www.rejsdiglykkelig.dk

Hvorfor er Rejs Dig Lykkelig blevet en Rejseblog?

Efter længere tids overvejelser har jeg valgt at ændre www.rejsdiglykkelig.dk til en rejseblog. Men hvorfor har jeg overhovedet valgt at omdanne mit website til en rejseblog?

Den største årsag er, at jeg faktisk altid har drømt om at blogge. Det bliver bare mere personligt og ærligt på en blog.

Da jeg havde mit website, følte jeg ikke at jeg kunne komme med mine personlige meninger og holdninger på samme måde. Grunden skyldes nok, at det skal virke MEGET professionelt, hvis I forstår mig ret.

Min danske rejseblog skal selvfølgelig også være professionel, men der er også plads til at dele egne oplevelser og erfaringer. Det var sindssygt svært at slette det gamle website efter flere års arbejde, men jeg er sikker på at rejsebloggen bliver hundred gange bedre!

Jeg glæder mig hvert fald til at dele mine rejser og oplevelser med jer, så I forhåbentligt kan blive inspireret til at opleve verden.

Jeg håber at I stadig vil følge trofast med på www.rejsdiglykkelig.dk

www.rejsdiglykkelig.dk

Follow my blog with Bloglovin

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 kommentar