Ubeskrivelige og imponerende Grand Canyon -Rejsdiglykkelig.dk

Ubeskrivelige og Imponerende Grand Canyon

Planlægger du en tur til Grad Canyon i USA? Glem ikke at læse min rejseberetning fra Grand Canyon National Park.

Grand Canyon er virkelig enorm! Selvom at jeg allerede havde set billeder og hørt om hvor stort det skulle være, havde jeg alligevel svært ved at tro mine egne øjne. Grand Canyon er bare et af de steder på jorden, hvor billeder simpelthen ikke kan bevise hvor stort det er.

Kløften er over 26 kilometer bred, 446 kilometer lang og omkring 1,6 kilometer dyb. Det siger altså bestemt ikke så lidt om kløftens enorme størrelse. De mange kilometer er svære at forstå indtil man selv står for foden af kløften og kigger på det smukke landskab.

 

Dagbog fra ubeskrivelige Grand Canyon


Efter fire dages road trip i USA ankom vi endelig til Grand Canyon National Park. Vi kom ind i National Parken ved Grand Canyon Village ved South Rim. Her havde vi nemlig en overnatning på Yavapai Lodge inde i parken.

Efter at have passeret indgangen blev vi straks mødt af en frisk duft af fyrretræer og 3-4 elge, som stoppede hele trafikken for at passere vejen. Jeg vidste med det samme, at det her ville blive en oplevelse for livet!

Ubeskrivelige og imponerende Grand Canyon -Rejsdiglykkelig.dk.

Det første møde med selve Grand Canyon var helt ubeskriveligt og tog pusten fra mig for en stund. Det var så enormt og imponerende, at jeg slet ikke kunne tro mine egne øjne! Du mærker pludselig hvor lille du er i den store og fantastiske verden.

Imens jeg stod og var mere eller mindre mundlam, fik jeg pludselig øje på mennesker et stykke længere henne. Der gik virkelig lang tid før jeg opdagede dem, for de var simpelthen så små i forhold til den store kløft. Jeg har tegnet en orange cirkel rundt om menneskerne på billedet nedenunder.

Grand Canyon

 

Solnedgang over Grand Canyon

Vi valgte at gå en aftentur langs kløften i solnedgang og kom bl.a. forbi Powell Point og Hopi Point. Vi fik også et syn af Colorado River, som har dannet det store og berømte naturfænomen.

Det var et smukt syn, at se hvordan solens skær langsomt gav kløften en mere og mere orange farve. Ved alle udsigtpunkterne stod hundredevis af turister og fotografer, der alle prøvede på, at fange det perfekte billede af solnedgangen over selveste Grand Canyon.

Da jeg beundrede solnedgangen, begyndte jeg langsomt at fortryde, at vi ikke tog på den hårde vandretur ned i dalen. Jeg er sikker på, at det er endnu smukkere dernede, når du er omgivet af de tårnhøje klipper.

Udsigt over kløften - Rejsdiglykkelig.dk

 

Dag 2 i Grand Canyon

Næste morgen stod vi meget tidligt op, for vi ville selvfølgelig heller ikke gå glip af solopgangen i Grand Canyon. Det var hundekoldt og jeg havde mest af alt lyst til, at ligge mig tilbage under min varme dyne.

Men jeg vidste, at jeg ville fortryde det og det viste sig også, at solopgangen var endnu smukkere end solnedgangen. Vores receptionist fortalte os, at den smukkeste solopgang var ved Yavapai Point, så her sad vi trofaste og ventede på at solen stod op.

Vi var ikke de eneste, for vi delte oplevelsen med masser af andre turister og fotografer. Solen tittede pludselig frem bag klipperne, og så gik det ellers stærkt. Der kom lys over Grand Canyon og vi kunne endelig se ned i den enorme kløft igen.

Ubeskrivelige og imponerende Grand Canyon - Solopgang - Rejsdiglykkelig.dk

Efter at være kommet tilbage på motellet, tog vi en lille morgenlur, inden vi drog videre på vores road trip gennem USA.

Imens vi gjorde os klar, stod der pludselig en stor elg ude foran vores værelse. Det var fascinerende, at vi kunne komme så tæt på, uden at den blev bange. Grand Canyons dyreliv og natur er mildt sagt imponerende!

Elg foran vores motelværelse - Rejsdiglykkelig.dk

Besøget i Grand Canyon var en oplevelse for livet og jeg vil aldrig glemme, hvor enormt og smukt det var. Jeg skal med 100 procent sikkerhed tilbage en dag. Næste gang skal det helst være med en helikoptertur over kløften.

Min kæreste må simpelthen også nødt til at se Grand Canyon… For han vil ikke kunne forstå, hvad jeg snakker om, før han selv står for foden af kløften. Grand Canyon er et naturfænomen, som at man bare SKAL opleve mindst en gang i livet!

Planlæg din rejse til USA:

 Bestil fly til USA (reklamelink)

Bestil hotel i USA (reklamelink)

 Bestil biludlejning i USA (reklamelink)

 Bestil oplevelser i USA (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

kommentarer