Hvor skal man bo i Florida - Rejs Dig Lykkelig

Hvor skal man bo i Florida?

Leder du efter de bedste steder at bo i Florida som turist? Glem ikke at tjekke denne guide til, hvor man skal bo i Florida, USA.

Det kan være utroligt svært at finde ud af, hvor det er bedst at bo i Florida som turist. USA’s solskinsstat er nemlig propfyldt med skønne byer og fantastiske områder, som bestemt er et besøg værd!

Florida er en ekstremt populær feriedestination, som tiltrækker alle typer rejsende. Familier, par, venner, unge, ældre og solorejsende valfarter alle hertil.

USA‘s solskinsstat byder nemlig på lidt af det hele! Her finder du lange hvide sandstrande, høje palmetræer, tropiske øer, naturskønne parker, enorme forlystelsesparker, et pulserende natteliv og meget mere.

Det er også netop derfor, at de fleste tager på et road trip i Florida. På den måde, kan du nemt opleve flere forskellige sider af solskinsstaten på én enkelt rejse.

Herunder får du en guide til, hvor man skal bo i Florida som turist. Jeg kan varmt anbefale, at skifte lidt mellem byerne undervejs på ferien.

Inden du forsætter, må du heller ikke glemme at læse min artikel om de bedste oplevelser i Florida.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Florida (reklamelink)

Bestil hotel i Florida (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Florida (reklamelink)

Bestil biludlejning i Florida (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Florida (reklamelink)

 

Hvor skal man bo i Florida?


1. Miami

Hvis du besøger Florida for første gang, bør du kraftigt overveje at bo i Miami! Det er også et rigtig godt sted at have som base, hvis du blot vil nøjes med, at bo ét enkelt sted på din rejse.

Miami er beliggende i det sydlige Florida og er kendt som solskinsstatens ikoniske og bankende hjerte.

Her bliver du mødt af et vaskeægte ferieparadis med kilometerlange hvide sandstrande, svajende palmer, pastelfarvede bygninger, luksuriøse biler og en tilbagelænet caribisk atmosfære.

Derudover byder Miami også på et pulserende natteliv, endeløse shoppingmuligheder, særprægede bydele og en spændende sammensmeltning af forskellige kulturer.

Miami er en meget dyr by, men der findes også mere prisvenlige overnatningsmuligheder. Du kan med fordel kigge efter hoteller i Miami Beach her (reklamelink).


Læs også: Rejseguide til Miami

Hvor skal man bo i Florida - Miami - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Orlando

Er du i tvivl om, hvor man skal bo i Florida med familien? Så er Orlando uden tvivl det oplagte valg!

Orlando er kendt som hele verdens forlystelseshovedstad og verdens største legeplads. Ja, faktisk findes der intet andet sted på jorden, hvor der er lige så mange forlystelsesparker samlet på ét sted.

Det er dermed det perfekte sted at bo for familier med børn og teenagere såvel som for dig, der bare elsker forlystelser og underholdning!

Her kan du besøge nogle af verdens største og bedste forlystelsesparker, såsom Disneys og Universal’s populære parker. Orlando byder også på andet end forlystelsesparker, men det er helt klart dem, der tiltrækker turister til byen.

Lyder den populære by i Florida som det perfekte sted for dig? Så kan du finde et bredt og varieret udvalg af hoteller i Orlando her (reklamelink).


Læs også: Hvor skal man bo i Orlando?

 

3. Florida Keys

Hvis du trænger til ultimativ afslapning, kan det varmt anbefales at bo på Florida Keys. Den tropiske øgruppe består af hundredvis af øer, der er beliggende i den sydligste del af Florida.

Øerne byder hver især på deres helt egen stemning, men har alle det tilfælles, at de er hjem til hvide sandstrande, høje palmetræer og en skøn tilbagelænet atmosfære.

Flere af øerne er forbundet til fastlandet ved hjælp af en omkring 200 kilometer lang vej, der fører over 42 broer. Køreturen til det sydligste punkt er utroligt smuk og fører dig over flere broer end noget andet sted i verden!

Den sydligste ø i Florida Keys er Key West, som er et fantastisk sted at overnatte. Her er der fyldt med historiske attraktioner, strande, barer og meget mere.

Du kan også overveje at bo på Marathon, som egner sig godt til familier. Islamorada egner sig til gengæld godt til ultimativ afslapning imens Key Largo er det perfekte sted til vandsportsaktiviteter.

Hvis du planlægger at besøge den verdensberømte øgruppe, kan du finde mange gode hoteller i Florida Keys her (reklamelink).


Læs også: Endagstur til Florida Keys og Key West

Florida Keys - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Clearwater Beach

Clearwater Beach er en dejlig badeby, som er beliggende ud til Den Mexicanske Golf på Floridas vestkyst. Her bliver du mødt af en skøn landsbystemning, som gør det til en oplagt feriedestination for børnefamilier.

I Clearwater Beach kan du se frem til bløde hvide sandstrande, roligt havvand, en snoende strandpromenade og en fantastisk tilbagelænet atmosfære.

Langs strandene ligger hoteller, resorts, lejligheder, barer, restauranter og caféer side om side. Ikke nok med det, så er der også rig mulighed for, at dyrke vandsport i byen.

Hvis du er i tvivl om, hvor man skal bo i Florida for den ultimative badeferie, er Clearwater Beach altså et rigtig godt bud! Du kan kigge efter hoteller i Clearwater Beach her (reklamelink).

 

5. Naples

Naples er en anden skøn ferieby, som ligeledes er beliggende ved Den Mexicanske Golf på Floridas vestkyst.

Byen ligger i et område, som med god grund, kaldes for Paradise Coast. Her er der fyldt med dejlige strande med pudderhvidt sand, azurblåt hav, farverige solnedgange og varme temperaturer.

Ikke nok med det, så byder Naples også på en tilbagelænet atmosfære og en meget lav kriminalitetsrate. Det er altså en meget sikker og rolig ferieby!

Naples er desuden kendt som en vaskeægte millionærby. Det er nemlig én af de byer i USA, som er hjem til allerflest millionærer.

Alt dette afspejler sig i høj grad i bybilledet. Naples er nemlig også hjem til adskillige verdensklassegolfbaner, glamourøse gader, modebevidste butikker, fine restauranter, smarte caféer og trendy barer.

Hvis du drømmer om at bo i de luksuriøse omgivelser, kan du med fordel finde hoteller i Naples her (reklamelink).

Naples - Rejs Dig Lykkelig

 

Hvor skal man ellers bo i Florida?


Solskinsstaten byder på rigtig mange skønne byer, øer og områder. Når du er på udkig efter, hvor man skal bo i Florida, bør du dog helt klart overveje nogle af ovenstående steder.

De ovenstående steder er nemlig utroligt populære, og det er altså med god grund! Derfor kan jeg på det kraftigste anbefale, at lede efter overnatningsmuligheder i de nævnte byer.

Hvis du alligevel gerne vil have andre muligheder, kan du få et hurtigt overblik over et par andre gode byer i Florida herunder:

Fort Lauderdale: En hyggelig badeby og storby, der er kendt som USA’s Venedig.

Tampa: En storby, som emmer af kultur, historie og seværdigheder.

Daytona Beach: En anden skøn badeby, som er kendt for NASCAR racerløbet Daytona 500.

West Palm Beach: En dejlig badeby med et rigt forlystelsesliv.

St. Augustine: Floridas ældste by, som er rig på historie og charme.

Panama City: En meget overset ferieby, som er oplagt, hvis du skal på road trip i sydstaterne.

Hvor skal man bo i Florida - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Joël de VriendUnsplash

Det var alt i denne guide til, hvor man skal bo i Florida som turist. Har du allerede besøgt Florida? Hvis ja, hvilke områder var så dine favoritter? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Florida:

Rejseforslag: Road Trip Rute i Florida

Rejseguide til Florida

• 12 Fantastiske Oplevelser i Florida

Praktisk Huskeliste inden Rejsen til USA

… Eller læs alle artikler fra Florida eller USA

Planlæg din rejse til Florida:

Bestil fly til Florida (reklamelink)

Bestil hotel i Florida (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Florida (reklamelink)

Bestil biludlejning i Florida (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Florida (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *