De Bedste Rejsemål i Egypten - Sahl Hasheesh - Rejs Dig Lykkelig

De Bedste Rejsemål i Egypten

Planlægger du en rejse til Egypten? Glem ikke at tjekke denne artikel med en liste over de bedste rejsemål i Egypten.

Hvis du drømmer om en badeferie i kort flyveafstand fra Danmark, er Egypten en af de mest solsikre feriedestinationer. Det kræver kun en flyvetur på knap 5 timer – og vupti, pludselig befinder du dig i et varmt klima.

På en rejse til Egypten kan du glæde dig til en (næsten) solsikker og afslappende ferie til fordelagtige priser. Her er du omgivet af gyldne sandstrande, imponerende kulturskatte, store resorts og et farverigt koralrev i verdensklasse.

Hvis du har svært ved at vælge imellem Egyptens mange destinationer, skal du blive hængende her på siden lidt endnu. Her får du en liste over de bedste rejsemål i Egypten.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din rejse:

• Bestil pakkerejse til Egypten (reklamelink)

• Bestil fly til Egypten (reklamelink)

• Bestil oplevelser i Egypten (reklamelink)

 

De Bedste Rejsemål i Egypten:


1. Hurghada

Der hersker ingen tvivl om, at Hurghada er det mest populære rejsemål i Egypten for os danskere. Turisterne valfarter til byens store all inclusive-resorts, som ligger klods op ad de fineste sandstrande med krystalklart vand.

Hurghada er generelt en meget børnevenlig destination i Egypten. Her er der et stort udvalg af forlystelser, aktiviteter og seværdigheder. Der er også rig mulighed for at prøve alverdens vandsportsaktiviteter og dykke i Det Røde Hav, som byder på et af verdens smukkeste koralrev.


› Find rejser til Hurghada (reklamelink)

De Bedste Rejsemål i Egypten - Hurghada - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Kairo

Kairo er Egyptens hovedstad og er dermed ikke en charterdestination, men nærmere en pulserende storby. Her kan du opleve nogle af verdens vigtigste kulturskatte, besøge spændende museer og tage på shopping.

I nærheden af Kairo finder du de ældgamle og verdensberømte pyramider i Giza. De er et af verdens syv gamle vidundere og er et absolut must-see i Egypten. Det er også her du finder den mystiske Sfinks, som du helt sikkert allerede har set billeder af før.

Giza og Kairo - Rejs Dig Lykkelig

 

3. Abu Soma

Hvis du trænger til en afslappende ferie med fred og ro, bør du kraftigt overveje at bo ved Abu Soma. Abu Soma er en dejlig lille bugt i ferieområdet Soma Bay, som er beliggende i nærheden af byen Safaga.

Bugten byder kun på ganske få hoteller samtidig med at der ikke er noget egentligt byområde. Du er dermed nødt til at spise på hotellernes restauranter. I dagtimerne kan du nyde roen, slappe af på stranden og svømme i Det Røde Hav.

 

4. El Gouna

El Gouna er endnu et af de bedste rejsemål i Egypten. Den smukke turistby ligger i nærheden af Hurghada og er kendt som et af de mest eksklusive feriesteder i Egypten.

I El Gouna er der fyldt med charmerende sandfarvede bygninger, grønne parker, laguner og kanaler, der er medvirkende til at du aldrig er langt fra vandet. Byen byder desuden på gyldne sandstrande, krystalklart vand, hyggelige bytorve, luksuriøse marinaer og gode golfbaner.


› Find rejser til El Gouna (reklamelink)

De Bedste Rejsemål i Egypten - El Gouna - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Aswan

Aswan ligger i frodige omgivelser ved Nilens østbred og anses for at være en af Egyptens smukkeste byer. Her bliver du mødt af en skøn oase med tropiske planter, autentiske markeder og spændende kulturhistoriske attraktioner.

Når du besøger Aswan, kan du desuden få et indblik i kolonihistorien, se gamle templer og ruiner, opleve Nilen og generelt bare nyde den fantastiske atmosfære. Der er også mange gode udflugtsmuligheder til Egyptens historiske steder.

Aswan - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Sharm el Sheikh

På Sinai-halvøen finder du Sharm el Sheikh, som er et af de bedste og mest populære rejsemål i Egypten. Den populære badeby ligger lige ud til Det Røde Hav og er kendt som en af verdens bedste dykkerdestinationer.

I Sharm el Sheikh skinner solen nærmest hele året rundt. Hotellerne er af høj kvalitet, strandene er fantastiske, havet er krystalklart og dykkermulighederne er i verdensklasse. Sharm el Sheikh er en vaskeægte ferieby i Egypten.

De Bedste Rejsemål i Egypten - Sharm el Sheik - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Alexandria

Alexandria er Egyptens næststørste by og er beliggende ved Nilens udløb i Middelhavet i den nordlige ende af landet. Byen emmer af historie og var engang blandt verdens vigtigste byer. I dag er det et af landets vigtigste havne- og turistbyer med et væld af historiske seværdigheder.

Alexandria - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Makadi Bay

Lidt syd for Hurghada finder du Makadi Bay, som er endnu et af de bedste rejsemål i Egypten. Det er en meget familievenlig destination med store og moderne hoteller, en kilometerlang børnevenlig sandstrand og roligt vand i bugten.

Ligesom de fleste andre steder langs kysten af Det Røde Hav, er der selvfølgelig også gode muligheder for snorkling og dykning. Makadi Bay byder desuden på flere gode attraktioner og sjove udflugtsmuligheder. Du kan bl.a. besøge Egyptens største vandland eller landets længste golfbane.


› Find rejser til Makadi Bay (reklamelink)

 

9. Sahl Hasheesh

Hvis du er på udkig efter luksuriøse feriesteder i Egypten, bør du kraftigt overveje at bo i Sahl Hasheesh. Det populære ferieområde ligger lidt syd for Hurghada og byder på lækre hoteller af høj kvalitet, som er beliggende i eksklusive omgivelser.

Nyd synet af den smukke bugt, slap af på de fine sandstrande eller dyk ned under havoverfladen i Det Røde Hav. Du kan også slentre en tur på strandpromenaden, dyrke sportslige aktiviteter eller besøge den charmerende Old Town.

De Bedste Rejsemål i Egypten - Sahl Hasheesh - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Luxor

Luxor er beliggende ved bredden af Nilen, som menes at være verdens længste flod. Den gamle oldtidsby bliver ikke bare kaldt for Egyptens største tempelkompleks, men også for verdens største frilandsmuseum.

En rejse til Luxor er som at rejse tilbage i tiden – til en tid, hvor Egypten var verdens centrum. Her bliver du mødt af en spændende historie, smukke arkæologiske bygningsværker, storslåede monumenter og gamle kongegrave.

Luxor - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt på denne liste over de bedste rejsemål i Egypten. Hvad er dine favoritrejsemål i Egypten? Hvilke steder drømmer du mest om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Egypten:

… Eller læs alle artikler fra Egypten

Planlæg din rejse til Egypten:

• Bestil en pakkerejse til Egypten på Sunweb.dk (reklamelink)

• Bestil fly til Egypten på Momondo.dk (reklamelink)

• Bestil oplevelser i Egypten på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.