Oplevelser i Hurghada - www.rejsdiglykkelig.dk

Oplevelser i Hurghada

Hurghada er et af de største turistmål i Egypten og tiltrækker mange turister med sine billige priser og solgaranti. Jeg må nok ærligt indrømme, at jeg ikke selv vil vende tilbage til Egypten igen, da jeg følte mig meget utryg. Men jeg hører også om mange mennesker, der slet ikke føler sig utryg imens andre føler sig ekstremt utrygge. Jeg tror, at Hurghada og Egypten enten er et sted man hader eller elsker. Den eneste måde du kan finde ud af det på, er ved at besøge Egypten og få dine egne indtryk. Selvom at jeg ikke vil vende tilbage igen, skal du selvfølgelig ikke snydes for en liste med de bedste oplevelser i Hurghada.

Oplevelser i Hurghada - Rejsdiglykkelig.dk


 

El-Dahar Bazaren

Markedet ligger i Hurghadas gamle bydel og har åbent hver dag fra middag til sent om aftenen. Bazaren er fyldt med boder, hvorfra der sælges typiske egyptiske ting såsom tæpper, kjoler, krydderier, vandpiber, messing og meget mere. Husk at prutte om prisen, som at du ofte kan få ned på det halve af hvad sælgeren foreslår til at starte med.

 

Dykkertur i Det Røde Hav

Tag med på en af de mange dykkerudflugter på Det Røde Hav, som er et af verdens bedste steder at dykke og snorkle. Det er en fantastisk oplevelse, at se det smukke koralrev og de mange farverige fisk. Jeg var selv på en dykkertur med en glasbundsbåd, hvilket klart kan anbefales.

Oplevelser i Hurghada - Dykkertur i Det Røde Hav - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Hurghada Marina

Hurghada Marina er et hyggeligt sted, hvor du kan få et pusterum fra trafik og larm. Marinaen er ikke så stor, men der er et fint udvalg af restauranter, barer og butikker langs havnepromenaden.

 

Makadi Water World

Egyptens største vandland ligger i hjertet af Hurghada og byder på intet mindre end 50 forskellige forlystelser. Makadi Water World har flere forskellige vandrutsjebaner herunder en med frit fald, Lazy River, børnebassin med pirat tema og meget mere. Der er også en restaurant med fastfood, hvor maden allerede er inkluderet i entrebilletten.Firehjulstrækker i Egyptens ørken

En af mine fedeste oplevelser i Hurghada var en udflugt, hvor vi skulle køre på firehjulstrækkere i Egyptens ørken. Vi var en hel gruppe afsted og kørte på hver vores firehjulstrækker med tørklæder, solbriller osv., således at vi ikke fik sand i øjne, næse og mund. Efter noget tid stoppede guiden ved en lille fattig landsby i ørkenen, hvor vi fik lov til at ride på kameler, ryge vandpibe og drikke te i et lille hus. Vi bestilte turen gennem vores rejsebureau og det er bestemt alle pengene værd!

Oplevelser i Hurghada - Rejsdiglykkelig.dk

 

Senzo Mall

Et shoppingcenter med lokale og internationale butikker, restauranter og et stort supermarked. Senzo Mall har også et fint legeland og spillemaskiner til børnene samt en biograf. Centret ligger omkring 10 minutters kørsel fra Hurghada.

 

Udflugt til Cairo og Giza pyramiderne

En ting jeg virkelig har fortrudt under min ferie i Hurghada, er at vi ikke tog på en udflugt til Cairo og de verdensberømte Giza pyramider. Jeg tror virkelig, at det er en fed oplevelse, at stå foran de ældgamle og storslåede pyramider. De fleste rejsebureauer arrangerer udflugter dertil og det er en oplevelse du ikke bør gå glip af.

Oplevelser i Hurghada - Udflugter til Cairo og Giza Pyramiderne - www.rejsdiglykkelig.dk

Undgå at besøge Dolphin World, da delfinerne ikke har det godt i fangenskab og det ville betyde, at du bakker op om dyremishandling, ligemeget hvad sælgerne fortæller dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kommentarer