Turen går til Asien og Oceanien - Rejsdiglykkelig.dk

Turen går til Asien og Oceanien

Jeg har simpelthen været ved at sprænge af spændning, og nu kan jeg vidst ikke holde det hemmeligt meget længere. Lasse og jeg har længe gået med planerne om en rejse til Australien, men det er bare aldrig blevet til noget.

Det er jo ikke ligefrem en billig rejse. Og vi har simpelthen ikke været standhaftige nok til, at lade være med at rejse i en længere periode, så vi kunne spare op. Men nu kommer vores drøm endelig til at gå i opfyldelse, og vi kan slet ikke få armene ned. Turen går nemlig til Asien og Oceanien!

travel qouite - Rejsdiglykkelig.dk

 

Flere ugers ferie fra arbejdet


Vi har været meget heldige med at få fri fra vores jobs. Lasse havde åbenbart flere ugers ferie, som han skulle bruge inden 2018 var omme. Vi ved ikke hvordan det kan lade sig gøre, for vi syntes ellers feriedagene bruges flittigt. Men vi klager bestemt ikke!

Det var i starten af december, at Lasse fandt ud af, at han havde mange ferieuger tilbage. De skulle altså bruges lige nu og her – inden 2018 var omme. Heldigvis, fik han lov til at rykke sine ferieuger til starten af 2019. Og det er netop derfor, at vores drøm endelig kan gå i opfyldelse.

Jeg kan nemt få fri som vikar, men var meget nervøs angående mit faste aften/weekendarbejde. Jeg udskød det i flere uger, indtil jeg til sidst ringede og spurgte min chef. Hun svarede bare ”JA det skal I da! Det kan du sagtens få fri til”.

Det tog 2,5 minut, og så havde jeg overstået den samtale, som jeg havde frygtet i flere uger. Jeg lagde røret på og kiggede chokeret på Lasse imens jeg tænkte ”nå, var det virkelig så nemt? Og så har jeg frygtet samtalen i så lang tid?”.

Alt dette blev for alvor startskuddet på planlægningen af vores rejse til Australien, som pludselig blev til mange flere destinationer.

Turen går til Asien og Oceanien - Rejsdiglykkelig.dk

 

Så mange steder, så lidt tid


Der gik ikke lang tid før vi indså, at vi pludselig kunne rejse lige derhen i verden, hvor vi ville. Der blev overvejet mange destinationer, og det endte med at tage lidt overhånd. Vi var dog hele tiden fast besluttede på, at vi skulle til Australien lige meget hvad!

Det ene førte til det andet. Hvis vi rejste hele vejen til Australien, kunne vi lige så godt tage til New Zealand også. Og når vi alligevel rejste til New Zealand, kunne vi lige så godt tage til Hawaii også. Det ville pludselig betyde at vi kom på en jordomrejse, som vi sådan hungrer efter.

Samtidig ville vi også gerne besøge adskillige lande på vejen til Australien. Vi overvejede Vietnam, Indonesien, Filippinerne, Saudi Arabien og meget mere! Ja, som du nok kan fornemme, tog det hele lidt overhånd.

Vi valgte derfor at prioritere destinationerne ud fra, hvilke lande der lå på vejen til Australien. Det betød også, at vi måtte nødt til at droppe Hawaii for få dage siden! Det er især mig, der er træt af den beslutning. Men så må vi jo tage derhen en anden god gang.

Alle steder er på mine liste - Rejsdiglykkelig.dk

 

Men hvor skal vi så hen?


Selvom at vi allerede skal afsted i midten af februar, har vi faktisk ikke bestilt flybilletterne endnu. Vi er nemlig nervøse for, at vi endnu engang ombestemmer os om destinationerne eller rækkefølgen heraf.

Det skal nok ende med at blive lige så dyrt som da vi skulle til USA i sommers. Der endte vi først med at bestille flybilletterne til Los Angeles 5 dage før afrejse. Ups!

Vores rejse er spredt ud på 6 forskellige destinationer i Asien og Oceanien. Og nu må du altså ikke bide dig fast i rækkefølgen, for den kan ændre sig mange gange endnu. Destinationerne på vores rundrejse er følgende:

 Storbyferie i Kuala Lumpur, Malaysia

 Roadtrip fra Brisbane til Melbourne i Australien

 Roadtrip på Nordøen i New Zealand

 Afslapning på Bali, Indonesien

 Storbyferie i Singapore

 Storbyferie i Ho Chi Minh City, Vietnam

Det blev vores endelige beslutning, og nu glæder vi os bare til, at komme afsted om mindre end 1 måned! Det bliver et travlt program, hvor vi kommer til at have fart på. Vi har dog sørget for, at have et par dage hist og her med afslapning på programmet.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg er dårlig til at blive lang tid på én destination. Der skal ikke meget til, før jeg begynder at kede mig. Der er jeg nok lidt anderledes end mange andre rejsebloggere. Og jeg må indrømme, at jeg godt kan misunde deres evne til fordybelse i destinationen.

Anyway, det blev pludselig til et meget langt indlæg. Der er simpelthen bare så mange ting, at fortælle om vores store rejse. Vi glæder os til at turen går til Asien og Oceanien. Der er ingen tvivl om, at det bliver en rejse vi aldrig glemmer!

Turen går til Asien og Oceanien - Rejsdiglykkelig.dk

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *