De Bedste Oplevelser i Hurghada om Aftenen - Rejs Dig Lykkelig

De Bedste Oplevelser i Hurghada om Aftenen

Planlægger du en rejse til Hurghada, Egypten? Husk at tjekke denne liste med de bedste oplevelser i Hurghada om aftenen.

Med titlen som den ældste og mest populære ferieby i Egypten, tiltrækker Hurghada tusindvis af besøgende årligt.

Der er mange eventyrlige ting at lave i Hurghada i dagtimerne. Det kan til gengæld være en hel del sværere, at få et overblik over oplevelser i Hurghada om aftenen.

Hvis du planlægger en rejse til Hurghada skal du huske, at læse min artikel om de bedste oplevelser i Hurghada.

Hvis du derimod leder efter sjove ting at lave om aftenen, skal du blive hængende her på siden lidt endnu. Her får du nemlig en liste over de bedste seværdigheder og oplevelser i Hurghada om aftenen.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil pakkerejse til Hurghada (reklamelink)

Bestil fly til Hurghada (reklamelink)

Bestil hotel i Hurghada (reklamelink)

Bestil udflugter fra Hurghada (reklamelink)

 

De Bedste Oplevelser i Hurghada om Aftenen:


1. Hurghada Marina

Hurghada Marina er en smuk og moderne lystbådehavn, der for alvor bliver vækket til live om aftenen. Her ligger restauranter, barer og butikker side om side.

En af de bedste aktiviteter og oplevelser i Hurghada om aftenen er, at besøge Hurghada Marina ved solnedgang. Det er utroligt smukt, at overvære når solen langsomt synker ned i Det Røde Hav.

Hurghada Marina - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Oplev nattelivet i Hurghada

Så snart mørket sænker sig, forandrer Hurghada sig fra en søvnig ferieby til en levende og festlig egyptisk by. Ja, faktisk er Hurghada et af de førende feststeder i Egypten.

Overalt i byen findes der et stort udvalg af diskoteker, natklubber og barer med farverige drinks og høj musik.

Nogle resorts og hoteller har endda deres egne diskoteker og natklubber. Så hvorfor ikke nyde en festlig aften i Hurghada? For en sikkerheds skyld, bør du dog aldrig gå ude alene om aftenen. Sørg i stedet for, at tage afsted i grupper.

 

3. Aftentur til en Bedouin landsby

Hvis du leder efter en autentisk oplevelse i Hurghada om aftenen, kan jeg varmt anbefale en aftentur til en Bedouin landsby.

Her får du muligheden for, at udforske den bedouinske livsstil i en lille landsby i ørkenen. Der findes mange forskellige ture, men de fleste store hoteller tilbyder som regel ture til landsbyerne.

Når du besøger en Bedouin landsby på en guidet tur, bliver du som regel klædt i deres tøj inden du ankommer til landsbyen.

Herefter bliver du inviteret ind i et telt, hvor du bliver bud på et smagfuldt festmåltid med traditionelle egyptiske retter. På de fleste ture, kan du også overvære en orientalsk show og lytte til lokale sange.

De Bedste Oplevelser i Hurghada om Aftenen - Bedouin Landsby - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Overvær et show

Som i de fleste andre populære feriebyer i verden, tilbyder Hurghada også et stort udvalg af spændende aftenshows. Her kan du opleve alt fra danseshows og koncerter til tryllekunstnere og meget mere.

Flere af de store hoteller og resorts i Hurghada, tilbyder ugentlige shows til deres gæster. Det er en god idé, at undersøge om showet inkluderer dyr, så du undgår at støtte dyremishandling.

 

5. Tag på en astronomi aftentur

En af de bedste oplevelser i Hurghada om aftenen er, at tage på en astronomi tur i ørkenen. De mange ture starter efter skumring, hvor du bliver kørt ud af byen og ind i den ensomme ørken.

Her får du et helt klart og uforstyrret syn af den stjerneklare nattehimmel, der ikke bliver forstyrret af byens lys.

Den eventyrlige nattehimmel i den egyptiske ørken er blandt de smukkeste i verden! Hvis du gerne vil udforske nattehimlen yderligere, bliver du tildelt et teleskop.

Du skal være opmærksom på, at det kan være utroligt koldt i ørkenen efter mørkets frembrud. Så husk endelig noget varmt tøj!

 

6. Ryg vandpibe på stranden

En af mine bedste oplevelser i Hurghada om aftenen var helt klart, at ryge vandpibe på stranden. Det var simpelthen så hyggeligt, at sidde der på stranden og nyde solnedgangen.

Hvis du mangler en vandpibe, kan du købe dem over alt i byen til billige penge. Udover at ryge vandpibe på stranden, er det selvfølgelig også muligt, at prøve det mange andre steder i byen.

De Bedste Oplevelser i Hurghada om Aftenen - Ryg vandpibe i solnedgang - Rejs Dig Lykkelig

 

7. El-Dahar Bazaren

Hvis du gerne vil på shopping i Hurghada om aftenen, kan du med fordel besøge El-Dahar Bazaren. Det ligger i den ældste del af Hurghada og lukker som regel først sent på aftenen.

Her kan du købe alt fra tøj, sko og tasker til tæpper, krydderier, vandpiber og alverdens tingeltangel.

Husk, at det er tilladt at forhandle om prisen i basaren! Det er ofte muligt, at komme helt ned på det halve af startprisen.

 

8. Quad Bike Safari i solnedgang

En anden populær oplevelse i Hurghada om aftenen er, at tage på quad bike safari i ørkenen ved solnedgang. Det er virkelig smukt og eventyrligt, at opleve hvordan solen langsomt sænker sig over det egyptiske ørkenlandskab.

Mange af turene er kombineret med andre populære aftenture i Hurghada såsom at besøge en Bedouin landsby eller nyde stjernehimlen.

 

9. Abu Tig Marina

Abu Tig Marina ligger i den utroligt smukke ferieby, El Gouna, som er beliggende omkring 25 kilometer nord for Hurghada.

Her kan du gå en tur rundt i marinaen og nyde synet af luksuriøse yachts, der er yderst imponerende. Du kan også besøge et stort udvalg af gode restauranter og barer eller shoppe i en af de eksklusive butikker.

Når du besøger Abu Tig Marina i El Gouna, skal du huske at smutte forbi Downtown. Her finder du et hyggeligt torv med mange gode butikker og restauranter.

Du må heller ikke glemme at besøge basaren, hvor du kan shoppe i fred for ivrige sælgere. Det er nemlig forbudt for sælgerne i EL Gouna, at opsøge folk og forhandle om prisen.

Abu Tig Marina - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på min liste over de bedste aktiviteter og oplevelser i Hurghada om aftenen.

Hvad er dine favoritoplevelser i Hurghada om aftenen? Hvad ser du mest frem til, hvis du har planlagt en tur dertil? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Egypten:

• 14 Seværdigheder i Hurghada

• De Bedste Rejsemål i Egypten

• Find Pakkerejser til Egypten

… Eller læs alle artikler fra Egypten

Planlæg din rejse til Hurghada:

Bestil pakkerejse til Hurghada (reklamelink)

Bestil fly til Hurghada (reklamelink)

Bestil hotel i Hurghada (reklamelink)

Bestil udflugter fra Hurghada (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *