Anmeldelse af Camping Park Playa Bara - Rejsdiglykkelig.dk

Anmeldelse af Camping Park Playa Bara

Overvejer du at tage på camping i Spanien? Så er du nødt til at læse denne anmeldelse af Camping Park Playa Bara i Roda De Bara, Spanien.

Det er ved at være en del år siden jeg besøgte Camping Park Playa Bara i Spanien. Alligevel er jeg simpelthen nødt til at fortælle om den skønne campingplads.

Min familie og jeg boede i en bungalow, men der er også rig mulighed for at medbringe sin egen campingvogn, telt eller lignende. Camping Park Playa Bara er det perfekte sted for hele familien, og kan varmt anbefales til en campingferie i Spanien.

 

Beliggenhed


Camping Park Playa Bara ligger i udkanten af Roc de Sant Gaietá, som er en hyggelig lille by ved stranden. Pladsen er også omringet af adskillige små byer, hvoraf Roda de Bara nok er den mest kendte.

Barcelona ligger omkring 76 kilometer derfra imens den romerske by, Tarragona, ligger omkring 25 kilometer derfra. Campingpladsens romerske stil er faktisk lavet som en hyldest til netop Tarragona.

Camping Park Playa Bara har direkte og nem adgang til en lækker sandstrand ved Costa Dorada-kysten. Herudover ligger der bl.a. en golfbane, gokartbane, hestefarm og et badeland mindre end 20 kilometer fra pladsen.

Anmeldelse af Camping Park Playa Bara - Belligenhed - Rejsdiglykkelig.dk

 

Swimmingpools


Jeg var stor fan af campingpladsens swimmingpoolområde. Her er der intet mindre end 4 swimmingpools, hvoraf de to største er forbundet ved hjælp af en bred vandrutsjebane. Den store swimmingpool har også en poolbar, hvor du kan få slukket tørsten.

Hvis du gerne vil være lidt aktiv, er der også mulighed for at dyrke vandgymnastik. Derudover er der to børnepools med vandrutsjebaner og legeland til de små. Hele poolområdet er omgivet af palmer og tusindvis af andre planter, som skaber en eksotisk stemning.

For alle dem der trænger til lidt selvforkælelse, er der også en romersk spa, en jacuzzi, boblebad, sauna og solarium. Det er dog ekstremt sjældent, at turister tager i solarium i solrige Spanien. Heldigvis er der også rigeligt med liggestole samt en solterrasse.

Vær opmærksom på, at man skal være mindst 18 år for at besøge spa- og wellnessområdet. Det er desværre heller ikke tilladt at tage badedyr med til poolområdet.

Anmeldelse af Camping Park Playa Bara - Swimmingpools - Rejsdiglykkelig.dk

 

Faciliteter


Det er nærmest umuligt at kede sig på Camping Park Playa Bara. Der er nemlig rigtig mange faciliteter for hele familien! Om aftenen er der underholdning for både børn og voksne på pladsens store amfiteater.

Her kommer der ofte tryllekunstnere, dansere og sangere, men der er også ofte temaaftener. Efter aftenshowet kan unge og voksne besøge pladsens underjordiske diskotek, hvor der kan nydes en drink eller to.

Derudover byder campingpladsen også på karaoke, en lille biograf, en spillehal med alverdens spillemaskiner, bordfodbold, bordtennis og meget mere.

Børnene kommer bestemt heller ikke til at kede sig. Der er nemlig fem legepladser, talentkonkurrencer, børnediskotek og meget andet børneunderholdning. Til de aktive er der et fitnesscenter, sportskonkurrencer, basketball, fodbold, tennis, volleyball og petanque.

Du kan også samle hele familien til et hyggeligt spil minigolf eller leje en cykel og udforske området. Campingpladsen har flere forskellige butikker såsom et supermarked, kiosk, bager, souvenirbutik og frisør. Der er også flere gode restauranter og barer rundt omkring på pladsen.

Sidst men ikke mindst, byder pladsen desuden på WiFi, internet cafe, hæveautomater, vaskemaskiner, bilvask og selvfølgelig toiletter med bruser osv. Dine muligheder er som sagt uendelige – og jeg har ikke engang skrevet om det hele!

Anmeldelse af Camping Park Playa Bara - Faciliteter - Rejsdiglykkelig.dk

 

Bedømmelse


Okay, som du nok kan fornemme, er der virkelig meget at lave på Camping Park Playa Bara. Der er simpelthen SÅ mange ting at lave for hele familien, uanset alder og temperament!

Selvom at min familie og jeg boede på campingpladsen i 14 dage, var det nærmest umuligt at komme til at kede sig. Ja, faktisk kunne vi sagtens havde brugt endnu længere tid der.

Det er ved at være en del år siden vi besøgte pladsen. Jeg var faktisk en rebelsk teenager dengang, og var afsted med mine forældre og min lillebror, som kun var 6 år på daværende tidspunkt. Vi havde en fantastisk ferie og snakker stadig om den skønne campingplads.

Det er helt klart den bedste campingplads vi nogensinde har været på – og vi har været på et par stykker efterhånden. Jeg håber virkelig på, at kunne vende tilbage til Camping Park Playa Bara igen en dag!

Anmeldelse af Camping Park Playa Bara - Rejsdiglykkelig.dk

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *