Oplevelser i Sunny Beach - Rejsdiglykkelig.dk

14 Seværdigheder og Oplevelser i Sunny Beach

Leder du efter sjove ting at lave i Sunny Beach? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste seværdigheder og oplevelser i Sunny Beach, Bulgarien.

Sunny Beach er uden tvivl et af de mest populære rejsemål i Bulgarien. Byens lange sandstrande, de lave priser og det farverige natteliv er et stort trækplaster for både familier og unge mennesker.

Sunny Beach er det perfekte rejsemål til dig, der ønsker at slikke sol på stranden om dagen og feste om aftenen.

Under min egen rejse til Sunny Beach, var det faktisk utroligt svært, at finde sjove aktiviteter i dagtimerne. Det krævede en hel del søgninger på Google, før jeg fandt frem til spændende seværdigheder og oplevelser i Sunny Beach.

Dem vil jeg selvfølgelig gerne dele med dig, så du forhåbentligt får en problemfri og mindeværdig ferie i Sunny Beach.

Oplevelser i Sunny Beach - Rejsdiglykkelig.dk

 

Seværdigheder og Oplevelser i Sunny Beach:


1. Action Aquapark

Action Aquapark ligger i byens centrum og er kendt for at være Bulgariens ældste vandland. Her finder du 30 forskellige vandattraktioner som bl.a. inkluderer masser af vandrutsjebaner, en Lazy River og bølgepool.

Der er selvfølgelig også en børnepool med et sjovt legeland og mange gode vandaktiviteter for de små.

En tur i Action Aquapark er en af de bedste seværdigheder og oplevelser i Sunny Beach med børn og teenagere. Hvis sulten melder sig under dit besøg i vandlandet, er der flere forskellige kiosker og restauranter derinde.

 

2. Bazaren

Bazaren i Sunny Beach ligger for enden af Flower Street, og er et super hyggeligt område. Her finder du et stort antal boder og butikker, der sælger alverdens kopivarer til billige priser.

De mange butikker og boder sælger alt fra tøj, sko og tasker til smykker, keramik og souvenirs.

Selvom at priserne i bazaren som regel er lave, kan du altid forsøge at forhandle dig til en billigere pris på de fleste ting. Du skal blot sørge for, at prutte lidt om prisen. Pas dog på, at sælgerne ikke bliver fornærmede.

 

3. Bådture

Hvis du trænger til at komme lidt ud på havet, er der mange forskellige bådture i Sunny Beach. Hvis du rejser til Sunny Beach med børn, kan du for eksempel tage på en sejltur med et piratskib. Undervejs på turen er der masser af sjov og spas for børnene.

Hvis du derimod rejser til Sunny Beach med vennerne, er der også en partybåd, hvor der er masser af fest og farver.

De forskellige bådture i Sunny Beach har vidt forskellige temaer, sejltider og varigheder. Du kan evt. kontakte dit rejseselskab for, at få flere oplysninger om de forskellige bådture og muligheder.

Vandsport - Rejsdiglykkelig.dk

 

4. Flower Street

Gågaden i Sunny Beach er et populært område, der byder på massevis af butikker og boder. Her kan du bl.a. købe tøj, sko, tasker, solbriller og alverdens souvenirs til gode priser. Der er også et hav af restauranter og caféer på Flower Street.

Hvis du rejser til Sunny Beach for at feste, kommer du med stor sandsynlighed til, at bruge meget at din ferie i dette område.

Det er nemlig i Flower Street og langs Strandpromenaden, at du finder det vilde natteliv i Sunny Beach. Her kan du slå dig løs på et stort antal farverige diskoteker, natklubber og barer.

 

5. Gokartbane

I udkanten af Sunny Beach ligger der en gokartbane, som er yderst populær for familier, venner og par.

Det er en sjov aktivitet i Sunny Beach for både børn og voksne. Hvis børnene skal være med, er der børnegokarts med hastighedsbegrænsninger.

Gokartbanen ved Karting Sunny Beach er 440 meter lang og har i alt 13 gokarts til voksne. Det siges at være en af de hurtigste gokartbaner i hele Bulgarien med en tophastighed på op til 80 km/t.

 

6. Luna Park

Luna Park er et udmærket tivoli i Sunny Beach med forlystelser til både børn og voksne. Her finder du bl.a. et par rutsjebaner, et spøgelseshus, karrusel, trampoliner, radiobiler og boder, hvor der kan vindes forskellige præmier.

Det er helt gratis at besøge tivoliet, men det koster selvfølgelig penge, at prøve de enkelte forlystelser. Hvis du ikke vil prøve forlystelserne, er det stadig et hyggeligt sted at besøge i Sunny Beach om aftenen.

 

7. Nessebar

Nessebar ligger kun få kilometer fra Sunny Beach og kan nemt nås til fods, hvis du har mod på at gå et godt stykke. Den charmerende gamle by er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og er en af de absolut største attraktioner i Bulgarien.

Den gamle bydel er beliggende på en idyllisk klippehalvø, der kun er forbundet til fastlandet ved hjælp af en smal dæmning.

Når du besøger Nessebar føles det som om, at træde ind i en levende museumsby med smalle brostensbelagte gader, historiske kirker, små hyggelige huse og butikker.

I dagtimerne er Nessebar meget turistpræget, men om aftenen forvandles den gamle bydel til et romantisk sted. Det kan især anbefales, at besøge en af de hyggelige restauranter med direkte udsigt over Sortehavet ved solnedgang.

Hvis du ikke gider gå hele vejen fra Sunny Beach til Nessebar, kan du også hoppe på et sjovt turist-tog. De populære toge kører imellem byerne flere gange i timen.

Nessebar - Rejsdiglykkelig.dk

 

8. Paintball

Ved Karting Sunny Beach i udkanten af byen, er der også rig mulighed for, at slå sig løs på deres 5.000 kvadratmeter store paintballbane. Den består af en stor labyrint af træhytter, tønder, skyttegrave og øde kampmarker.

På banen kan du vise dine skydeevner, fysiske udholdenhed og løbefærdigheder overfor dine fjender, modstandere og holdkammerater.

Det er en fremragende aktivitet i Sunny Beach til teambuilding, da det som regel styrker deltagernes bånd til hinanden. Paintball er blandt de sjoveste seværdigheder og oplevelser i Sunny Beach for unge mennesker!

 

9. Royal Marina Mall

Royal Marina Mall er et shoppingcenter i Sunny Beachs centrum, som er beliggende tæt på Flower Street. I centret er der omkring 90 butikker og restauranter fordelt på to etager.

Inde i Royal Marina Mall, kan du købe alverdens mærkevarer. Du skal dog ikke forvente, at der er mange butikker som du kender hjemmefra.

Det er ærligt talt et lidt tamt shoppingcenter, men det kan jo være, at du er heldig at finde noget. Royal Marina Mall er stadig et fint sted at besøge, hvis du er på shopping i Sunny Beach.

 

10. Stranden

Den lange og brede sandstrand i Sunny Beach strækker sig over flere kilometer. Den er utroligt børnevenlig og har endda modtaget EU’s blå flag pga. sin renlighed.

På stranden finder du den ene solseng efter den anden, som du nemt kan leje for en hel dag. Der er også masser af strandcaféer, klubber, sælgere og vandsportsaktiviteter.

Langs stranden slænger der sig desuden en hyggelig strandpromenade, som er fuldstændig bilfri. Det er dermed et oplagt sted, at tage på en dejlig gåtur langs stranden i Sunny Beach.

 

11. Vandsport

Langs stranden i Sunny Beach er der rigtig mange muligheder for, at dyrke vandsport. Det er en af de mest populære aktiviteter og oplevelser i Sunny Beach, så det vil næsten være ærgerligt ikke at prøve!

Du kan vælge imellem mange forskellige vansportsaktiviteter, herunder jetski, parasailing, vandski og meget mere.

Oplevelser i Sunny Beach - Stranden - Rejsdiglykkelig.dk

 

12. Aquapark Nessebar

Aquapark Nessebar åbnede dørene i 2006 og er Bulgariens største vandland. Det ligger i Nessebar lidt uden for Sunny Beach, men er stadig et besøg værd!

Vandlandet byder på et imponerende udvalg af forlystelser med 60 attraktioner, hvoraf 38 af dem er vandrutsjebaner.

Få adrenalinen til at pumpe i en af vandrutsjebanerne, svøm i de mange pools eller slap af i en jacuzzi. Der er også to børnepools med masser af vandaktiviteter til børnene.

Det er nemt at bruge en hel dag i Aquapark Nessebar, der uden tvivl er en af de bedste seværdigheder og oplevelser i Sunny Beach. Inde i parken er der også flere spisesteder og barer, hvor du kan nyde lidt mad eller en cocktail.

 

13. Khan’s Tent

Khan’s Tent er en restaurant, der ligner et stort telt og er beliggende i bjergene højt over Sunny Beach. Herfra er der en helt fantastisk panoramaudsigt over hele det omkringliggende område!

Det bedste af det hele, er dog deres underholdningsshow, som kan opleves imens du nyder en middag med den fantastiske udsigt i baggrunden. Et besøg i Khan’s Tent er uden tvivl en af de mest populære oplevelser i Sunny Beach.

 

14. Dagsture fra Sunny Beach

Hvis du trænger til at komme på eventyr, er der masser af sjove og spændende udflugter fra Sunny Beach. Du kan for eksempel besøge små bulgarske landsbyer eller køre på firehjulstrækker i Balkanbjergene.

Du kan også besøge byerne Burgas, Varna, Sozopol eller Pomorie, som alle ligger i en overskuelig afstand på under 100 kilometer fra Sunny Beach.

Hvis du har mod på en lidt længere tur, kan jeg på det kraftigste anbefale, at tage på en uforglemmelig tur til Istanbul.

Du kan finde arrangører af dagsture rundt omkring i hele byen. Glem ikke at undersøge, om dit hotel eller rejseselskab eventuelt arrangerer dagsture fra Sunny Beach.

Sozopol - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste seværdigheder og oplevelser i Sunny Beach, Bulgarien. Hvad er dine favoritoplevelser i Sunny Beach? Hvad ser du mest frem til, hvis du har planlagt en tur dertil? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Bulgarien:

• De Bedste Rejsemål i Bulgarien

Planlæg din rejse til Sunny Beach:

Bestil pakkerejse til Sunny Beach (reklamelink)

Bestil fly til Bulgarien (reklamelink)

Bestil hotel i Sunny Beach (reklamelink)

Bestil biludlejning i Sunny Beach (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *