De Bedste Rejsemål i Egypten - Sahl Hasheesh - Rejs Dig Lykkelig

De Bedste Rejsemål i Egypten

Planlægger du en rejse til Egypten? Glem ikke at tjekke denne artikel med en liste over de bedste rejsemål i Egypten.

Hvis du drømmer om en badeferie i kort flyveafstand fra Danmark, er Egypten en af de mest solsikre feriedestinationer. Det kræver kun en flyvetur på knap 5 timer – og vupti, pludselig befinder du dig i et varmt klima.

På en rejse til Egypten, kan du glæde dig til en (næsten) solsikker og afslappende ferie til fordelagtige priser.

Her er du omgivet af gyldne sandstrande, imponerende kulturskatte, store resorts og et farverigt koralrev i verdensklasse.

Har du svært ved, at vælge mellem de mange rejsedestinationer i Egypten? Så skal du blive hængende her på rejsebloggen lidt endnu! Her får du en liste over de bedste rejsemål i Egypten.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil pakkerejse til Egypten (reklamelink)

Bestil fly til Egypten (reklamelink)

Bestil hotel i Egypten (reklamelink)

Bestil oplevelser i Egypten (reklamelink)

 

De Bedste Rejsemål i Egypten:


1. Hurghada

Der hersker ingen tvivl om, at Hurghada er det mest populære rejsemål i Egypten for os danskere. Turisterne valfarter til byens store all inclusive-resorts, som ligger klods op ad de fineste sandstrande med krystalklart vand.

Hurghada er generelt en meget børnevenlig destination i Egypten. Her er der et stort udvalg af forlystelser, aktiviteter og seværdigheder.

Der er desuden rig mulighed for, at prøve alverdens vandsportsaktiviteter og dykke i Det Røde Hav, som byder på et af verdens smukkeste koralrev.

Du kan finde mange gode pakkerejser til Hurghada her (reklamelink). Hvis du hellere vil booke rejsen på egen hånd, kan du også finde et stort udvalg af lækre hoteller i Hurghada her (reklamelink).


Læs også: 14 Gode Oplevelser i Hurghada

De Bedste Rejsemål i Egypten - Hurghada - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Kairo

Kairo er Egyptens hovedstad og er dermed ikke en charterdestination, men nærmere en pulserende storby. Her kan du opleve nogle af verdens vigtigste kulturskatte, besøge spændende museer og tage på shopping.

I nærheden af Kairo ligger de ældgamle og verdensberømte pyramider i Giza. De er et af verdens syv gamle vidundere og er et absolut must-see i Egypten!

Det er også her du finder den mystiske Sfinks, som du helt sikkert allerede har set billeder af før. Find hoteller i Kairo her (reklamelink).

Giza og Kairo - Rejs Dig Lykkelig

 

3. Abu Soma

Hvis du trænger til en afslappende ferie med fred og ro, bør du kraftigt overveje, at bo ved Abu Soma. Abu Soma er en dejlig lille bugt i ferieområdet Soma Bay, som er beliggende i nærheden af byen Safaga.

Bugten byder kun på ganske få hoteller samtidig med, at der ikke er noget egentligt byområde. Du er dermed nødt til, at spise på hotellernes restauranter.

I dagtimerne kan du nyde roen, slappe af på stranden og svømme i Det Røde Hav. Du kan finde charterrejser til Soma Bay her (reklamelink) samt hoteller ved Soma Bay her (reklamelink).

 

4. El Gouna

El Gouna er endnu et af de bedste rejsemål i Egypten. Den smukke turistby ligger i nærheden af Hurghada og er kendt som et af de mest eksklusive feriesteder i Egypten.

I El Gouna er der fyldt med charmerende sandfarvede bygninger, grønne parker, laguner og kanaler, der er medvirkende til, at du aldrig er langt fra havet.

Byen byder desuden på gyldne sandstrande, krystalklart vand, hyggelige bytorve, luksuriøse marinaer og gode golfbaner. Du kan finde et bredt udvalg af pakkerejser til El Gouna her (reklamelink).

Vil du hellere planlægge rejsen på egen hånd? Så kan du med fordel kigge efter hoteller i El Gouna her (reklamelink).

De Bedste Rejsemål i Egypten - El Gouna - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Aswan

Aswan ligger i frodige omgivelser ved Nilens østbred og anses for, at være en af Egyptens smukkeste byer. Her bliver du mødt af en skøn oase med tropiske planter, autentiske markeder og spændende kulturhistoriske attraktioner.

Når du besøger Aswan, kan du desuden få et indblik i kolonihistorien, se gamle templer og ruiner, opleve Nilen og generelt bare nyde den fantastiske atmosfære.

Der er også mange gode udflugtsmuligheder fra byen til Egyptens historiske steder. Find hoteller i Aswan her (reklamelink).

Aswan - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Sharm el Sheikh

På Sinai-halvøen finder du Sharm el Sheikh, som er et af de bedste og mest populære rejsemål i Egypten. Den populære badeby ligger lige ud til Det Røde Hav og er kendt som en af verdens bedste dykkerdestinationer.

I Sharm el Sheikh skinner solen nærmest hele året rundt. Hotellerne er af høj kvalitet, strandene er fantastiske, havet er krystalklart og dykkermulighederne er i verdensklasse.

Det er uden tvivl en vaskeægte ferieby i Egypten! Du kan finde mange gode pakkerejser til Sharm el Sheikh her (reklamelink). Ellers kan du også se efter hoteller i Sharm el Sheikh her (reklamelink).

De Bedste Rejsemål i Egypten - Sharm el Sheik - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Alexandria

Alexandria er Egyptens næststørste by og er beliggende ved Nilens udløb i Middelhavet i den nordlige ende af landet.

Byen emmer af historie og var engang blandt verdens vigtigste byer. I dag er det et af landets vigtigste havne- og turistbyer med et væld af historiske seværdigheder. Find hoteller i Alexandria her (reklamelink).

Alexandria - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Makadi Bay

Makadi Bay ligger lidt syd for Hurghada og er endnu et af de bedste rejsemål i Egypten. Det er en meget familievenlig destination med store moderne hoteller, en kilometerlang børnevenlig sandstrand og en bugt med roligt vand.

Ligesom de fleste andre steder langs kysten af Det Røde Hav, er der selvfølgelig også gode muligheder for snorkling og dykning.

Makadi Bay byder desuden på flere gode attraktioner og sjove udflugtsmuligheder. Du kan bl.a. besøge Egyptens største vandland eller landets længste golfbane.

Der findes et udmærket udvalg af charterrejser til Makadi Bay her (reklamelink). Hvis du har planer om at booke rejsen på egen hånd, kan ud også kigge efter hoteller i Makadi Bay her (reklamelink).

 

9. Sahl Hasheesh

Hvis du er på udkig efter luksuriøse feriesteder i Egypten, bør du kraftigt overveje, at bo i Sahl Hasheesh.

Det populære ferieområde ligger lidt syd for Hurghada og byder på lækre hoteller af høj kvalitet, som er beliggende i eksklusive omgivelser.

Nyd synet af den smukke bugt, slap af på de fine sandstrande eller dyk ned under havoverfladen i Det Røde Hav. Du kan også slentre på strandpromenaden, dyrke sportslige aktiviteter og besøge charmerende Old Town.

Hvis den luksuriøse destination lyder som det perfekte sted at bo i Egypten for dig, kan du finde lidt pakkerejser til Sahl Hasheesh her (reklamelink).

Vil du hellere planlægge rejsen på egen hånd? Så kan du også finde et godt udvalg af gode hoteller i Sahl Hasheesh her (reklamelink).

De Bedste Rejsemål i Egypten - Sahl Hasheesh - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Luxor

Luxor er beliggende ved bredden af Nilen, som menes at være verdens længste flod. Den gamle oldtidsby bliver ikke bare kaldt for Egyptens største tempelkompleks, men også for verdens største frilandsmuseum.

En rejse til Luxor er som en rejse tilbage i tiden. Tilbage til en tid, hvor Egypten var verdens centrum.

Her bliver du mødt af en spændende historie, smukke arkæologiske bygningsværker, storslåede monumenter og gamle kongegrave. Find hoteller i Luxor her (reklamelink).

Luxor - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste rejsemål i Egypten. Hvad er dine favoritrejsemål i Egypten? Hvilke steder drømmer du mest om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Egypten:

• Find Pakkerejser til Egypten

14 Seværdigheder i Hurghada

Oplevelser i Hurghada om Aftenen

… Eller læs alle artikler fra Egypten

Planlæg din rejse til Egypten:

Bestil pakkerejse til Egypten (reklamelink)

Bestil fly til Egypten (reklamelink)

Bestil hotel i Egypten (reklamelink)

Bestil oplevelser i Egypten (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *