De Bedste Oplevelser i Hurghada om Aftenen - Rejs Dig Lykkelig

De Bedste Oplevelser i Hurghada om Aftenen

Planlægger du en rejse til Hurghada, Egypten? Husk at tjekke denne liste med de bedste oplevelser i Hurghada om aftenen.

Med titlen som den ældste og mest populære ferieby i Egypten, tiltrækker Hurghada tusindvis af besøgende årligt. Der er mange eventyrlige ting at lave i dagtimerne, men det kan være meget sværere at få et overblik over oplevelser i Hurghada om aftenen.

Hvis du planlægger en rejse til Hurghada, må du ikke glemme at tjekke min artikel med de bedste oplevelser i Hurghada. Hvis du derimod leder efter sjove ting at lave om aftenen, skal du blive hængende her på siden lidt endnu. Her får du en liste over de bedste oplevelser i Hurghada om aftenen.

 

De bedste oplevelser i Hurghada om aftenen:


1. Hurghada Marina

Hurghada Marina er en smuk og moderne lystbådehavn, der for alvor bliver vækket til live om aftenen. Her ligger restauranter, barer og butikker side om side. En af de bedste oplevelser i Hurghada om aftenen, er at besøge Hurghada Marina ved solnedgang. Det er utroligt smukt at overvære solen langsomt synke ned i Det Røde Hav.

Hurghada Marina - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Oplev nattelivet i Hurghada

Så snart mørket sænker sig, forandrer Hurghada sig fra en søvnig ferieby til en levende og festlig egyptisk by. Ja, faktisk er Hurghada et af de førende feststeder i Egypten. Overalt i byen, findes der et stort udvalg af diskoteker, natklubber og barer med farverige drinks og høj musik.

Nogle resorts og hoteller har endda deres egne diskoteker og natklubber. Så hvorfor ikke nyde en festlig aften i Hurghada? For en sikkerheds skyld, bør du dog aldrig gå ude alene om aftenen. Sørg i stedet for at tage af sted i grupper.

 

3. Aftentur til en Bedouin landsby

Hvis du leder efter en autentisk oplevelse i Hurghada om aftenen, kan jeg anbefale en aftentur til en Bedouin landsby. Her får du muligheden for at udforske den bedouinske livsstil i en lille landsby i ørkenen. Der findes mange forskellige ture, men de fleste store hoteller tilbyder som regel ture til landsbyerne.

Når du besøger en Bedouin landsby på en guidet tur, bliver du som regel klædt i deres tøj. Herefter bliver du inviteret ind i et telt, hvor du bliver bud på et smagfuldt festmåltid med traditionelle egyptiske retter. På de fleste ture, kan du også overvære en orientalsk show og lytte til lokale sange.

De Bedste Oplevelser i Hurghada om Aftenen - Bedouin Landsby - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Overvær et show

Som i de fleste andre populære feriebyer i verden, tilbyder Hurghada også et stort udvalg af spændende aftenshows. Du kan opleve alt fra danseshows og koncerter til tryllekunstnere og meget mere. Flere af de store hoteller og resorts i Hurghada, tilbyder ugentlige shows til deres gæster. Det er en god idé at undersøge om showet inkluderer dyr, så du undgår at støtte dyremishandling.

 

5. Tag på en astronomi aftentur

En af de bedste oplevelser i Hurghada om aftenen, er at tage på en astronomi tur i ørkenen. De mange ture starter efter skumring, hvor du bliver kørt ud af byen og ind i den ensomme ørken. Her får du et helt klart og uforstyrret syn af den stjerneklare nattehimmel, der ikke bliver forstyrret af byens lys.

Den eventyrlige nattehimmel i den egyptiske ørken, er blandt en af de smukkeste i verden. Hvis du gerne vil udforske nattehimlen yderligere, bliver du tildelt et teleskop. Du skal være opmærksom på, at det kan være utroligt koldt i ørkenen efter mørkets frembrud. Så husk varmt tøj.

 

6. Ryg vandpibe på stranden

En af mine bedste oplevelser i Hurghada om aftenen, var helt klart at ryge vandpibe på stranden. Det var simpelthen så hyggeligt at sidde der på stranden og nyde solnedgangen. Hvis du mangler en vandpibe, kan du købe dem over alt i byen til billige penge. Udover at ryge vandpibe på stranden, er det selvfølgelig også muligt at prøve det mange andre steder i byen.

De Bedste Oplevelser i Hurghada om Aftenen - Ryg vandpibe i solnedgang - Rejs Dig Lykkelig

 

7. El-Dahar Bazaren

Hvis du gerne vil på shopping i Hurghada om aftenen, kan du med fordel besøge El-Dahar Bazaren. Det ligger i den ældste del af Hurghada og lukker som regel først sent på aftenen. Her kan du købe alt fra tøj, sko og tasker til tæpper, krydderier, vandpiber og meget mere. Husk at det er tilladt at forhandle om prisen, som ofte kan komme ned på det halve af startprisen.

 

8. Quad Bike Safari i solnedgang

En anden populær oplevelse i Hurghada om aftenen, er at tage på quad bike safari i ørkenen ved solnedgang. Det er virkelig smukt og eventyrligt, at opleve hvordan solen langsomt sænker sig over det egyptiske ørkenlandskab. Mange af turene er kombineret med andre populære aftenture i Hurghada såsom at besøge en Bedouin landsby eller nyde stjernehimlen.

 

9. Abu Tig Marina

Abu Tig Marina ligger i den utroligt smukke ferieby El Gouna, der er beliggende omkring 25 kilometer nord for Hurghada. Her kan du gå en tur rundt i marinaen og nyde synet af luksuriøse yachts, der er yderst imponerende. Du kan også besøge et stort udvalg af gode restauranter og barer eller shoppe i en af de eksklusive butikker.

Når du besøger Abu Tig Marina i El Gouna, skal du huske at smutte forbi Downtown. Her finder du et hyggeligt torv med mange gode butikker og restauranter. Du må heller ikke glemme at besøge basaren, hvor du kan shoppe i fred for ivrige sælgere. Det er nemlig forbudt for sælgerne i EL Gouna at opsøge folk og forhandle om prisen.

Abu Tig Marina - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste oplevelser i Hurghada om aftenen. Hvad er dine favoritoplevelser i Hurghada om aftenen? Hvad ser du mest frem til, hvis du har planlagt en tur til Hurghada, Egypten? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Egypten:

… Eller læs alle artikler fra Egypten

Planlæg din rejse til Hurghada:

• Bestil pakkerejse til Hurghada på Sunweb.dk (reklamelink)

• Bestil fly til Hurghada på Momondo.dk (reklamelink)

• Bestil udflugter i Hurghada på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *