Guide til de Bedste Steder at Bo på Mallorca - Cala d'Or - Rejs Dig Lykkelig

Guide til de Bedste Steder at bo på Mallorca

Leder du efter de bedste steder at bo på Mallorca, Spanien? Glem ikke at tjekke denne guide til de bedste steder at bo på Mallorca under din ferie.

Mallorca er den største af De Baleariske Øer, som er en øgruppe i det vestlige Middelhav. Danskerne – såvel som andre europæere – valfarter til den spanske ferieø år efter år… Alligevel har den formået at holde på turisterne og bibeholde sin uimodståelige charme.

Uanset om du er interesseret i betagende natur, kilometerlange sandstrande, verdensklasse shopping, udsøgte madoplevelser eller spændende seværdigheder, kan du finde det hele på Mallorca!

Her får du en guide til de bedste steder at bo på Mallorca som turist. Glem heller ikke at læse min artikel med de bedste oplevelser på Mallorca, Spanien.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din rejse:

• Bestil pakkerejse til Mallorca (reklamelink)

• Bestil fly til Mallorca (reklamelink)

• Bestil biludlejning på Mallorca (reklamelink)

• Bestil oplevelser på Mallorca (reklamelink)

 

De Bedste Steder at Bo på Mallorca:


1. Alcudia

På Mallorcas nordkyst finder du feriebyen Alcudia, der også kaldes Port d’Alcudia. Det er er en af de mest populære og familievenlige feriebyer på Mallorca. Her er der noget for enhver alder, uanset om du er gammel, ung eller et sted midt imellem.

I Alcudia finder du kilometervis af lange gyldne sandstrande, som selvfølgelig er børnevenlige og byder på et væld af aktiviteter. Et andet stort trækplaster i Alcudia er den historiske gamle bydel, der summer af liv og historie.

Den populære ferieby er desuden hjem til en lang strandpromenade, som er fyldt med restauranter, caféer, barer og butikker.

Find rejser til Alcudia (reklamelink)

Alcudia - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Playa de Muro

Syd for Alcudia finder du Playa de Muro, der er et af de bedste steder at bo på Mallorca for strandløver. Her finder du en 14 kilometer lang sandstrand med fint hvidt sand, der grænser ud til det klare lavvandede hav.

Playa de Muro er et populært ferieområde på Mallorca for familier og voksne, der drømmer om at nyde strandlivet. Langs stranden er der mange sjove aktiviteter samt et stort udvalg af restauranter, caféer og barer.

 

3. Cala d’Or

Det er ganske enkelt umuligt at lave en liste over de bedste steder at bo på Mallorca uden af nævne Cala d’Or. Den populære badeby er beliggende på øens østkyst og er indhyllet af naturskønne omgivelser.

Byens kyststrækning består af rå klippevægge og smalle bugter med idylliske små sandstrande. Her er der en rolig atmosfære i charmerende, men samtidig også eksklusive omgivelser. Det er et rigtig godt sted at bo på Mallorca, hvis du ønsker en afslappende og tilbagelænet ferie.

Cala d'Or - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Palma de Mallorca

Palma de Mallorca er hovedbyen på Mallorca og er en charmerende storby, som er hjem til næsten halvdelen af øens befolkning. Det er helt klart det bedste sted at bo på Mallorca for dig, der er på udkig efter seværdigheder og shopping.

Den skønne storby bugner af seværdigheder, museer, restauranter, barer, natklubber og butikker. Ikke nok med det, så er der også en smuk arkitektur, et skønt havnemiljø og dejlige strande. Palma de Mallorca byder altså på en perfekt kombination af historie, kultur, strand og forlystelsesliv.

Guide til de Bedste Steder at Bo på Mallorca - Palma de Mallorca - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Playa de Palma

Omkring 10 kilometer øst for Palma de Mallorca finder du Playa de Palma, der er endnu en populær ferieby på Mallorca. Her kan du nyde strandlivet på en 5 kilometer lang sandstrand, som er rigtig god og byder på mange faciliteter.

Langs stranden er der en smuk palmefyldt strandpromenade, hvor butikker, barer og restauranter ligger side om side. Slap af på stranden om dagen eller besøg storbyen Palma de Mallorca og nyd godt af det livlige natteliv om aftenen.

 

6. Magaluf og Palma Nova

Magaluf og Palma Nova er to separate feriebyer, som nærmest har vokset sig sammen til ét stort ferieområde på Mallorca. Hvis du er ung og elsker at feste, er der ingen tvivl om, at det er her du skal bo på Mallorca.

Magaluf er den mest kendte festby på øen og tiltrækker unge mennesker fra hele Europa. Her er der et livligt natteliv fyldt med barer, natklubber og diskoteker, hvor du kan feste til den lyse morgen. Om dagen kan du derimod slappe af på de lækre sandstrande.

Palma Nova er ligeledes en populær festby, men er alligevel lidt roligere end Magaluf. Hvis du ikke gider feste, kan det dermed være en god idé at vælge Palma Nova fremfor Magaluf.

Magaluf - Rejs Dig Lykkelig

 

7. C’an Picafort

På Mallorcas nordkyst finder du C’an Picafort, der er endnu et populært rejsemål på den spanske ferieø. Det var engang en lille fiskerby, men er i dag omdannet til en skøn badeby på Mallorca.

I C’an Picafort kan du glæde dig til lange dage på stranden i rolige og fredelige omgivelser. Stranden er meget børnevenlig, men vær opmærksom på, at bølgerne kan være lidt store. Byen byder desuden på masser af sjove vandaktiviteter, restauranter, barer og butikker.

 

8. Port de Sóller

Port de Sóller er en billedskøn kystby, der er beliggende på den nordvestlige side af Mallorca. Byen er indhyllet af naturskønne omgivelser med en smuk bugt og Tramuntana-bjergene i baggrunden.

Den charmerende kystby er især kendt for sin historiske sporvogn, der kører gennem Tramuntana-bjergenes frodige natur. Hop på sporvognen, slap af på stranden, bad i det blå hav, spis på fiskerestauranterne og nyd naturen. Port de Sóller er helt klart et af de bedste steder at bo på Mallorca!

Guide til de Bedste Steder at Bo på Mallorca - Port de Soller - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Port de Pollenca

Port de Pollenca ligger på Mallorcas nordkyst og er en gammel lille fiskerby, der i dag er omdannet til en skøn budgetvenlig ferieby. Det er et af de bedste steder at bo på Mallorca, hvis du gerne vil på en billig ferie og samtidig nyde naturen.

Når du besøger Port de Pollenca, kan du både nyde strandlivet og udforske de fantastiske Tramuntana-bjerge bagved byen. Du kan også prøve sjove vandsportsaktiviteter, spise på gode restauranter og nyde drinks på byens barer.

 

10. Cala Millor

Listen over de bedste steder at bo på Mallorca er selvfølgelig ikke komplet uden at nævne Cala Millor. Den populære badeby er beliggende på den østlige del af øen og indbyder til den ultimative badeferie i Spanien.

I Cala Millor bliver du mødt af en lang hvid sandstrand med azurblåt hav og et stort udvalg af faciliteter. Langs stranden er der også mange sjove strand- og vandaktiviteter. Overalt i byen finder du gode restauranter, caféer, barer og butikker. Cala Millor er en dejlig by for hele familien.

Guide til de Bedste Steder at Bo på Mallorca - Cala Millor - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til de bedste steder at bo på Mallorca, Spanien. Hvad er dine favoritsteder på Mallorca? Hvilke byer drømmer du mest om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Mallorca:

… Eller læs alle artikler fra Mallorca

Planlæg din rejse til Mallorca:

• Bestil en pakkerejse til Mallorca på Sunweb.dk (reklamelink)

• Bestil en pakkerejse til Mallorca på Primotours.dk (reklamelink)

• Bestil fly til Mallorca på Momondo.dk (reklamelink)

• Bestil biludlejning på Mallorca på Discovercars.dk (reklamelink)

• Bestil oplevelser på Mallorca på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.