Turen går til Asien og Oceanien - Rejsdiglykkelig.dk

Turen går til Asien og Oceanien

Jeg har simpelthen været ved at sprænge af spændning, og nu kan jeg vidst ikke holde det hemmeligt meget længere. Lasse og jeg har længe gået med planerne om en rejse til Australien, men det er bare aldrig blevet til noget. Det er jo ikke ligefrem en billig rejse og vi har simpelthen ikke været standhaftige nok til, at lade være med at rejse i en længere periode. Men nu kommer vores drøm endelig til at gå i opfyldelse og vi kan slet ikke få armene ned!

Turen går til Asien og Oceanien - Rejsdiglykkelig.dk


 

Flere ugers ferie fra arbejdet

Vi har været meget heldige i forhold til at få fri fra vores jobs. Lasse havde åbenbart flere ugers ferie, som at han skulle bruge inden 2018 var omme. Vi ved ikke hvordan det kan lade sig gøre, for vi syntes ellers der er brugt flittigt af feriedagene. Men vi klager ikke og der skal endelig ikke stilles spørgsmålstegn ved noget da! Det var i starten af december, at Lasse fandt ud af, at de her mange ferieuger skulle bruges nu. Og det var altså som i lige nu og her, hvis han skulle nå at bruge dem alle sammen. Men han fik heldigvis lov til at rykke sine ferieuger til i år, og det er netop derfor at vores drøm endelig kan gå i opfyldelse!

Jeg kan nemt få fri som vikar, men jeg var meget nervøs angående mit faste aften/weekendarbejde. Jeg udskød det i flere uger, og til sidst endte jeg med at ringe og spørge min chef. Hun sagde bare ”JA det skal I da. Det kan du sagtens få fri til”. Det tog 2,5 minut, og så havde jeg overstået den samtale jeg havde frygtet i flere uger. Jeg lagde røret på og kiggede chokeret på Lasse imens jeg tænkte ”nå, var det virkelig så nemt? Og så har jeg frygtet samtalen i så lang tid?”. Ja og det blev for alvor startskuddet på planlægningen af vores rejse til Australien, som pludselig blev til mange flere destinationer.

Turen går til Asien og Oceanien - Rejsdiglykkelig.dk

 

Så mange steder, så lidt tid

Der gik ikke lang tid før vi indså, at vi pludselig havde muligheden for, at rejse lige der hen i verden hvor vi ville. Der kom mange destinationer ind over planlægningen og det endte med at tage lidt overhånd. Men vi var hele tiden fast besluttede på, at vi hvert fald skulle til Australien ligemeget hvad. Det ene førte til det andet. Og hvis vi skulle rejse hele vejen til Australien, så kunne vi lige så godt tage til New Zealand også. Og når vi alligevel rejste til New Zealand, så kunne vi lige så godt tage til Hawaii også. Det ville pludselig betyde at vi kom på en jordomrejse, som vi sådan hungrer efter. Men vi ville også gerne have nogle stop undervejs til Australien. Måske i Vietnam, Indonesien, Filippinerne, Saudi Arabien? Ja, du kan nok godt fornemme at det hele tog lidt overhånd.

Så vi måtte nødt til at prioritere destinationerne ud fra, hvilke lande der lå på vejen til Australien. Men selvfølgelig også ud fra, hvilke lande vi nok ikke lige kom forbi igen snart. Det betød også, at vi måtte nødt til at droppe Hawaii for få dage siden! Det er nok især mig, der er træt af den beslutning. For da jeg skulle tænke på et paradise som barn, så var det altid Hawaii der strøg forbi mine tanker. Jeg er nok ikke den eneste, der kan nikke genkendende til det. Men jeg er også ret sikker på, at Hawaii netop ville blive en skuffelse af den grund.

Turen går til Asien og Oceanien - Rejsdiglykkelig.dk

 

Men hvor skal vi så hen?

Vi har faktisk ikke bestilt flybilletterne endnu, selvom at vi allerede skal afsted i midten af februar. Men vi er så nervøse for, at vi endnu engang ombestemmer os om en destination. Eller måske ombestemmer vi os med rækkefølgen på destinationerne. Det skal nok ende med at blive lige så dyrt, som da vi skulle til USA i sommers og først bestilte flybilletterne til Los Angeles 5 dage før afrejse. Ups.

Vores rejse er spredt ud på 6 forskellige destinationer i Asien og Oceanien. Og nu må du altså ikke bide dig fast i rækkefølgen, for den kan ændre sig mange gange endnu. Destinationerne på vores rejse er følgende:

  • Storbyferie i Kuala Lumpur, Malaysia
  • Roadtrip fra Brisbane til Melbourne i Australien
  • Roadtrip på Nordøen i New Zealand
  • Afslapning på Bali, Indonesien
  • Storbyferie i Singapore
  • Storbyferie i Ho Chi Minh City, Vietnam

Det blev vores endelige beslutning og nu glæder vi os bare til, at komme afsted om mindre end 1 måned! Det bliver et travlt program og vi kommer til at have fart på. Men vi har sørget for, at have et par dage hist og her med afslapning på programmet. Jeg må ærligt indrømme, at jeg især er dårlig til at blive lang tid på én destination. Der skal ikke meget til, før jeg kommer til at kede mig. Der er jeg nok lidt anderledes end mange andre rejsebloggere. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg godt kan misunde deres evne til ægte fordybelse i destinationen. Anyway, det blev pludselig til et meget langt indlæg. Men der er simpelthen så mange ting, at fortælle om vores store rejse.

Vi glæder os til at turen går til Asien og Oceanien. Der er ingen tvivl om, at det bliver en rejse vi aldrig glemmer.

Turen går til Asien og Oceanien - Rejsdiglykkelig.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.