Fotodagbog fra Singapore - Rejsdiglykkelig.dk

Fotodagbog fra Singapore 2019

Drømmer du om en rejse til Singapore? Så er du simpelthen nødt til at tjekke denne fotodagbog fra Singapore.

Tidligere på året, rejste Lasse og jeg rundt i Asien og Oceanien i 5,5 uger. På vores rundrejse nåede vi forbi seks forskellige lande, hvor vi har fået mange mindeværdige oplevelser for livet!

Et af de helt store højdepunkter på rejsen var Singapore, som er en fantastisk by og land på samme tid. Det var en rejse på tværs af kulturer… Og bare besøget i Singapore, gav os en følelse af, at vi allerede havde besøgt adskillige lande.

Singapore var vores første stop på rundrejsen. Her havde vi tre dage til at udforske storbyen. Selvom at det kun var et kort besøg, fik vi straks en stor kærlighed til byen.

Singapore er det perfekte sted, til en stopover inden rejsen videre til Oceanien eller andre lande i Sydøstasien. Hvis du stadig ikke er helt overbevist, kan du se vores fotodagbog fra Singapore, som er fyldt med skønne rejseminder.


Læs også: Rejseguide til Singapore

Det var alt i denne fotodagbog fra Singapore. Har du allerede besøgt Singapore? Eller planlægger du måske en tur dertil? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.


Læs alle artikler fra Singapore

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *