Vores Hemmelige Bryllupsrejse

Så er vi endelig kommet hjem fra vores rundrejse i Asien og Oceanien. Eller jeg ville nok ikke sige endelig, for wow hvor vi savner det allerede! Det er altid hårdt at komme tilbage til hverdagen efter en længere rejse, men vi er ved at være ovre det værste nu.

Vi havde en fantastisk tur og blev beriget med hundredevis af nye oplevelser. Det har været meget spændende, at opleve så mange nye lande og kulturer.

Der er ingen tvivl om, at vi har haft rygende travlt… Men det har faktisk været helt okay. Vi er blevet rige på minder, men fattige på kistebunden. Det har været det hele værd, for vi føler os tusind gange rigere.

 

Bryllupsrejse vs. Bryllup


Vi har gået og holdt på en stor hemmelighed, som vi først afslørede til vores familier på turen. Kort inden vi tog afsted, blev vi nemlig gift i al hemmelighed!

Vi blev hurtigt enige om, at vi ikke gad bruge tusindvis af kroner på et bryllup, som kun varede én enkelt dag. Hvert fald ikke når vi elsker at rejse så meget som vi gør. Hvorfor så ikke droppe det store bryllup og tage på den ultimative bryllupsrejse i stedet for?

Vi snakkede meget om, hvorvidt vi skulle tage noget af vores familie med ind på rådhuset eller ej. Vi besluttede os dog for, at vi hellere vil have dagen helt for os selv og bare hygge os sammen. Det var den perfekte beslutning, og vi havde en skøn bryllupsdag.

 

Afsløringen


Vi vidste ikke helt, hvordan vi skulle sige til vores familier, at vi var blevet gift uden de vidste det. Efter længere tids overvejelse, kom vi frem til en beslutning. Vi bestemte os for, at ligge uskyldige billeder op på Facebook, hvor man lige kunne skimte vores vielsesringe.

Hvis de ikke opdagede det første gang, ville vi bare ligge endnu tydeligere billeder op næste gang. Det blev allerede opdaget ved det første billede, hvor Lasse spiste en sandwich.

Vi havde ellers forberedt nogle totalt overdrevne billeder, hvor man hvert ikke kunne undgå at bemærke ringene. Dem fik vi slet ikke brugt, for de var virkelig hurtige til at opdage det!

Vores familier begyndte straks at stille spørgsmålstegn til ringen, men vi lod dem lige hænge lidt – bare for at drille. Til sidst ringende vi til vores forældre og søskende, og fortalte dem nyheden. De virkede både chokerede, fornærmede og glade på samme tid! 😀

Men det forstår vi nu egentligt godt, for vi ville have reageret på præcis samme måde! Bagefter fortsatte vi vores skønne bryllupsrejse. Vi nyder at være ægtefolk. Nu føler vi os efterhånden rigtig gamle, men vi bliver jo selvfølgelig også ældre og ældre med tiden…

I Singapore øvede os i at flashe vores vielsesringe, hvis nu de ikke opdagede det på de uskyldige billeder. 😀

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *