Oplevelser i Sunny Beach - Rejsdiglykkelig.dk

14 Oplevelser i Sunny Beach

Leder du efter sjove ting at lave i Sunny Beach? Tjek denne liste med de allerbedste seværdigheder og oplevelser i Sunny Beach, Bulgarien.

Sunny Beach er uden tvivl et af de mest populære rejsemål i Bulgarien. Byens lange sandstrande, de lave priser og det farverige natteliv er et stort trækplaster for både familier og unge mennesker. Sunny Beach er det perfekte rejsemål til dig, der ønsker at slikke sol på stranden om dagen og feste om aftenen.

Under min egen rejse til Sunny Beach, synes jeg faktisk at det var utroligt svært at finde sjove aktiviteter i dagtimerne i Sunny Beach. Det krævede en hel del søgninger på Google før jeg fandt frem til nogle spændende oplevelser i Sunny Beach. Dem vil jeg selvfølgelig gerne dele med dig, så din ferie i Sunny Beach forhåbentligt bliver problemfri og mindeværdig.

Oplevelser i Sunny Beach - Rejsdiglykkelig.dk

 

De bedste oplevelser i Sunny Beach:


1. Action Aquapark

Action Aquapark ligger i byens centrum og er kendt for at være Bulgariens ældste vandland. Her finder du 30 forskellige vandattraktioner som bl.a. inkluderer masser af vandrutsjebaner, en Lazy River og bølgepool. Der er selvfølgelig også en børnepool med et sjovt legeland og masser af vandaktiviteter for de små.

En tur i Action Aquapark er en af de bedste oplevelser i Sunny Beach med børn og teenagere. Hvis sulten melder sig under dit besøg i vandlandet, er der flere forskellige kiosker og restauranter at vælge imellem. Du kan læse meget mere om Action Aquapark i Sunny Beach her.

 

2. Bazaren

Bazaren i Sunny Beach ligger for enden af Flower Street og er et super hyggeligt område. Her finder du et utal af boder og butikker der sælger alverdens kopivarer til billige priser. Butikkerne sælger alt fra tøj, sko og tasker til smykker, keramik og souvenirs.

Selvom at priserne i bazaren som regel er lave, kan du altid forsøge at forhandle dig til en meget billigere pris på de fleste ting. Du skal blot sørge for at prutte lidt om prisen, men pas på at sælgerne ikke bliver fornærmede.

 

3. Bådture

Hvis du trænger til at komme lidt ud på havet, er der mange forskellige bådture i Sunny Beach. Hvis du rejser til Sunny Beach med børn, kan du for eksempel tage på en sejltur med et piratskib. Undervejs på turen er der masser af sjov og spas for børnene.

Hvis du derimod rejser til Sunny Beach med vennerne, er der også en partybåd, hvor der er masser af fest og farver. De forskellige bådture i Sunny Beach har vidt forskellige temaer, sejltider og varigheder. Du kan evt. kontakte dit rejseselskab for at få flere oplysninger om de forskellige bådture og muligheder.

Vandsport - Rejsdiglykkelig.dk

 

4. Flower Street

Gågaden i Sunny Beach er et populært område, der byder på masser af butikker og boder. Her kan du bl.a. købe tøj, sko, tasker, solbriller og alverdens souvenirs til gode priser. Der er også et hav af restauranter og caféer på Flower Street.

Hvis du rejser til Sunny Beach for at feste, kommer du nok til at bruge meget at din ferie i dette område. Det er nemlig i Flower Street og langs Strandpromenaden at du finder det vilde natteliv i Sunny Beach. Her kan du slå dig løs på massevis af farverige diskoteker, natklubber og barer.

 

5. Gokartbane

I udkanten af byen ligger Sunny Beachs gokartbane, der er yderst populær for hele familien. Det er en sjov aktivitet i Sunny Beach for både børn og voksne. Og bare rolig, hvis børnene skal være med, er der børne gokarts med hastighedsbegrænsninger.

Gokartbanen er 440 meter lang og har i alt 13 gokarts til voksne. Det siges at være en af de hurtigste gokartbaner i Bulgarien med en hastighed på op til 80 km/t. Du kan læse meget mere om Karting Sunny Beach her.

 

6. Luna Park

Luna Park er et udmærket tivoli i Sunny Beach med forlystelser til både børn og voksne. Her finder du bl.a. et par rutsjebaner, et spøgelseshus, karrusel, trampoliner, radiobiler og boder, hvor der kan vindes forskellige præmier.

Det er helt gratis at besøge tivoliet, men det koster penge at prøve de enkelte forlystelser. Hvis du ikke vil prøve forlystelserne, er det stadig et hyggeligt sted at besøge om aftenen i Sunny Beach.

 

7. Nessebar

Nessebar ligger kun få kilometer fra Sunny Beach og kan nemt nås til fods, hvis du har mod på at gå et godt stykke. Den charmerende gamle by er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og er en af de absolut største attraktioner i Bulgarien.

Den gamle bydel er beliggende på en idyllisk klippehalvø, der kun er forbundet til fastlandet ved hjælp af en smal dæmning. Når du besøger Nessebar, føles det som at træde ind i en levende museumsby med smalle brostensbelagte gader, historiske kirker, små hyggelige huse og butikker.

I dagtimerne er Nessebar meget turistpræget, men om aftenen forvandles den gamle bydel til et meget romantisk sted. Det kan især anbefales at besøge en af de hyggelige restauranter med direkte udsigt over Sortehavet ved solnedgang.

Hvis du ikke gider gå hele vejen fra Sunny Beach til Nessebar, kan du også hoppe på et sjovt turist-tog. De populære toge kører imellem byerne flere gange i timen.

Nessebar - Rejsdiglykkelig.dk

 

8. Paintball

Ved Karting Sunny Beach i udkanten af byen, er der også rig mulighed for at slå sig løs på deres 5.000 kvadratmeter store paintballbane. Den består af en stor labyrint af træhytter, tønder, skyttegrave og øde kampmarker.

På banen kan du vise dine skydeevner, fysiske udholdenhed og løbefærdigheder overfor dine fjender og modstandere. Det er en fremragende aktivitet i Sunny Beach til teambuilding, da det som regel styrker deltagernes bånd til hinanden. Du kan læse meget mere om paintballbanen her.

 

9. Royal Marina Mall

Royal Marina Mall er et shoppingcenter i Sunny Beachs centrum, som er beliggende tæt på Flower Street. I centret er der omkring 90 butikker og restauranter fordelt på to etager. Her kan du købe alverdens mærkevarer, men du skal dog ikke forvente at der er mange butikker du kender hjemmefra.

Det er ærligt talt et lidt tamt shoppingcenter, men det kan jo være at du er heldig at finde noget. Royal Marina Mall er stadig et fint sted at besøge, hvis du er på shopping i Sunny Beach.

 

10. Stranden

Den lange og brede sandstrand i Sunny Beach strækker sig over flere kilometer. Den er utroligt børnevenlig og har endda modtaget EU’s blå flag pga. sin renlighed. Langs stranden finder du den ene solseng efter den anden, som du nemt kan leje for en hel dag.

På stranden finder du også masser af strandcaféer, klubber, sælgere og vandsportsaktiviteter. Langs stranden slænger der sig en hyggelig strandpromenade, som er fuldstændig bilfri. Det er dermed et oplagt sted at tage på en dejlig gåtur langs stranden i Sunny Beach.

 

11. Vandsport

Langs stranden i Sunny Beach er der masser af muligheder for at dyrke vandsport. Det er så populær en oplevelse i Sunny Beach, at det næsten er ærgerligt, hvis du ikke prøver noget af det. Du kan vælge imellem mange forskellige vansportsaktiviteter som f.eks. jetski, parasailing, vandski og meget mere.

Oplevelser i Sunny Beach - Stranden - Rejsdiglykkelig.dk

 

12. Aquapark Nessebar

Bulgariens største vandland åbnede dørene i 2006 og ligger i Nessebar lidt udenfor Sunny Beach. Her finder du et imponerende udvalg af forlystelser med 60 attraktioner, hvoraf 38 af dem er vandrutsjebaner.

Få adrenalinen til at pumpe i en af vandrutsjebanerne, svøm i de mange pools eller slap af i en jacuzzi. Der er også to børnepools med masser af vandaktiviteter til børnene.

Det er nemt at bruge en hel dag i Aquapark Nessebar, der uden tvivl er en af de bedste oplevelser i Sunny Beach og omegn. Inde i parken er der også flere spisesteder og barer, hvor du kan nyde lidt mad eller en cocktail. Læs meget mere om Aquapark Nessebar her.

 

13. Khan’s Tent

Khan’s Tent er en restaurant, der ligner et stort telt og er beliggende i bjergene højt over Sunny Beach. Herfra er der en helt fantastisk panoramaudsigt over hele det omkringliggende område!

Det bedste af det hele er dog deres underholdningsshow, som kan opleves imens du nyder en middag med den fantastiske udsigt i baggrunden. Et besøg i Khan’s Tent er uden tvivl en meget populær oplevelse i Sunny Beach.

 

14. Dagsture fra Sunny Beach

Hvis du trænger til at komme på eventyr, er der masser af sjove og spændende udflugter fra Sunny Beach. Du kan for eksempel tage på en tur til små bulgarske landsbyer eller køre på firehjulstrækker i Balkanbjergene.

Du kan også besøge byerne Burgas, Varna, Sozopol eller Pomorie, som alle ligger i en overskuelig afstand på under 100 kilometer fra Sunny Beach. Hvis du har mod på en lidt længere tur, kan jeg på det kraftigste anbefale en tur til Istanbul.

Du kan finde arrangører af dagsture rundt omkring i hele byen. Glem ikke at undersøge om dit hotel eller rejseselskab eventuelt arrangerer dagsture fra Sunny Beach.

Sozopol - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste seværdigheder og oplevelser i Sunny Beach. Hvad er dine favoritoplevelser i Sunny Beach? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs også: De Bedste Rejsemål i Bulgarien
Bestil fly til Bulgarien på Momondo.dk (Reklamelink)

Bestil biludlejning i Bulgarien på Discovercars.dk (Reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.