplevelser.

På en rejse til Bulgarien, kan du enten opholde dig i pulserende storbyer, farverige badebyer, livlige festbyer eller små landsbyer. Det er det perfekte rejsemål i Europa, hvad enten du rejser med familien, vennerne eller kæresten.

Hvis du planlægger en rejse til Bulgarien, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en liste over de bedste rejsemål i Bulgarien.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil pakkerejse til Bulgarien (reklamelink)

Bestil hotel i Bulgarien (reklamelink)

Bestil fly til Bulgarien (reklamelink)

Bestil biludlejning i Bulgarien (reklamelink)

Bestil oplevelser i Bulgarien (reklamelink)

 

De Bedste Rejsemål i Bulgarien:


1. Sunny Beach

Sunny Beach er en af de mest populære badebyer i Bulgarien og besøges hvert år af tusindvis af solhungrede turister. Byens lange sandstrand strækker sig over flere kilometer og har som et resultat af sin renlighed modtaget EU’s blå flag.

De fleste forbinder nok kun Sunny Beach med vilde natklubber og fulde mennesker, der fester til den lyse morgen.

Sunny Beach er da også en populær festby for unge mennesker i Europa, men det er faktisk også et utroligt børnevenligt rejsemål i Bulgarien.

Udover de vilde natklubber og den børnevenlige strand, byder Sunny Beach også på gode shopping muligheder, sjove familievenlige aktiviteter og hundredvis af hoteller og restauranter.

I kort afstand fra Sunny Beach ligger Nessebar, som også nævnes længere nede i artiklen. Den historiske gamle by er virkelig hyggelig og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Du kan finde et stort udvalg af gode pakkerejser til Sunny Beach her (reklamelink).


Læs også: 14 Oplevelser i Sunny Beach

De Bedste Rejsemål i Bulgarien - Sunny Beach - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Nessebar

Nessebar ligger få kilometer fra Sunny Beach og er en utroligt smuk by ved Sortehavet. Den gamle bydel i Nessebar er beliggende på en idyllisk halvø, som kun er forbundet til fastlandet ved hjælp af en smal dæmning.

På halvøen bliver du mødt af en romantisk atmosfære med brostensbelagte gader, charmerende træhuse, velbevarede kirker, gamle ruiner og fantastiske sandstrande.

De mange historiske og kulturelle attraktioner har givet Nessebar en velfortjent plads på UNESCOs verdensarvsliste.

Nessebar er meget turistpræget om dagen, men om aftenen er der som regel en langt mere rolig stemning. Her kan du besøge én af de mange gode restauranter med en fantastisk udsigt over havet.

Hvis du ikke har lyst til at bo på et hotel i Nessebar under din rejse til Bulgarien, kan du også bare nøjes med en dagstur dertil. Find rejser til Nessebar her (reklamelink).

Nessebar - Rejs Dig Lykkelig

 

3. Varna

Varna er Bulgariens tredjestørste by og er smukt beliggende ved kysten af Sortehavet. Det er en af Bulgariens største havnebyer såvel som et af de absolut mest populære rejsemål i Bulgarien.

Hvad enten du er interesseret i strandliv, byliv eller natteliv, kan du finde lidt af det hele i Varna. Den mangfoldige by har en lang og spændende historie.

Historien kommer især til udtryk ved byens romanske bade, gamle katedraler, museer og smukke arkitektur. Oplev de mange attraktioner i Varna, slap af på stranden eller deltag i en af sommerens mange festivaler.

Du kan også feste i nattelivet eller tage på shopping i gågaden med et stort antal butikker og spisesteder.

De Bedste Rejsemål i Bulgarien - Varna - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Golden Sands

Et andet populært rejsemål i Bulgarien er Golden Sands, der især er kendt for sin lange gyldne sandstrand. Langs strandpromenaden finder du et stort udvalg af restauranter, caféer, barer, butikker og aktiviteter.

De fleste turister bruger dagene i Golden Sands på stranden med afslapning og vandsportsaktiviteter.

Der er også rig mulighed for, at besøge et vandland, sejle med et piratskib og tage på udflugter i det omkringliggende naturskønne område. Du kan også besøge Bulgariens tredjestørste by, Varna, som kun ligger omkring 17 kilometer derfra.

Om aftenen forvandles Golden Sands til en livlig festby i Bulgarien, som er yderst populær hos unge mennesker i Europa.

I områderne omkring strandpromenaden og bargaden er der proppet med barer, natklubber og diskoteker. Hvis du rejser med børn, kan du sagtens undgå støjen ved at bo lidt væk derfra.

 

5. Sofia

Sofia er Bulgariens hovedstad og største by. Det er også netop derfor, at det er et af de bedste rejsemål i Bulgarien! Det er en af de ældste byer i Europa med en historie der daterer mere end 2.500 år tilbage i tiden.

I Sofia bliver du mødt af en tryllebindende og perfekt sammensmeltning af gammelt og nyt. I den gamle bydel er der fyldt med oldgamle kirker, katedraler, ruiner og historiske bygninger.

I den nye bydel er der til gengæld fyldt med moderne kunstgallerier, museer og smukke parker. Sofia er uden tvivl en flot by i Bulgarien fyldt med kontraster!

Den bulgarske hovedstad ligger for foden af Vitosha Mountain, der er et massivt bjerg med en højde på 2.292 meter.

Oppe på bjerget er der rig mulighed for, at nyde naturen med skønne vandreruter, smukke søer og gode udsigtspunkter. Der er faktisk også mulighed for, at stå på ski på den snedækkede bjergtop.

Sofia - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Burgas

Burgas er den fjerdestørste by i Bulgarien. Den fungerer både som en industriby og en badeby omgivet af havet og flere søer.

Det er uden tvivl en populær by i Bulgarien, men den egner sig nok bedst som et udflugtsmål eller rejser af kortere varighed.

I Burgas bliver du mødt af en spændende historie, kulturelle oplevelser, lækre strande og gode shopping muligheder.

Der er også et stort udvalg af restauranter, caféer, museer, gallerier og teatre i byen. Du må heller ikke glemme at besøge Sea Garden, som er en smuk offentlig park med direkte udsigt til havet.

De Bedste Rejsemål i Bulgarien - Burgas - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Sozopol

Sozopol er en beliggende på en halvø i Sortehavet og er en af de absolut mest charmerende byer i Bulgarien. Det er også en af de ældste byer langs den bulgarske kyst med en historie der kan dateres helt tilbage til bronzealderen.

Den største attraktion i Sozopol er den charmerende gamle bydel. Her finder du mange smukke gamle huse, brostensgader, hyggelige markedspladser og en oldgammel fæstning.

Du kan også finde flere gode sandstrande i Sozopol. På strandene er der rig mulighed for, at slappe af eller prøve vandsportsaktiviteter.

Der findes desuden en nyere bydel i Sozopol, som kaldes for Harmanite og er beliggende på fastlandet. Harmanite er et populært ferieområde i Bulgarien med masser af gode hoteller.

Sozopol - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over nogle af de bedste rejsemål i Bulgarien. Hvad er dit favoritrejsemål i Bulgarien? Hvilke steder drømmer du om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Bulgarien:

14 Oplevelser i Sunny Beach

Planlæg din rejse til Bulgarien:

Bestil pakkerejse til Bulgarien (reklamelink)

Bestil hotel i Bulgarien (reklamelink)

Bestil fly til Bulgarien (reklamelink)

Bestil biludlejning i Bulgarien (reklamelink)

Bestil oplevelser i Bulgarien (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

kommentarer