Fotodagbog fra Las Vegas - Swimmingpoolen på Golden Nugget Hotel - Rejsdiglykkelig.dk

Fotodagbog: Las Vegas 2016

Drømmer du om en tur til Las Vegas? Så er du simpelthen nødt til at tjekke denne fotodagbog fra Las Vegas i Nevada, USA.

Midt i Nevadas ørken ligger verdens førende spilleby med kasinoer i stribevis og tusindvis af neonlys, som lyser hele byen op. Det kan faktisk være lidt svært at forstå, hvorfor Las Vegas ikke bliver omtalt som byen der aldrig sover.

Hvis du drømmer om en tur til Las Vegas, skal du huske at tjekke denne fotodagbog fra Las Vegas. Den er fyldt med billeder fra mit første besøg i spillebyen i juli 2016.

Det var alt i denne fotodagbog fra Las Vegas, Nevada. Har du allerede besøgt Las Vegas? Eller planlægger du måske en tur dertil? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.


Læs alle artikler fra Las Vegas

 
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *