Vores hemmelige bryllupsrejse

Så er vi endelig kommet hjem fra vores rundrejse i Asien og Oceanien. Eller jeg ville nok ikke sige endelig, for wow hvor vi savner det meget allerede! Det er altid hårdt at komme tilbage til hverdagen efter en længere rejse, men vi er ved at være ovre det værste nu. Vi havde en fantastisk tur og er blevet beriget med hundredevis af nye oplevelser. Det har været meget spændende at opleve så mange nye lande og kulturer. Der er ingen tvivl om at vi har haft rygende travlt, men det har faktisk været helt okay. Vi er blevet rige på minder, men fattige på kistebunden. Det har været det hele værd, for vi føler os tusind gange rigere.

 

Bryllupsrejse vs. bryllup

Vi har gået og holdt på en stor hemmelighed, som at vi først fik afsløret til vores familier på turen. Vi er nemlig blevet gift i alt hemmelighed kort inden vi tog afsted. Vi blev hurtigt enige om, at vi ikke gad at bruge flere tusinde kroner på et bryllup, som kun varede én enkelt dag. Hvert fald ikke når vi elsker at rejse så meget, som at vi gør. Hvorfor så ikke droppe det store bryllup og tage på den ultimative bryllupsrejse i stedet for? Vi snakkede meget om, hvorvidt vi skulle tage nogle med ind på rådhuset eller ej. Men besluttede os for, at vi hellere ville have dagen helt for os selv og bare hygge os sammen. Det var den perfekte beslutning, og vi havde en skøn bryllupsdag.

 

Afsløringen

Vi vidste ikke helt hvordan vi skulle sige til vores familier, at vi var blevet gift uden at de vidste det. Efter længere tids overvejelse bestemte vi os for, at vi ville ligge nogle uskyldige billeder op på facebook, hvor man kunne skimte vores vielsesringe. Hvis de ikke opdagede det første gang, så ville vi bare ligge et endnu mere tydeligt billede op næste gang. Men det blev allerede opdaget ved det første billede, hvor Lasse sad og spiste en sandwich. Vi havde ellers forberedt nogle total overdrevede billeder, hvor man hvert fald ikke kunne undgå at lægge mærke til det. Men dem fik vi slet ikke brugt, for de var virkelige hurtige til at opdage det.

Vores familier begyndte at stille spørgsmålstegn til ringen, men vi lod dem hænge noget tid, bare for at drille lidt. Til sidst ringende vi til vores forældre og søskende, og fortalte dem nyheden. De virkede både chokerede, fornærmede og glade på samme tid! 😀 Men det forstår vi nu godt, for vi ville have reageret på præcis samme måde. Bagefter fortsatte vi vores skønne bryllupsrejse og vi nyder at være ægtefolk. Nu føler vi os efterhånden rigtig gamle, men vi bliver selvfølgelig også ældre og ældre med tiden.

Vi øvede os lige i at flashe vores vielsesringe, hvis nu at de ikke opdagede det på de uskyldige billeder. 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.